Egyebek

Audictus Explorer: Modern mindenes

Az Audictus viszonylag új márka a piacon, ugyanakkor a célkitűzéskor nem szerettek volna kompromisszumokat kötni a tulajdonosok. A minőség, a baráti ár és a kiváló hangzás a márka három legfontosabb pillére, ezt pedig az Audictus Explorer is igazolja.

Minimalista és praktikus dizájn
Az Audictus Explorer nem tűnik ki a mezőnyből, de nem is ez volt a cél. Egyszerű és célszerű kialakítást álmodtak meg neki a tervezők, mely a mindennapok során megkönnyítik a felhasználók dolgát. Ennek köszönhető a fém és a műanyag párosítása és a legfontosabb pontok megerősítése. Az L-alakú jack csatlakozás szintén a még kényelmesebb használatot biztosít, a 3 méretű fülgumikből pedig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Technikai specifikáció

Edzés, utazás vagy a mindennapi pillanatok. Az Audictus Explorer minden helyzetben képes bizonyítani. A 9mm-es vezetőkkel rendelkező headset 16 Ohm-os ellánállással bír, mely az egyik legjobb érték a piacon. Méretéhez képest erőteljes hangzást és tiszta kommunikációt biztosít, a 3,5mm-es jack csatlakozás pedig rengeteg eszközzel teszi kompatibilissé.

Elérhetőség és ár

Az Audictus Explorer headset fekete és fehér színekben is elérhető itthon, méghozzá 4000 Ft körüli áron.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top