PC

A Razer frissítette a BlackWidow Croma-t

A Razer frissítette a BlackWidow Croma-t, amelyről a gyártó azt tartja, hogy a legjobb mechanikus billentyűzet amelyet valaha készített. A BlackWidow Croma V2 kapott pár újdonságot az elődhöz képest. Ilyen például a mágneses csuklótámasz, de más módosításokkal is próbálták javítani a billentyűzetet.

 

RazerBWC 1

Min-Liang Tan a Razer alapítója és elnők vezérigazgatója elmondta, hogy a mai napig a Razer az egyetlen olyan cég, amely kizárólag a gamerek számára tervez kapcsolókat. A Razer BlackWidow Croma V2 is erre a hagyományra épít, vagyis folytatja amit az elődöknél már elkezdtek, és bevált, vagyis legendás kényelmet és megbízhatóságot biztosít. 

Az eredeti BlackWidow Croma két lehetőséget biztosított a kapcsolók területén, a Razer Green és a Razer Orange között lehetett választani. Ezek “tactile” kapcsolók, amelyek lenyomáskor kattanással jelzik az érzékelési pontot. A frissítés után elérhetővé válik a Razer Yellow kapcsoló is, amely egy lineáris, csendes kapcsoló.

RazerBWC1V2

A billentyűzet nem maradhat világítás nélkül, így megkapta a Razer Chroma RGB világítást, amely a Chroma szoftver segítségével állítható és rengeteg előre beállított funkció is elérhető benne, valamint más eszközökkel is szinkronizálható.

Razer BWC2

Az ár változatlan marad, vagyis 199 EUR környékén érhető majd el a kereskedőknél és egyes verziók már a Razer shopból is rendelhetőek.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top