PC

Computex 2016 – A Cooler Master bejelentései

Sokszor érzem úgy, hogy a Computex egy kicsit fel van hype-olva. Lélegeztető gépen tartott rendezvény, talán mint annó a Cebit volt. Vagy csak ide nem jut el a rengeteg hatalmas innováció, vagy már nincsenek is. Egy kicsivel jobb grafikus teljesítmény, 2GB-al nagyobb memória, mesterségesen felhúzott gépigények.

Lelassult a fejlődés, nem jönnek úgy az áttörések. De nem is ez a lényeg. A gyártók és fejlesztők azért biztosan dolgoznak a háttérben, hogy apróbb finomításokkal egyre jobb és egyre tökéletesebb termékeket dobjanak a piacra. A Cooler Master is nagyon készült a rendezvényre, és az általuk gyártott unalmas termékeket a köréjük építettszolgáltatásokkal próbálják feldobni. Minden speciális területnek, speciális PC-re van szüksége. LEgyen az VR, 3D nyomtatás, vagy zene és videó készítés. Természetesen az új termékek sem maradhatnak el, a mai sajtóközlemény is ezekről szól. Van köztük ház, tápegység és természetesen hűtés is. Lássuk mit mond a sajtóközlemény:

A Cooler Master, a vezető tervezője és gyártója a számítógép komponenseknek és perifériáknak, ma leleplezte a következő lépést a Maker Spirit elősegítését, a PC építését és használatát. A Cooler Master pavilonjánál és a privát tárgyalóban, a látogatók megtekinthetik, hogy a Cooler Master hogyan terjesztette ki a portfólióját, és hogyan segíti elő a kreatív felhasználókat és a szakmabelieket, hogy a PC hajtotta vágyaikat jobban megélhessék, és megtapasztalhassák, mennyi mindent lehet készíteni egy egyedi PC erejének segítségével.

A pavilonnál a látogatók zenéket készíthetnek 3D-s szerkezetben; szimulálni lehet egy valódinak ható ejtőernyős ugrást; irányítani lehet egy harci robotot; ki lehet hívni egy Twitch streamer/gamer-t egy játékra; vagy meg lehet tervezni és kinyomtatni a saját billentyűzet gombokat. Ezek a foglalkozásokat díjnyertes fejlesztők, mérnökök, streamerek és dizájnerek segítik, akik Cooler Master komponenseket használnak, valamint osztják a cég nézeteit az egyén szabadságának értékével és az alkotással kapcsolatban.

“A válasz amelyet a közösségtől kapunk megmutatja, hogy az emberek egyetértenek a gondolattal, hogy valami egyedit készítsenek, ” mondta el Raymen Wu, globális marketing igazgató. “Ebben az évben a készítői szellem életre kel az egész portfóliónkban, valamint az új módszereinkben, amelyekkel támogatjuk a Közösség kreativitással kapcsolatos erőfeszítéseit.”

MasterCase és MasterBox: Sok Módszer a Modularitáshoz

A MasterCase és FreeFormTM moduláris rendszer több egyedi választási és önkifejezési lehetőséget biztosít, mindezt úgy, hogy az új termékekben is helyet kap, amellyel kiegészíti a MasterCase, MasterCase Pro és a zászlóshajó MasterCase Maker sorozatokat. Az összes méretkategóriában feltőnnek, amely mellett új, letisztult kinézet is helyet kapott. A moduláris kereten felül bővül a kiegészítők rendszere is, a cserélhető MasterAccessories-el és MakerMade kiegészítőkkel egyedivé tehető a külső és átrendezhető a belső kialakítás. A második verziója a Cooler Master innovatív platformjának, a MasterConcept 2.0, lépéseket tesz a teljesen moduláris ház megalkotásához, amelyben nincsenek előre kialakított formák és funkciók a felhasználó által készítetteken kívül. A MasterBox vonal egy “szerelő” ház, amely belső bővíthetőséget és kialakíthatóságot tesz lehetővé, és különböző színekben és méretekben lesz elérhető.

Évtizedek Innovációja a Teljes Hűtési Vonalon

A Cooler Master díjnyertes hűtési megoldásai odáig fejlődtek, ahol nagyon könnyen választhatnak a felhasználók olyan hűtést, amely a legjobban illik a ház belső kialakításához. Minden termékvonal igazodik az új tecnológiákhoz, szinte minden termék kategóriában. A CPU hűtők közül a MasterAir sorozat as MasterGel sorozat a hővezető paszták között, új, teljes portfóliót állítanak a belépő szinttől a Pro és Maker verzióig, így emelve a minőséget és a személyre szabhatóságot. A folyadékhűtéseknél két új tag lép be az AIO szegmensbe, a MasterLiquid Pro 120 és a 240, amelyek egyedi pumpával kerülnek forgalomba, a felhasználó különböző igényeinek kielégítésére. A MasterFan sorozatot a MasterFan Pro pörgeti fel, amelyben három lapát kialakítás less elérhető, szabályozható ventilator sebesség profilokkal, amelyet könnyen a hűteni kívánt komponensekhez lehet igazítani. A CPU hűtők típustól függően a MasterGel Pro vagy a MasterGel Maker pasztákat tartalmazzák, a hűtő szegmensétől függően.

djmedia:103

MasterWatt: Megbízható Áramforrás Hűtési Megoldással

A MasterWatt sorozat feltöltése a MasterWatt Maker 1200-al kezdődött meg és hamarosan egy teljes MasterWatt tápegység sorozat áll majd rendelkezésre, megoldást nyújtva az ellenőrzés és az igények különbözőségére. A sorozatban egyedi áramköri megoldások, innovatív hőbordák és ventilátorok kapnak helyet, így csökkentve a hőveszteséget, emelve a megbízhatóságot és a várható élettartamot. Ezek a megoldások a MasterWatt bevezetésével állnak elérhetővé.

Tedd Egyedivé a PCs Élményeket Perifériákkal

A perifériák áttervezésre kerültek, hogy könnyen megvalósítható legyen az egyedivé tehetőség, és átadhassák a felhasználó egyéniségét. A különböző méretű MasterKeys vonallal kezdődik, ahol a felhasználók választhatnak a megvilágítási és kapcsoló megoldások közül, a letisztult, egyszerű kialakítástól a felsőbbrendű személyre szabhatóságig, a MasterKeys RGB szoftverének segítségével. A MasterMouse sorozat szintén a tiszta, kétkezes felépítéssel kezdődik, cserélhető panelekkel rendelkezik, a Pro verziónál, így változtatható a méret és a fogás típusa. A MasterPulse Bass FX technológiája a fülbedugós és a fület takaró fülhallgatóknál lehetőséget biztosít a basszus kiemelésének ki-be kapcsolásra, amelyet egyedi kialakítás tesz lehetővé.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top