PC

Cooler Master Xornet II – Karmold össze

A Cooler Master egy jelentős szünet után úgy tűnik sorra dobja piacra az újdonsült termékeit. A Xornet egy ideje már eltűnt a piacról, pedig a jó karom fogásra termett egerekből hiány van. A tenyér és hibrid fogásuakból szinte minden gyártónál igen nagy a választék, de annó a Xornet is hiánypótlónak számított. Talán a gyártó egyik legsikeresebb darabja volt annó, ha pedig a hír igaz (és már miért is ne lenne az), hamarosan kezünkbe vehetjük a Xornet II-t, amelynél nem csak a hardver, de a szoftver is megújult. Nézzük a sajtóközlemény szövegét:

A Cooler Master egyike a világ vezető periféria és komponens gyártóinak bejelenti a Xornet II-t, egy egyedi, karom fogásra kialakított, az elődök alapjaira épített (Spawn/Xornet) FPS és RTS játékokra tervezett egeret. A hangsúly a teljes kontrollon van, amelyet egy továbbfejlesztett optikai szenzor valósít meg. Használat közbeni DPI állítási lehetőség, teljes, 16,8 millió színárnyalatú RGB görgető valamint könnyen használható szoftver és Lift Off Distance finomhangolás és kalibráció jellemzi. A Xornet II kiemelkedik a vetélytársak közül kényelmes fogásával, pontosságával, megszerzésével pedig egy pontos és megfizethető fegyver adható az arzenálhoz.

Xornet II 1

“A Xornet II úgy idomul a kezedhez akár egy kesztyű. Megtartottuk az elődje kicsi, pehelykönnyű kialakítását, amelyet a rajongóink imádtak, és felszereltük rengeteg továbbfejlesztett funkcióval,” mondta el Leo Cheng, a Cooler Master Termék Managere. “A Xornet II olyan játékosoknak lett építve, akik karomfogással indulnak csatába.”

 

Ergonómikus Kialakítás Preciziós Optikai Érzékelővel, 3500 DPI Felbontással a Tökéletes Irányításért és Sebességért

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően helyet kapott egy gyűrűs ujj pihentető rész és csúszás mentes oldalsó gumi borítás, amelyek segítségével a Xornet II ideális és kényelmes a karom fogást előnyben részesítők számára, hosszú órákon keresztül is. A beépített Avago 3320 optikai érzékelő tökéletes irányítást és sebességet biztosít. A három előre beállított DPI felbontás között használat közben is válthatsz. Akár sebészeti beavatkozást akarsz végezni sörétessel 500 DPI-n, vagy villámgyorsan akarsz hirtelen lőni 3500 DPI-n, a váltás csak a másodperc töredéke. De beállíthatsz egyedi DPI-t is a legújabb, könnyen használható szoftverünk segítségével. A görgető kerékbe épített RGB LED színei azonnali tájékoztatást nyújtanak a jelenlegi DPI beállításról. Állítható a LOD (Lift Off Distance) is, valamint az RGB szín beállítások és a programozható gombok is, a szoftver segítségével.

Xornet II 2

 

Játssz Bárhol: Intelligensen Beállított Érzékeny Gomgok és Adaptív Vezérlés Lift Off Distance Hangolással

A Xornet II-be olyan egyedi tulajdonságot építettünk be, amely segítségével a szenzor szinte bármilyen felületre beállítható és megváltoztatható az LOD akár a szoftver használata nélkü is. Innentől kezdve mindegy, hol vagy, cserélhetsz egérpadot, játszhatsz más felületen mint a fa, textile vagy szilikon, a Xornet II-t mindig a saját igényeidre szabhatod. A hét programozható gomb, amely tartalmazza a két oldalsó gombot is, úgy lettek elhelyezve, hogy könnyen használhatóak és praktikusak legyenek. A legjobb minőségű Omron kapcsolók erős, megbízható érzést adnak, valamint elég tartósak ahhoz, hogy akár 5 millió lenyomást is kibírjanak. A nagy, gumírozott görgető kerék ugrásszerű ellenállással let felszerelve, amely elengedhetetlen a pontos fegyverváltáshoz az FPS játékok területén.

Xornet II 3

Nos az egér kicsivel 10 000 forint felett lesz elérhető, a gyártó 10 790 forintos bruttó végfelhasználói árat adott meg. Vagyis ahogy a sajtóközlemény írta, valóban pénztárcabarát megoldás. Viszont az egér megvételekor figyelembe kell venni, hogy kialakítása a claw grip-et, vagyis a karomfogást támogatja, így tisztában kell lennünk azzal, hogy ez számunkra kedvező-e.

Xornet II 7Xornet II 6

Xornet II 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Xornet II Szoftver 4

Xornet II Szoftver 3

Xornet II Szoftver 2

Xornet II Szoftver 1

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top