PC

A HyperX új fülesével nyakon csípheted ellenfeleidet

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette legújabb gamer fejhallgatóját, a HyperX Cloud Stinger-t. A márka célja ezúttal is egy csúcsminőségű, kifejezetten a játékosok igényeire szabott kiegészítő megalkotása volt.

HyperX Cloud Stinger Gaming Headset

A belépő szintű fejhallgató a HyperX védjegyévé vált, memóriahabos fülpárnáinak és mindössze 275 grammjának köszönhetően órákon át tartó kényelmet biztosít mind a konzolos, mind a számítógépes játékosok számára. A könnyű headset 50 mm-es, irányított hangszórói döntött pozíciójuk révén közvetlenül a fülbe irányítják a hangot, amely így szélesebb tartományú és pontosabb lesz a játék során. Ez a kiemelkedő minőségű hangélmény több platformon segíti a játékosokat ellenfeleik gyors észlelésében, a Cloud Stinger használatával így még az amatőr játékosok is profinak érezhetik magukat. A fejlesztések egyik legnagyobb újdonsága a közvetlenül a hangszórókon található hangerőszabályozók. Emellett a fullánkszerű mikrofondizájnnal ellátott HyperX Cloud Stinger olyan praktikus funkciókat nyújt a játékosok számára, mint az egy mozdulattal elnémítható „flip-up” mikrofonkapcsoló, a tartósságot biztosító, állítható acélpánt, valamint a 90 fokban elforgatható fülek. A headset gyárilag több platformmal is kompatibilis: használható számítógépekkel, One, PS4, és Wii U konzolokkal, valamint mobileszközökkel is.

„A HyperX Cloud Gaming mikrofonos fejhallgatókat a legkülönfélébb tudásszintű játékosok használják, többek között professzionális e-sportolók is. Ebben a kínálatban kap helyet az új Cloud Stinger is, amely minden játékos számára minőségi hangzást nyújt, pénztárcájuktól és profizmusuktól függetlenül. A termékcsalád így még szélesebb palettán kínál felső kategóriás hangzást játékokhoz, zenéhez, szórakozáshoz és minden egyébhez” – mondta Edward Baily, a HyperX EMEA-térségének (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) üzletfejlesztési menedzsere.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top