PC

Az MSI bejelentette GTX 900-as sorozatú kártyáit

 Az MSI bejelentette a következő generációs grafikus kártyáit, az új NVIDIA GTX 970 és GTX 980 GPU-val. Az új GTX 970 GAMING 4G és GTX 980 GAMING 4G az MSI hatalmas örökségére épül #1 számú Gaming grafikus kártyákként. A Twin Forzr V Hybrid Frozr Technológia hűvösen tartja őket, így az MSI GTX 970 és GTX 980 GAMING kártyák a új Gaming szabványokat állítanak fel alacsonyan tartva a zajszintet és alacsony hőmérsékletet biztosítva. A Gaming sorozat mellett az MSI Classic modelljei is nagy teljesítménnyel érkeznek.

 

Twin Frozr V Hűtési megoldás1gtx970pr2

Az új MSI Twin Frozr V Hűtési megoldása a grafikus kártyák léghűtésének zászlóshajója. A 2 szlotnál is kisebb területet elfoglaló új Twin Forzr V képes felülműlni az előző generációt és annak nagy mozgástérigényét. Az új 10cm-es Torx ventilátorok gondoskodnak a hatalmas mennyiségű csendes légáramlásról, továbbá, hogy vizuálisan is megfeleljen az új merész megjelenésű Twin Forzr V hűtő. A hűtőbordát áttervezték, a Super SU kialakítás szerint növelve a hőelvezető-cső hatékonyságát, különösen, hogy a technológiának köszönhetően együtt vezérelhető a levegőáramlással is. A Hibrid Forzr visszaemlékezés 2008-ba, amikor kezdetleges hűtőként az első a piacon, amit high-end kártyákhoz tervezték, zajmentes, és alacsony hőmérsékletet biztosított annak köszönhetően, hogy amikor nem kellett, ill. nem kellett, akkor leállt a lapátok forgása. Továbbá, megtalálható egy független ventilátor vezérlés is egyes modelleken, ami lehetővé teszi a rajongók számára, hogy egymástól függetlenül vezérelve forogjanak a termék ventilátor alatti hőmérsékletének függvényében.

MSI GAMING1gtx970pr3

Az MSI GTX 970 GAMING 4G és GTX 980 GAMING 4G a következő generációs MSI GAMING grafikus kártyák, melyek felturbózzák a PC játékélményt. Az MSI Gaming App alkalmazás lehetővé teszi a játékosoknak, hogy gyorsan válthassanak OC, Játék és Csendes mód között, a pillanatnyi igények függvényében. Ami új, az EyeRest fül, ami gyors hozzáférést biztosít a monitor speciális színprofiljaihoz játék közben, filmeknél vagy egyéb speciális EyeRest módoknál csökkentve a kék-fényt. A kék fény kibocsájtásának csökentésével az emberi test könnyebben éjszakai üzemmódba vált, így még könnyebb lesz kipihenni a hosszú játékmenetet.

A világ legjobb dolgai az életben ingyenesek1gtx970pr4

Korlátazott időtartamra igaz, de minden MSI GTX 970 GAMING 4G és GTX 980 GAMING 4G egy exkluzív MSI GAMING egérpaddal érkezik, ingyenes a dobozban. Az MSI Gaming egérpad vastag gumi alapú, ami a váratlan csúszást is megfékezi, míg a teteje finom mikro-szerkezetű sima felület, remekül biztosítva az egér érzékelőjének válaszidejét.


Műszaki adatok

Name  GTX 970 GAMING 4G  GTX 980 GAMING 4G
GPU  GM204-200 (Maxwell)  GM204-400 (Maxwell)
Core Clock (Base/Boost) MHz)  1140 / 1279  1190 / 1291
Memory Speed  7010 MHz
Memory size / type  4096 MB / GDDR5
Cooling  Twin Frozr V
Connectivity  DL-DVI-I/DL-DVI-D/HDMI/DisplayPort  DL-DVI-I/HDMI/3xDisplayPort
Dimensions  269x141x35 mm  279x140x36mm

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top