PC

Gamer headsetek érkeznek a Creative műhelyéből

Ha hangtechnikáról van szó, akkor a Creative név sokaknak egyet jelent a minőséggel, hiszen a vállalat már hosszú évek óta a piac egyik meghatározó szereplője. A játékosokat viszonylag ritkán célozzák meg újdonságaikkal, nemrég azonban két új perifériát is bemutatatk, melyek nem titkoltan a gamer piacra érkeztek.

9a

A Creative Sound BlasterX H7 egy igazi prémium gamer headsetet látszatát kelti és valóban az is, hiszen felsőkategóriás anyaghasználatról beszélhetünk. Az USB-s csatlakozás természetes, a 7.1-es hangzás pedig technikai frontos is a legmagasabbak közé emeli. A 160 dolláros (45 500 Ft) ajánlott ár nem olcsó, ám nem is magaslik ki a kategóriáját tekintve.

12a

A Creative Sound BlasterX P5 egy kicsit más hajóban evez, hiszen egy fülhallgatóról van szó, mely otthoni használatra is kiváló, ám sokkal mobilabb a fejhallgatós kivitellel rendelkező társainál. A prémium anyaghasználat itt is megfigyelhető, az ajánlott árat pedig 70 dollárban (20 000 Ft) határozták meg, ami viszont jóval drágább, mint néhány riválisa.

 

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top