PC

Gamer headsetek érkeznek a Creative műhelyéből

Ha hangtechnikáról van szó, akkor a Creative név sokaknak egyet jelent a minőséggel, hiszen a vállalat már hosszú évek óta a piac egyik meghatározó szereplője. A játékosokat viszonylag ritkán célozzák meg újdonságaikkal, nemrég azonban két új perifériát is bemutatatk, melyek nem titkoltan a gamer piacra érkeztek.

9a

A Creative Sound BlasterX H7 egy igazi prémium gamer headsetet látszatát kelti és valóban az is, hiszen felsőkategóriás anyaghasználatról beszélhetünk. Az USB-s csatlakozás természetes, a 7.1-es hangzás pedig technikai frontos is a legmagasabbak közé emeli. A 160 dolláros (45 500 Ft) ajánlott ár nem olcsó, ám nem is magaslik ki a kategóriáját tekintve.

12a

A Creative Sound BlasterX P5 egy kicsit más hajóban evez, hiszen egy fülhallgatóról van szó, mely otthoni használatra is kiváló, ám sokkal mobilabb a fejhallgatós kivitellel rendelkező társainál. A prémium anyaghasználat itt is megfigyelhető, az ajánlott árat pedig 70 dollárban (20 000 Ft) határozták meg, ami viszont jóval drágább, mint néhány riválisa.

 

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top