PC

Az Acer bemutatja a világelső hajlított kijelzővel ellátott gaming notebookját

Az Acer ma lerántotta a leplet az új Predator 21 X gaming laptoptól, amely a világon elsőként alkalmaz hajlított kijelzőt notebook esetében. Ráadásul a legfrissebb szemkövető technológia is beépítésre került, e bejelentéssel az Acer kibővíti az eddig elérhető magas teljesítményű Predator eszközök skáláját, hozzáférhetővé téve mindenki számára világszerte.

A Predator 21 X egyértelműen az Acer gaming notebook sorozat zászlóshajója, és jelenleg a legfejlettebb kategóriájában a piacon. Ez a termék a világ első olyan notebookja, amelynél hajlított 21 colos, 2560×1080 képpont felbontású IPS kijelzőt alkalmaznak. Széleslátószögű betekintéssel előre borítékolható az elsöprő játékélmény. Ahhoz, hogy a játékélményt ténylegesen a csúcsra lehessen járatni, a notebook fel let szerelve Tobii szemkövető technológiával is, biztosítva az intuitív és természetes irányítást. A beépített szemkövető hardver (infravörös szenzorok és szoftver) egy teljesen új fejezetet nyit a játékban. A játékos szemét követve a notebook új interakciókat kínál, mint például a célzás, ellenségek beazonosítása, fedezékbe bújás, vagy egyszerűen a tereptárgyak felfedezése. A szemkövető fokozza az élményt akkor is, ha például bonyolultabb helyszíneken kell helyt állnunk a játékban, mint például makacs ösvények, nehezen belátható utak.

acer predator 21 x 1

 

A hetedik generációs Intel Core processzorok és a dual NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikus lapkák SLI-ben felső kategóriás, első osztályú játékélményt nyújtanak a Predator 21 X esetében, új szintekre emelve azt. A hajlított képernyő tartalmazza az NVIDIA G-SYNC technológiáját is, melynek köszönhetően kifinomult és éles képet kapunk a játékmenethez bármely helyszín esetében. A vizuális élmény nem minden: a Predator 21 X SoundPound 4.2+ hangrendszerrel lett felvértezve: 4 hangszórót és 2 mélynyomót találunk a felhozatalban, háromutas Dolby kivitellel a természetes, tiszta hangélményért. A notebook fejlett hűtési architektúrát is hordoz, ehhez öt 2 rendszerventillátor nyújt hathatós segítséget. Ezekből három ultravékony AeroBlade fémventillátor, a kompromisszumoktól mentes megingathatatlan játékteljesítmény érdekében.

 

A Predator 21 X egy teljes értékű mechanikus billentyűzetet is kapott, Cherry MX érintkezőkkel, melyekhez testreszabható RGB háttérfény is tartozik, akár minden egyes billentyűhöz más és más árnyalat rendelhető hozzá. Az ívelt formához alkalmazkodva a Predator 21 X numerikus billentyűzete követi a formavilágot, s precíziós érintőpadként is használható.

 

 

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top