PC

A legújabb Asus Zenbook, az UX305 hamarosan érkezik

Az Asus ma jelentette be a következő zenbook-ot, amely az UX305 fantázianevet kapta. A 13,3 collos ultrabook a világ legvékonyabb hordozható számítógépe, hiszen vastagsága mindössze 1,22 cm. A kijelzője fényvisszaverődéstől mentes IPS panel lesz. A processzort az Intel szálítja, és a Core M családba tartoznak majd. Az Asus a sajtóközleményében 10 óra üzemidőt ad meg, amely elég lehet a napi teendők elvégzéséhez. A Zenbook UX305 aluminium házban kap helyet, amelynek nem csak a látványban, de a készülék hűtésében is igen nagy szerepe lesz.

{edsanimate_animated_pulse_eds-on-hover}Asus Zenbook UX305{/edsanimate}

Új ultrabook, új szín

Átalakításra került a forma is, amelyet a klasszikus Zenbook formavilága ihletett meg, így hagyományt tükröz az eleganciája. Teljes méretű billentyűzettel szerelik, és a kiosztása is továbbfejlesztett, ezzel is könnyítve a gépelést. A nagy touchpad tartalmazza a Smart Gesture utasításokat, így a Windows 8.1 kezelése könnyűvé és gyorssá válik. A mindösze 1,18 kg-os Zenbook “Obsidian Stone” színt kap, egy kis fémes beütéssel, amely kör alakú mintát követ.

Teljesítményre kihegyezve

Asus Zenbook UX3052Az Intel Core M processzorok alacsony energiafelvétel mellett képesek nagy teljesítményre, amely a 8GB memóriával vegyítve bőséges számítási kapacitász kölcsönöz az UX305-nek. A 256GB-os SSD-n elég adat fér el a hétköznapokra, amelyek természetesen az SSD-k sebességének köszönhetően nagyon gyorsan érhetőek el. 

Az Asus által fejlesztett hűtési megoldás az IceCool technológia nélkülözhetővé teszi a ventilátorok használatát, így a Zenbook, nevéhez méltóan csendesen teszi a dolgát. Természetesen USB 3.0-as portok is helyet kapnak rajta, méghozzá három darab, így a csatlakoztatási lehetőségek szám is széles.

Élénk képek

A Zenbook UX305 két 13.63-as képernyő opcióval lezs kapható, az egyik a matt, full HD (1920×1080), valamint a QHD+ (3200×1800) érintőképernyő, amely 275 ppi képpontsűrűséggel emelkedik ki a mezőnyből és varázsol élethű képeket.

A Zen hangjai

A Zenbook-oknál mindig kiemelten figyelt az Asus a hangzásvilágra, hiszen a képi élményt a hangzás teszi tökéletessé, vagy éppen tökéletlenné. Az Asus SonicMaster audió, az Icepower technológiával amelyet a Bang & Olufsen fejlesztett, erős mély hangokat, gazdag közép tónusokat és kristálytiszta magas hangokat produkál. Az AudioWizard szofttver öt előre beállított profilt tartalmaz, amely különböző audio forrásoknál vehető igénybe.

Elérhetőség

Az Asus Zenbook UX305 full HD kijelzővel, 8GB memóriával és 256GB SSD-vel 699 USD áron már elérhető, a QHD+ modell később érkezik, áráról még nincs információnk. 

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top