PC

Érkezik az őrszem Cooler Master Sentinel III

Rengeteg jó játékos egeret lehet kapni az üzletekben. Mindenki kénye-kedve szerint válogathat, és vásárolhat olyat, amely az ő ízlésének, fogás módjának, vagy éppen márka preferenciájának a leginkább megfelel. A Cooler Master ugyen nem túl régen jelent meg a gaming eszközök piacán és egyelőre a kultuszt sem sikerült megteremtenie, de a kezdeti hibák és botladozások után és az új koncepcióknak köszönhetően talán látunk fejlődést náluk.

Most a Sentinel III-al jelentek meg. A formavilág a régi Sentine Advance és Sentinel Advance II már bevált formáit követi és teljesen eltér a könnyebb Mizar-nál és Alcornál. Nehezebb náluk, más a forma, súlyozható és a szoftver is fejlettebb. A régi Sentineleknél voltak problémák a bevonattal, gyorsan kopott, málott, de a gyártó leírása szerint ezeket a hibákat egy új bevonatnak köszönhetően sikerült kiküszöbölni. A sajtóközleményben a következő áll: 

A Cooler Master amely egy vezető asztali komponenseket és perifériákat gyártó cég, a mai napon bejelentette a Sentinel III-at, egy továbbfejlesztett játékos egeret, amely ergonómikus, tenyér fogású kialakítást kapott, mely a felhasználók körében igen népszerű. A LED világítás 16.8 millió szín megjelenítésére képes, a nagy fejlesztéseken átesett szoftver és a matt bevonat akril felső panellel pedig, tökéletes választássá teszi a tenyér fogást használó játékosok körében, akiknek elegedhetetlenül szükségük van a részletes beállítási lehetőségekre.

“Jobb kezes, tenyér fogást használó játékosok számára let kialakítva a Sentinel III, amely új szenzort és nagyobb memóriát kapott”mondta el Leo Cheng, a Cooler Master termékmenedzsere. “Az új és továbbfejlesztett OLED kijelző segítségével átnevezheted a profilodat, mindig képben lehetsz az aktuális DPI beállításokkal kapcsolatban, és akár egyedi logot is feltölthetsz rá. Ez az első lépés ahhoz, hogy a Sentinel III valóban a tied legyen.”

Sentinel III 1

Ergonómikus Tenyér Fogású Egér, Pontos Avago 3988 Szenzorral, Amely Kiemelkedő Pontosságot Biztosít

Az ergonómikus, letisztult vonalvezetésű házzal rendelkező Sentinel III egy picivel nagyobb mint az átlag, így a kisujjnak és a hüvelykujjnak is van pihenő rész kialakítva, valamint az egér természetes és kényelmes fogású. Mind a nyolc egéren elhelyezett gomb könnyen elérhető anélkül, hogy a fogáson változtatni kellene. Az Avago 3988 érzékelő tökéletes mozgást és felbontást biztosít 6400 DPI-ig. A villámgyors mozdulatokhoz, vagy a tökéletes célzáshoz az “on-the-fly” DPI beállítás nyújt segítséget, amelynek az előbeállításai 400, 1200, 4000 és 6400.

Sentinel III 2 

Programozd Be A Tökéletes Fegyvert 5 Makro Beállítási Lehetőséggel és a Storm TactiX (TX) Dupla Gombbal

Vidd magaddal a makro beállításaid, bárhová is mész. A felhasználóbarát szoftver segítségével akár nagyon összetett makrókat is könnyen és egyszerűen létre lehet hozni. A 32-bites ARM processzor számítási kapacitása és az 512KB memória segítségével a complex makrók is egyszerűen visszajátszhatók. Lehetőséged van elmenteni DPI beállításokat, lift off távolságot és LED beállításokat is, amelyek bármely géphez csatlakoztatva működnek anélkül, hogy szoftvereket kellene telepíteni. Ha kifogynál a gombokból amelyekkel el tudod érni a célod, könnyedén megduplázhatod a Sentinel III gombjainak számát. A ‘Storm TactiX’ képes másodlagos funkciók hozzáadására, amelyeket játék közben is egyszerűen előhívhatsz a funkció (TX) gomb nyomva tartásával. Ezzel a gombjaid száma nyolcról tizenötre emelkedhet. A makrókkal és az öt elérhető profillal kombinálva a személyre szabási lehetőségek száma minden, csak nem véges.

Sentinel III 3

 

Járd a Saját Utad: Szabd Testre az OLED Kijelzőt és Válassz Egyet 16.8 million Szín Közül

Az OLED kijelző teljesen egyedivé teszi Sentinel III-at. Feltölthetsz rá bármilyen logo-t, vagy átnevezheted a profiljaidat (maximum 11 karakter) így láthatod a beállításaidat, vagy megmutathatod melyik csapatban játszol. A kijelzőn a játék közbeni beállításokat is megnézheted, amelyeket fel tudsz villantani egy pillanatra. A Sentinel III meg tud jeleníteni bármilyen választott színt. Két különböző terület (tető és az elülső fények) képes vörösen, narancs színben, szürkében, vagy bármilyen más választott színben világítani.  A 16.8 millió szín közül bármelyiket választhatod, vagy akár ki is kapcsolhatod őket.

Sentinel III Szoftver 1 

Hosszú Távra Építve:A Sentinel III Váza és Súly Rendszere

Szinte minden milimétere a Sentinel III házának matt UV bevonatot kapott. Ez a bevonat nagy kopásállóságú és nem fog lehámlani vagy elhasználódni. A fő gombok élettartama 20 millió klikkre van kalibrálva. Nyisd fel a Sentinel III csomagtartóját és feltárul a használható súly rendszer, amellyel finomhangolható a rendszer, és beállítható az egyensúly. Öt súlytárcsa, minegyik 4.5g, eltávolítható, vagy berakható amíg eléred a számodra optimálisat.

A Sentinel III december elejétől válik elérhetővé és a gyártó 24 900 forintos ajánlott végfelhasználói árat javasol.

Sentinel III Szoftver 2

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top