PC

Ergostand III – Keleti kényelem

A Cooler Master bejelentette az Ergostand család következő tagját, az Ergostand III-at. Az Ergostand család jellemzői közé már az előző sorozatoknál is jellemző volt a kényelem, a sokrétű felhasználhatóság és az ötletes kialakítás. Úgy tűnik ez jelen esetben sincs másként.

 

djmedia:43

Teljesítmény és Kényelem

A Cooler Master ErgoStand III egy hűtő állvány és dokkoló, amely 17”-es laptopok és tabletek fogadására alkalmas. A 230mm ultra csendes ventilátor már a Cooler Master új, Loop Dynamic csapágyazási technológiáját kapta, melynek köszönhetően több mint 2 m3/perc légszállításra is képes, mindezt csak 21dBA zajszint mellett, amely zaj egyenlő a egy szellő alkalmával susogó falevelek hangjával. A ventilator új Loop Dynamic csapágyazása és a Cooler Master exkluzív ventilator lapát kialakítása kivételes teljesítményt nyújt, mindezt hosszabb élettartam mellett. A ventilator fordulatszáma egy kimagasló minőségű alumínium szabályozóval állítható. Köszönhetően a ventilator szabályzónak, könnyedén csendesebbre állíthatjuk az Ergostand III-at, amely így ideális lehet a munkahelyen is. Az ErgoStand III levehető, perforált előlappal rendelkezik, így a ventilátor könnyen tisztítható és karbantartható.

 

Helyezd el az eszközeidet

A Cooler Master ErgoStand III a laptop és táblagép kényelmes használatára let kifejlesztve, úgy, hogy közben az eszköz hűtését is segíti. Hat magasság segíti az ergonómikus beállítást és a legmegfelelőbb szög beállítását. Az állítható, csúszás mentes tartó fülek 17”-ig segítenek a laptop elhelyezésében, valamint összecsúsztatásuk után a tabletekkel való használatban. Használat után az Ergostand III állítható, csúszásmentes tartói behajthatóak az előlapba, így egyszerűsítve a tárolást és a szállítást.

A maximális kihasználhatóságot a 4db USB port is segíti, így a notebook egyetlen USB portjából egyszerűen varázsolható. Ennek köszönhetően könnyen csatlakoztathatóak a perifériák és egyéb beviteli eszközök, mint az egér, a billentyűzet vagy akár egy pendrive. A kábelek elhelyezésére is van mód, hiszen az Ergostand III kábel elhelyezésre szolgáló horgokat és barázdákat is kapott. A kábelmenedzsmentnek köszönhetően a notebook töltő, az egér és a billentyűzet kábelei szépen elrejthetőek, így az íróasztal mindig rendezett állapotban tartható

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top