Esport Gaming

Az AOC bemutatja az új G2590PX/G2 – G2 Esports Signature Edition gaming monitort

Az AOC és világszerte az egyik legerősebb és legsikeresebb esport szervezetnek, a G2 Esports-nak az együttműködéséből született monitor új speciális kiadása egyedülálló tervezésű és magán hordozza a G2 Esports hivatalos szamuráj megjelenését, valamint logóit. Ez a 24,5 hüvelykes monitor olyan nagyteljesítményű gaming funkciókkal rendelkezik, mint például a 144 Hz-es frissítés, 1 ms válaszidő és a FreeSync támogatás.

AOC és G2 Esports – mennyei találkozás

A neves professzionális játékos, Carlos ‘ocelot’ Rodriguez által 2013-ban alapított, németországi, berlini székhelyű G2 Esports számos nemzetközi eseményen elért eredményeivel gyorsan beférkőzött az európai játékosok titánjai közé. A sikerek további fokozása érdekében, az AOC vállalattal 2018 januárjában kötött partnerség óta a G2 Esports tréning létesítményei az AOC legmodernebb gaming képernyőivel vannak felszerelve. Az új G2590PX/G2 modell megjelenésével mind az AOC, mind a G2 Esports új szintre emeli a sikeres partnerséget.

„Ez a monitor nem csak az AOC tisztelgése egy olyan sikeres szervezet előtt, mint a G2 Esports, hanem támogatja az összes G2 Esports játékost és az ő rajongóikat is.“ – mondta Stefan Sommer, az AOC International Europe marketing és üzletvezetési igazgatója. A G2 Esports részéről Carlos ‘ocelot’ Rodríguez hozzátette: „Az AOC bebizonyította, hogy fantasztikus partner számunkra és játékosaink számára. Monitoraik minősége, csapatuk elkötelezettsége és empátiája nagyon büszkévé tesz minket erre a partnerségre. Ezért megalkottunk egy olyan G2 márkájú monitort, amely megtestesíti ennek a partnerségnek az erejét, és amelyet a sajátunknak mondhatunk. Nagyon örülünk a G2590PX/G2 modellnek és alig várjuk, hogy diehard #G2ARMY tagjaink otthonaikban is kipróbálják ezt a monitort.“

A teljes AOC képernyő-teljesítmény 24,5 hüvelyk képátlón

Az AOC gaming monitorainak népszerű G90 sorozatát alapul véve a G2590PX/G2 modell 16:9 Full HD (1920×1080 pixel) felbontású, keret nélküli TN panellel, FreeSync támogatással, 1 ms válaszidővel, és magas, akár 144 Hz frissítési rátával rendelkezik. A G2590PX/G2 modellel az AOC bemutatja, hogyan egyesítheti egyetlen termékbe egy képernyő a teljesítményt, a stílust és a kedvező árat, miközben továbbra is hibátlan, szakadozástól és akadozástól mentes játékélményt nyújt.

A G2 Esports Signature Edition 369,00 euró áron már kapható a kiskereskedőknél.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top