PC

Computex 2015: A Cooler Master bemutatja a MasterCase-t – A világ első moduláris midi tornyát

A Cooler Master műhelyében nem vaktölténnyel lövöldöznek. A Make It Yours szlogen, a csináld magad mozgalom előszele. De vajon egy szlogen, vagy egy idea képes-e forradalmat csinálni az elöregedő PC bizniszben? Nem valószínű. A Cooler Master mérnökei azonban a szlogengyártás mellett termékeket is terveznek. Összeszedték a világ legjobb moddereit és pár öreget a szakmából és úgy döntöttek, újradefiniálják a PC gyártást. Ennek a folyamatnak az első eleme a MasterConcept, amelyből kinőtte magát a most bejelentett MasterCase család is. Alig várjuk, hogy közelebbről is megnézhessük majd!

  • A forradalmian új koncepciót ihlette – A MasterConcept
  • MasterCase és MasterConcept Pioneer FreeForm™ moduláris rendszer

COMPUTEX’15, Junius 2, Taipei – A Cooler Master örömmel jelenti be a MasterCase piacra dobását, amely a világ első midi méretű moduláris tornya, külső bővítési lehetőséggel. A MasterCase egy olyan ház család előhírnöke, amely páratlan felügyeleti lehetőséget biztosít mind a kialakítás, mind a funkció felett. Az inspirációt a MasterConcept biztosította, amely egy forradalmian új koncepció, a Cooler Master központi, taipei-i irodája által kifejlesztve.

“A MasterConcept egy olyan víziót képvisel, amely szerint minden felhasználó PC-jének egyedinek kellene lennie, és ez az első lépés az támogatóink, rajongóink és a cégünk közötti kapcsolat új alapokra való helyezésében.” mondta el PS Tang, a Cooler Master vezérigazgatója. “A MasterConceptet az a forradalmi elképzelés ihlette, hogy a külsőnek és a belsőnek is modulárisnak kellene Lennie. A MasterCase képviseli a gerincét ennek a technológiai újhullámnak.”

djmedia:83

Cooler Master FreeForm™ Modular System

A MasterConcept és a MasterCase új utat mutat a PC-k kialakítása, gyártása és használata során. Ennek a megvalósulása a FreeForm™. A Cooler Master azt szeretné, ha a felhasználók teljesen kontrollálni tudnák házuk kinézetét és működését. A FreeForm ehhez a koncepcióhoz kínál lehetőségeket. A ház külseje változtatható a cserélhető panelek és ajtók segítségével, amelyek mellett páratlan rugalmasságot biztosít a midi ház belső kialakítása is.

A Computex 2015-ön bemutatkozó Cooler Master MasterCase 5, egy 460mm-magas moduláris torony amely három változatban lép majd piacra: MasterCase 5, MasterCase Pro 5 and MasterCase Maker 5.

djmedia:82

A felhasználók választhatják a MasterCase 5-öt dupla felső fogantyúval és normal ajtóval, vagy a MasterCase Pro 5-öt emelt, perforált tetővel, vagy a karcsú vonalakkal rendelkező, tömör tetővel és alsórésszel, nyitott ventilátoros elülső ajtóval, a MasterCase Maker 5-öt.

A MasterCase-ben alkalmazott FreeForm képessé tesz egyetlen házat arra, hogy különböző konfigurációknak adjon helyet és a felhasználóknak lehetőségük legyen a bővítésre anélkül, hogy új házat kellene vásárolniuk. Az egyedi clip-és click panel, valamint a FreeForm elősegítik a vertikális állítást, a meghajtókeretek eltávolítását, így különféle konfigurációk, mint otthoni szerver, folyadék-hűtéses munkaállomás vagy játékos rendszer kialakítását, akár két slot-os extra hosszú grafikus kártyával is. 

Cooler Master Logo

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top