PC

Bemutatta a 25-ödik évfordulós Cosmos II-t a Cooler Master

A Cosmos-ok a Cooler Master zászlóshajói közé tartoznak. A Cosmos II a legnagyobb és legjobban felszerelt ház a gyártó kínálatában, amelyből most egy 25-ödik évfordulós kiadást dob piacra a gyártó. A 25-éves gyártói múltra a cég nagyon büszke lehet és a most kiadott Cosmos II 25th Anniversary Edition is ezt tükrözi. Visszaköszön a hagyomány az alumínium elemekben, az újdonságot pedig a hajlított edzett üveg oldallapok képviselik.

 0106 2

Közösségi elköteleződés: hajlított, edzett üveg oldallapok

Mióta az eredeti COSMOS II megjelent, a márka és a termék kedvelői a világ minden tájáról érdeklődnek iránta, vagy akár el is készítik az egyedi oldallapokat a házhoz. Nos, a Cooler Master meghallotta a hangotokat, sőt adott hozzá egy kis extrát is: COSMOS II 25th Anniversary Edition két hajlított, edzett üveg oldallappal érkezik gyárilag!
Az innováció a Cooler Master hagyománya amelyet ismét felszínre hoz és megerősít ezekkel a masszív edzett üveg oldallapokkal, amelyek egyediek a maguk területén. Ezek a gyönyörűen megépített oldallapok tökéletesen beleillenek a ház tökéletesen kifinomult kontúrjaiba, így sima és egyenletes belátást biztosítanak a belsőre, hogy megmutadhasd, hogy mit építettél. Valódi COSMOS divatra épültek az oldallapok, hiszen a nyitásuk után mint egy luxusautó ajtajai nyílnak oldalra.

Jó hír a jelenlegi COSMOS II tulajdonosoknak, hogy ezek a panelek különálló retail termékként is elérhetőek lesznek, 2017 harmadik negyedévétől.

0106 8

Az Alumínium Hagyománya

Közel 20 évvel ezelőtt, amikor a számítógépházak piaca még a bézs mámorában úszott, a Cooler Master bebizonyította, hogy a házaknak nem kell feltétlenül unalmasnak lenniük. Ezt az 1999-ben teremtett hagyomány folytatódik a mai napig is, ahol a Cooler Master atyáskodott és amely az első alumínium házzal, az ATC-100-al kezdődött. Ezt a hagyományt építerrük a a COSMOS II 25th Anniversary Edition-be is.Ez a speciális kiadás olyan frissített megoldásokat hordoz magában, mint a csiszolt alumínium fogantyúk és szálcsiszolt alumínium takaróelemek a ház elején és a top panel tetején. A felső csúsztatható panel takaró elem zárja az Advanced Control Panel-t, amely összeér az előlapi csúsztatható panellel, mely mögött egy rakás a hot-swap képes meghajtósín rejtőzik. Ezeken felül a ház egy alumínium alaplapi tálcát kapott egy elválasztó tálcával, így is növelve a premium érzetet.

0106 9

Kék LED-es Hangulatvilágítás

Mikor a kozmoszra gondulunk, a kék szín ugorhat be először. A COSMOS II 25th Anniversary Edition az előre telepített 200mm–es kék LED-ekkel elöl és a mágneses kék LED szalaggal segít megmutatni a komponenseket egy diszkrét fény kíséretében, amely az enyhén színezett edzett üveg oldallapokon szűrődik át. A világítás az egész rendszernek lágyabb, kellemesebb kinézetet biztosít. 

0106 18

Teljesítmény és Elegancia egy házon belül

Az egész kialakítás követi a COSMOS tradícióit, amelyek a legjobb teljesítményt nyújtották. Ebben az esetben a felső rész és az elülső panel perforált anyagból készül amely nagy légáramlást tesz lehetővé. A tágas belső rész segítségével rengeteg hely áll rendelkezésre az alkatrészek különböző telepítésére, még komoly játékosok esetében is. Aggodalomra tehát semi ok, hiszen a jelenleg kapható összes videókártya befogadására alkalmas, akár többesszámban is. Végül, de nem utolsósorban a stílusos Advanced Control Panel teljes ellenőrzést és beállíthatóságot biztosít a ventilátor sebességek tekintetében is, így szabályozható a teljesítmény és a kiegyenlített működés között, valamint ki/be kapcsolható a LED megvilágítás.

0106 23

Ár & Elérhetőség

A COSMOS II 25th Anniversary Edition előre láthatólag 2017 június végén lesz elérhető a helyi kiskereskedésekben 114 900 forintos bruttó végfelhasználói áron.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top