PC

Bemutatkozik az új Razer Kraken V2

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a vadonatúj Razer Kraken Pro V2 és Razer Kraken 7.1 V2 gamer mikrofonos fejhallgatókat. Az eredeti designt számtalan új, átfogó frissítéssel fejlesztették tovább, hogy megfeleljen napjaink esport versenyzői, valamint a szenvedélyes játékosok által támasztott, megnövekedett igényeknek.

razer kraken v2

50 mm-es hangszórók a kiegyensúlyozott játékbeli hangzásért és kommunikációért A Razer Kraken V2 fejhallgatók továbbfejlesztett audio teljesítményének középpontjában a két, egyedi hangolású 50 mm-es hangszóró áll. Ezek nagyobbak, mint a Kraken fejhallgatók korábbi generációiban találhatóak, és szélesebb frekvencia-tartomány átvitelére képesek, tökéletesen kiegyensúlyozott játékbeli hangzást és csapatkommunikációt biztosítva. A Razer Kraken 7.1 V2 ezen felül egy fejlett 7.1-es virtuális térhangzást biztosító hang- motort kapott, amely lehetővé teszi a teljes testreszabhatóságot, és az játékosok saját, különleges igényeiknek megfelelő pozícionális hangzást.

 

A Razer Kraken V2 mikrofonos fejhallgatók egy vadonatúj, unibody alumínium vázzal rendelkeznek, amely tartósabb és rugalmasabb, mint más, széles körben használt fejhallgató-anyagok. Az alapos tesztek során egyebek mellett leejtették, kihajlították a formájából, súlyt helyeztek rá, és durva bánásmódnak vetették alá. Az eredmény egy olyan fejhallgató, amely valóban ellenáll a profi, versenyszerű gaming viszontagságainak. A fejpántot úgy tervezték, hogy a kiegyensúlyozottabb súlyelosztás és a csökkentett szorítóerő révén a hosszú, játékkal töltött idő során is maximális kényelmet nyújtson. A fülpárnák nagyobbak, puhábbak és jobban kizárják a külvilág zajait, mint korábban bármikor. Emellett a még jobb, személyre szabott illeszkedés érdekében könnyen cserélhetőek, lehetővé téve a választást a körkörös illetve az ovális* kialakítású fülpárnák között. Ezen felül az új fülpárnák különleges formájú csatornákkal rendelkeznek, amelyek a szemüveget viselő játékosok számára is lehetővé teszik, hogy hosszabb játék után is, megerőltetés nélkül és kényelmesen viselhessék a fejhallgatót.

Mind a Razer Kraken Pro V2, mind a Kraken 7.1 V2 mikrofonja egyirányú felvételi karakterisztikával, valamint kényelmes visszahúzható kialakítással rendelkezik. A Razer Kraken 7.1 V2 különlegessége a Razer Synapse-en keresztül aktiválható, aktív zajszűrővel rendelkező digitális mikrofon, amellyel a játékosok maguk mögött hagyhatják a LAN események zajait, hogy tisztán és világosan kommunikálhassanak csapattársaikkal. “A Razer Kraken V2 mikrofonos fejhallgatókat úgy terveztük, hogy a lehető legjobb esport- központú élményt nyújtsák.” – nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “Napjaink profi esportolói a Razer Kraken V2 erőteljes 50mm-es, egyedi hangolású hangszórói, a strapabíró unibody alumínium váz, és a maximális kényelmet középpontba állító, gyökeresen áttervezett ergonómia révén fognak kitűnni.”

Razer Kraken Pro V2 analóg 3,5 mm-es gamer mikrofonos fejhallgató

EU89,99

Világszerte – 2016. október

Razer Kraken 7.1 V2 digitális USB gamer mikrofonos fejhallgató

EU109,99

Világszerte – 2016. október

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top