PC

Cooler Master H500P – A HAF örökség

Elemében van mostanában a Cooler Master, hiszen sorra hozza ki az új házait. Nemrég jelentették be az új Cosmost, most pedig a HAF utód H500P-t. A MasterCase H500P elejében két darab 200mm-es ventilátor gondoskodik a ház nevéből adódó “High Airflow”-ról, amelyek nem csak a levegőt keverok, de RGB ledeket is kaptak.

Nagy Légáramlás RGB Világítással

A Cooler Master High AirFlow sorozat ihlette a MasterCase H500P-t amely futurisztikus kinézettel és struktúrált keretes kialakítással. Két 200mm ventilátor díszíti a MasterCase H500P front részét, amelyek optimális levegőáramlást biztosítanak így a megfelelő hőmérséklet folyamatosan biztosított. A funkcionalitás mellett a 200mm-es ventilátorok RGB világítással is felszereltek, így az RGB kompatibilis alaplapokon, vagy kiegészítő vezérlőn keresztül vezérelhetőek. Ez még nem minden, hiszen két extra 200mm-es ventilator a H500P tetejébe is felszerelhető.

H500P 1

Kiváló Betekinthetőség

A világos szürkére színezett áttetsző, edzettüveg oldallap és a műanyag takaró elemek a MasterCase H500P elején és tetején tiszta beláthatóságot tesznek lehetővé a ház belsejébe. A személyre szabható tápegység takaró elöl, a CPU kivágást takaró elem hátul és az eltávolítható kábel takaró panel egy magasabb szintre emelik a kábel menedzsmentet, a felhasználók kezébe olyan eszközt adva, amely lehetővé teszi a letisztult és szép gép építést.

H500P 2

Mutasd Meg a Grafikus Kártyád

A két PCI bővítőhely a H500P hátulján lehetővé teszi, hogy függőlegesen is beszerelhető legyen a grafikus kártya, extra keretek felhasználása nélkül is. Egy riser kábelre szükség van a grafikus kártya elfordításához, ez külön megvásárolható.

H500P 3

Folyadékhűtésre Előkészítve

A MasterCase H500P a házon belüli nagy légáramlatok szem előtt tartásával került kialakításra, és akár 360mm-es radiátorok befogadására is alkalmas a tetején, illetve elöl, a megfelelően tervezett üres helyeknek köszönhetően pedig egyedi kialakítású folyadékhűtés is beszerelhető.

A MasterCase H500P várhatóan október közepétől válik elérhetővé, az ára pedig 51 000 forint körül alakul majd.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top