PC

Bemutatta a Cooler Master az MK750-es gamer billentyűzetét

Folytatódik a minimalista kialakítású billentyűzetek családjának a bővítése a Cooler Masternél. A MasterKeys család most az MK750-el bővül, amely kialakításában az egyszerű, letisztult formavilágot követi, azonban számtalan extrát is tartogat.

 

“Még magasabbra akartuk tenni a lécet, így olyan billentyűzetet terveztünk, amely magába foglalja a MasterKeys Pro család minden fantasztikus extráját, de hozzá is adtunk pár új elemet is, amelyekre szükség lehet a versenyszerű játékoknál elvárt összeállításoknál, mint például a média billentyűk, vagy az eltávolítható csuklótámasz, amely a magasabb komfortot biztosítja,” mondta Bram Rongen, a perifériákért felelős marketing menedzser.

MK750 001

Emeld a játékod színvonalát mechanikus Cherry MX RGB kapcsolókkal –

A játékosoknak a legjobbra van szükségük, ezért a a MasterKeys MK750-ben csak valódi Cherry MX kapcsolók lettek beépítve, amelyek biztosítják a tartósságot, érzékenységet, pontosságot és az érzékelési pont visszajelzését. A billentyűzet beépített processzorának és memóriájának köszönhetően minden kérés azonnal végrehajtódik, késedelem nélkül. A profik számára akik az egyedi billentyűket részesítik előnyben, a MasterKeys MK750 normál kiosztást biztosít, de kilenc lila PBT gombot is tartalmaz, amelyek további tartósságot biztosítanak.

MK750 002

Mutass Nekem Fényt! –

Az esztétika számít, ezért az MasterKeys MK750 nem csak minimalista, karcsúsított kialakítást, de egy egyedi sugárzó fénysávot is kapott, így stílusossá és hangulatossá varázsolja a játékélményt. Válaszd ki a számodra megfelelő világítási beállításokat, vagy kapcsold ki őket a felhasználóbarát szoftveres alkalmazás segítségével. Az RGB világítást akár billentyűnként is lehet változtatni, így teljesen személyre szabható.

MK750 004

Kényelem-

Pihentesd a csuklódat a hosszúra nyúló játékok ideje alatt az egyszerűen csatlakoztatható, mágneses csuklótámaszon. A csuklótámasz extra puha műbőrrel van borítva, amely memóriahabból készült és optimális kényelmet biztosít a maratoni játékok ideje alatt.

A billentyűzet tele van praktikus tulajdonságokkal, amelyek minden kétséget kizáróan segítenek a virtuális küzdőtéren, és az MasterKeys MK750 olyan felszereltséggel rendelkezik, amelyre igazán szükség van.

A MasterKeys MK750 előreláthatólag november 21-től válik elérhetővé 53 900 forintos bruttó ajánlott végfelhasználói áron.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top