PC

Elstartolt a Cooler Master CaseMod World Series

Az idén is megrendezésre kerül a Cooler Master szponzorálta CaseMod World Series, amely hagyományosan az egyik legrangosabb modding megmérettetés. A gyártó az idei évben ünnepli a 25-ödik születésnapját, így egy bónusz kategória is bekerült az eddigiek mellé, amely a régmult termékeit kell, hogy felidézze. 

CMWS 2017 announce CM logo 612x362

A piacvezető számítógép komponens és periféria gyártó és tervező Cooler Master, a mai napon bejelenti a Case Mod World Series nyolcadik szériáját. A globális számítógép modding versenyeny mindenkit arra hív, az először próbálkozóktól kezdve a tapasztalt veteránokig, hogy adják le a nevezésüket a február 3-tól a május 3-ig tartó időszakban. A résztvevők megoszthatják a fotókat és a leírásukat a projektjükről a munkanaplójukban, így bemutathatják az egyes munkafolyamatokat is. A Cooler Master 25-ödik születésnapjának ünneplésére egy bónusz kategória is létrehozásra került, hogy ösztönözze a részvevőket arra, hogy megemlékezzenek az ikonikus munkáikról az elmúlt 25 évből, és tiszteletüket róják le a klasszikusok előtt néhány új modding szépséggel.

“Számtalan termék innovációt és tervezési áttörést hajtottunk végre, amelyek megnyitották az utat a jelenleg is használatos hűtési és ház megoldások szabványai előtt. Ezt és a 25 éves évfordulót szem előtt tartva szeretnénk emlékezni úgy, hogy meghívjuk a moddereket a Közösség legnagyobb modding eseményére, amelyet az idén egy bónusz kategóriával is bővítettünk.” mondta el Raymen Wu, marketing igazgató.

A Cooler Master célja, hogy részvételre ösztönözze az újonnan érkezőket is az új #MASTERBUILD platformmal. Ez a kifejezetten moddingra specializálódott weboldal isnpiráló történetekkel, ismertetőkkel, galériákkal és eseményekkel kerül feltöltésre, amely fókuszában a növekvő és terjeszkedő modding közösség áll. Látogass el a mod.coolermaster.com oldalra bővebb információkért.

Az idei évben a Cooler Master kiterjeszti a World Series körét regionális modding workshopokkal, helyi rendezvényekkel és találkozókkal számtalan országban, a világ minden táján. A modderek megoszthatják a kreatív tervezési és elkészítési technikájukat és szenvedélyüket a PC moddinggal és építéssel kapcsolatban. Ezek a rendezvények lehetőséget nyújtanak a World Series részvevőinek és a PC építés híveinek, és a Cooler Master rajongóknak, hogy találkozzanak és beszéljenek közvetlenül a Cooler Masterrel és a világ legjobb moddereivel. Lehetőség lesz speciális, limitált kiadású #MASTERBUILD pólókat nyerni, amelyek korlátozott számban állnak majd rendelkezésre.

A rendezvény számos más szponzorral karöltve valósul meg, akik piacvezetőnek számítanak a saját iparágukban. A szponzorok között olyan nevekkel találkozhatunk mint az Intel, ASUS, Nvidia, HyperX és a Dremel. Néhány fantasztikus nyeremény is gazdára talál, melyek összértéke meghaladja a 40,000 USD-t.De más okból kifolyólag is érdemes részt venni a megmérettetésen. A modderek megoszthatják a fantasztikus ötleteiket, és alkotásaikat a világ minden táján élő közönséggel, és újabb lökést adhatnak a kreativitásuknak akár a regionális rendezvényeken is. A regisztráció határideje március 31. A részvételhez, további frissítésekhez, valamint a verseny menetének megtekintéséhez kérjük látogass el a : makerhub.coolermaster.com/cmws-2017 weboldalra.

 

 

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top