PC

Az MSI bejelentette a legújabb, sokoldalú All-in-One PC-jét: MSI® AP16 Flex

Az MSI bejelentette a teljesen új All-in-One PC-jét, mely mind kereskedelmi célokra úgy otthoni felhasználásra is sokoldalúan használható, útjára indult az MSI AP16 Flex. Az új állítható talpazatú AIO PC a világon az első 10 pontos érintéssel vezérelhető All-in-One PC, mely asztalon álló, menyezetről lelógó vagy teljesen lefektetett módban is használható. A forgó kitámasztójának köszönhetően 90 fokban felakasztható így akár multimédiás eszközként is üzemelhet. A 15,6″-es LED-es háttérvilágítású kijelzővel fekete keretben érkezik.

{edsanimate_animated_pulse_eds-on-hover}

2015 01 flex16 p01

{/edsanimate}

Az AP16 Flex 15,6″ méretű, de a beleépített desktop hardvereknek köszönhetően egy valóságos nagyteljesítményű PC. 10W-os Intel® Quad Core processzorral tisztességes számítási teljesítménnyel, de egyidejűleg energiatakarékos is. Ezen felül az AP16 Flex ventilátor nélküli, ezáltal kimagaslóan csendes múködésű.

 


 

2015 01 flex16 p02A legsokoldalúbb All-in-One PC
Az MSI AP16 Flex felforgatja a hagyományos All-in-One PC-k világát 3-az-1ben módjával: álló, felfüggesztett és fektetett mód. Az MSI AP16 Flex kijelzője 90 fokban elforgatható és együtt az automata forgó móddal kombinálva az AIO PC különböző helyzetekben és környezetben számos módon használható. Az AP16 Flex új szintre emeli az otthoni és kereskedelmi PC élményt.

 

 

 

 

2015 01 flex16 p03A legjobb energiatakarékos
A ventilátor nélküli kialakításnak köszönhetően a LED-es háttérvilágítású kijelző hatékony, de a 10W-os Intel® J1900 asztali négymagos processzorral kombinálva és Intel Ready Mode támogatással az AP16 Flex kiváló választás lehet azok számára, akiknek fontos a csendes munkakörnyezet és energiahatékonyság.

 

 

2015 01 flex16 p0410-Pontos érintéses vezérlés
Az AP16 Flex mind USB2.0 és USB3.0 portokkal is rendelkezik, melyek közül az egyik SuperCharger technológiával is rendelkezik, melynek köszönhetően mobil egyégeink, mint pl. a tabletünk, telefonunk rövid idő alatt feltöltetők. 10 pontos érintőképernyős kijelzőjének köszönhetően az MSI AP16 Flex kielégíti a kereskedelmi piacok igényeit, egyszerű navigáció és gyors parancsok, érintőképernyős alkalmazások és multimédiás szoftverek terén is.

 

 

 

 

2015 01 flex16 p05MSI Star Voice Control (opcionális)
Az MSI opcionális hangvezérlő szoftvere segítségével /”Star” néven/ a felhasználó felébresztheti a PC-t, levelezőt és böngészőt nyithat vele, zenét hallgathat ill. alvó üzemmódba küldheti a PC-jét. Az MSI AP16 Flex mindenre alkalmas készülék az otthonok bármely pontjába.

 

 

 

 

djmedia:55

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top