PC

A csendestárs – A Cooler Master bejelentette a Silencio FP ventilátorokat

A Cooler Master bejelentette a Silencio FP ventilátorokat. Ezek a ventilátorok már egy ideje forgalomban vannak, mivel a gyártó eddig a Nepton 240M szériájával a Silencio FP-ket csomagolta. A folyadékhűtés használatakor a ventilátorok minősége rengeteget számít, hiszen a hűtési teljesítményt nagyban befolyásolja. A Cooler Master Silencio SP-k nyomás optimalizált ventilátorok, ennek köszönhetően hatékonyabban hűtik például a radiátorokat.

 

Cooler Master Silencio FP 1

Hallhatatlan Teljesítmény

A Silencio FP családdal a Cooler Master bevezet egy új, 120mm-es ventilátor sorozatot, amely a a zajmentességre és a teljesítményre összpontosít. Ezekben a ventilátorokban felhasználásra kerültek a Cooler Master legújabb ventilátor technológiái, amelyek segítségével a nagy teljesítmény és a nagyon alacsony zajszint egyszerre elérhető. A Silencio FP sorozat Loop Dynamic csapágyazást használ, így az elvárt élettartam kimagasló, 160 000 órára tehető. Ezek mellett egy egészen új, szabadalmaztatott meghajtó áramkört kapott, melynek köszönhetően kisebb a vibráció mértéke, így csökkentve a zajszintet, valamint a nagyon alacsony áramfelvételnek köszönhetően megtakarítás érhető el. A meghajtó is precízebb, és pontosabb visszajelzést ad a fordulatszámról, így a ventilátor szabályozása is jobb. A SmartFan motor alacsony feszültséggel és kisebb polaritással indul, így a terhelés is kisebb. A Silencio FP ventilátorok beépített elakadás védelemmel és újraindulási funkcióval is el vannak látva, így elakadáskor sem károsodnak, és a probléma elhárítása után biztonságosan újraindulnak.

Fújhat a Szél bárhonnan

A Cooler Master Silencio FP sorozat két modellel debütál:

Cooler Master Silencio FP 2

A Silencio FP120 3 tűs modell 1200 RPM, 38 CFM, 1.2mmH2O leadására képes, 11dBA zajszint mellett, így szinte minden ház szellőztetésével képes megbírkózni.

A Silencio FP120 PWM azoknak készül, akiknek a teljesítményre és alacsony zajszintre egyaránt szükségük van. A 6.5 – 14 dBA zajszint mellett a Silent Edition 44 CFM leadására képes 1.63 mmH2O nyomás mellett, 1400-as percenkénti fordulaton.

Mindkét Silencio FP modell 160,000 órás élettartam elvárással érkezik, amelyet a  Loop Dynamic csapágyazás, az alacsony energiafelhasználás és az elakadáskori védelmi funkciók biztosítanak a the Smart Fan motoron és a szabadalmaztatott Silent Driver IC technológián keresztül.

A Silencio FP Series ventilátorok február elején kerülhetnek az európai üzletek piacára. Magyarországon az ajánlott végfelhasználói áruk 2990 Ft és 3590Ft körül várható. Bővebb információkét keresse a legközelebbi Cooler Master képviseletet.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top