PC

CES 2016 – A Cooler Master bejelentette az RGB LED-es billentyűzeteit

A CES már javában zajlik és a legtöbb gyártó valamilyen újdonsággal már bejelentkezett. A Cooler Master sem kivétel ez alól. A gyártó valahogy eddig ódzkodott az RGB-vel szerelt mechanikus billentyűzetektől és a piacon szereplő nagyobb gyártók között talán utolsóként álltak elő ezzel a megoldással.

Elmondásuk szerint, az eddigi megoldások nem voltak tökéletesek, gondoljunk csak a blamára a Corsair 16.7 millió színes RGB billentyűzetére, amelynél valójában messze nem lehetett ennyi színvariációt előcsalni. Később meglátjuk, sikerült-e ez a Cooler Masternek. De lássuk mivel is álltak elő:

  • MasterKeys Pro L
  • MasterKeys Pro S
  • Devastator II
djmedia:98

A MasterKeys már az eddigiektől eltérő névvel kerül forgalomba, hiszen a MasterXXX elnevezések már a cég új stratégiájának részei. A MasterKeys Pro L egy teljes nagyságú billentyűzet, mig a MasterKeys Pro S egy tenkeyless, azaz a numerikus rész elhagyásával készül. A Pro S azok számra lehet jó választás, akiknek nem fontos a numerikus pad, szinte csak játékra használják és fontos lehet a kis méret és könnyű hordozhatóság. A Pro L pedig szinte bárkinek ajánlott, kombinálható rajta a játék és a munka is, hiszen használható numpad-ot kapott. A billentyűzetekhez 16.7 millió kikombinálható színt ígérnek és választható vörös, barna vagy kék Cherry MX kapcsolókat.

 

djmedia:99

A Devastator II nem lesz RGB LED-es, itt a felhasználó dönthet majd arról, hogy a kék, vörös és zöld világítás közül melyiket választja, már ha az elérhető abban a régióban, hiszen elképzelhető, hogy bizonyos régiók a tapasztalatuk alapján csak egyikből vagy másikból rendelnek. A Devastator II egy jó ár-érték arányú billentyűzet-egér kombó, amelyet a gyártó nem csak kezdőknek, de tapasztaltabb játékosoknak is ajánl. A Devastator család árába ugyan csak a membrános kapcsolók férnek bele, de a Cooler Master sajtóközleményében az szerepel, hogy mechanikus érzést keltő “Mem-chanikus” kapcsolókat kap. Szóval az új fejlesztés akár jó is lehet, persze ehhez majd ki kell próbálnunk.

djmedia:97

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top