PC

Előrendelhetőek a Steam hardverek

A Steam sokak szemében csak egy online platformként él, melyen megtalálják a legújabb játékokat és kapcsolatot tarthatnak a közösség többi tagjával. Egy ideje azonban már az operációs rendszerek és a hardverek piacán is lehet hallani a Steam nevet, ugyanis a Valve több fronton is szeretne a játékosok kedvébe járni.

Steam Machines

Nemrég egy sajtóközleményben tudatták, hogy bizonyos országokban és bizonyos boltokban már jó néhány Steam hardvert elő lehet már rendelni, akik pedig előrendelik őket, azok egy kicsivel hamarabb is kapják majd meg, mint ahogy a normál piaci értékesítés megkezdődik. A különleges kialakítású Steam Controller 49 dolláros (13 500 Ft) áron érhető el, míg televíziónkhoz csatlakoztatható Steam Link szintén ennyibe kerül majd. Ez az eszköz egyébként 1080p-ben és 60fps-sel tud majd streamelni PC, Mac vagy Steam Machine gépünkről.

Természetesen jó néhány Steam Machine is az előrendelési akció részét képezi, melyek nagyjából 450 dollár (125 000 Ft) körül indulnak, de a határ jóval e fölött van. A kínálat természetesen a debütálásig még jócskán bővülhet, ha pedig minden a terv szerint halad, akkor november környékén indul a tényleges piaci rajt.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top