PC

A Cooler Master Bemutatja A PBT Gombokkal Szerelt Mechanikus Billentyűzetet

A piacvezető komponens és periféria gyártó és tervező Cooler Master, a mai napon két új billentyűzet megjelentetését jelentette be. A MasterKeys S és MasterKeys L. is eredeti Cherry MX kapcsolókkal szerelt, on-the- fly beállítási lehetőségekkel rendelkezik, a már ikonikussá vált minimalisztikus dizájnt, valamint PBT gombokat kaptak.

cm

A MasterKeys PBT sorozatban minden benne van amit a MasterKeys vonalban szeretni lehet, és kiváló érzést nyújt gépelés során. Beépített hibrid N-key rollover-el rendelkezik és eredeti német Cherry MX kapcsolókat kapott, amelyek már bizonyították terhelhetőségüket, strapabíró képességüket és pontosságukat. A Cooler Master extra vastag 1.5mm- es PBT gombokkal szerelte, amely a billentyűzet gombok királya. A kopás, elhasználódás és a fakulás a gombokon már a múlté, köszönhetően az extra tartós PBT gomboknak. A gamerek sem maradnak extra nélkül, hiszen a csomagban 7 extra, vörös gomb is helyet kapott, amelyekkel a játékokban leggyakrabban használt billentyűk aalakíthatók át. A billentyűzetet a Cooler Master felszerelte az exkluzív on-the- fly rendszerrel is, így könnyen változtathatóak a kiosztások a QWERTY, Dvorak vagy Wokrman vagy akár OS Modifiers Windows, Mac vagy Linux között is.A legjobb az egészben pedig az, hogy az On-the- Fly shortcut-ok használata nélkülözi a plusz szoftver telepítését.

Tervezés és gyártás közben nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a leggyorsabb ujjú gépelők keze alatt is megállják a helyüket. Az ide tervezett kupakok festék-befecskendezett, duplán lézer gravírozott és szálerősített anyagból készülnek. Ellenállnak az oldószereknek, mechanikai behatásoknak, és nem fényesednek ki mint az ABS-ből készült billentyűk hosszabb használat során. Innentől kezdve nem kell aggódnod az elhasználódás miatt, izzadjon bármennyire a kezed a legdurvább játék közben. Az 50 milliós leütést a Cherry MX kapcsolók garantálják, így egészen biztos, hogy éveken keresztül részt vehetsz vele a maratoni játékokban. A MasterKeys L és S ideális választás játékosoknak és sokat gépelőknek.

A MasterKeys S PBT és a MasterKeys L PBT június végén kerülhet az üzletek polcaira. A kisebb változat 32 900, míg a nagyobb 35 900 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top