PC

A Cooler Master Bemutatja a MasterKeys Pro L NVIDIA Edition-t

A piacvezető komponens és periféria tervező és gyártó Cooler Master, összefogott az NVIDIA-val, hogy létrehozzanak egy NVIDIA témájú billentyűzetet a gamereknek és az NVIDIA rajongóknak. A MasterKeys Pro L NVIDIA Edition zöld LED háttérvilágítást kapott, amely a legjobb visszajelzéssel rendelkező kapcsolókkal lett kombinálva, hogy a gamerek igényeit maximális mértékben kielégíthesse. A billentyűzet Cherry MX Red kapcsolókkal szerelt, emellett számtalan LED világítási móddal rendelkezik, on-the- fly makrókezelést kapott, a profiltámogatás mellett letisztult dizájnjáról és az NVIDIA témájú gombokról ismerhető fel.

nvv

Az NVIDIA Edition MasterKeys Pro L három egyedi NVIDIA billentyűt kapott, valamint egy fehér, acél hátlapot, amely segít a sugárzó zöld világítás felerősítésében, így téve egyedivé. A felhasználók kényelmesen testreszabhatják az előre beállított világítási módokat szoftver használata nélkül, a módok között pedig megtalálhatjuk a hullám effektust, a reszponzív effektust és a lélegző módot is, amelyek kombinálhatóak az on-the- fly makró megoldással is.

Az ösztönösen elhelyezett funkció gomb réteg segítségével manuálisan állítható a megvilágítási effektus sebessége és módja, amellyel a billentyűzet könnyen testreszabhatóvá válik. A világítási mód megváltoztatásához elég megnyomni az FN + F4 kombinációt, amellyel így körbe lehet menni rajtuk. A világítási effektus sebességének megváltoztatásához elég megnyomni az FN+ fel vagy le gombokat amelyeken a sebesség ikon látszik, az irány pedig az FN+ jobbra vagy balra nyíllal állítható. Bármilyen stílust is képviselsz, egyszerűen beállíthatod a billentyűzeten, szoftver telepítése és használata nélkül.

A billentyűzet előre beállított játékos profilokkal rendelkezik. Miközben dolgozol, vagy házit írsz, kikapcsolhatod a makrókat és a megvilágítást ha megnyomod az FN+ ESC kombinációt. Így visszajuthatsz az alapbeállításokhoz és elkerülheted a makrók véletlen szerű aktiválását. Amikor készen állsz visszatérni a játékhoz, használd a négy dedikált profilt, hogy aktiváld az előre beállított profil és világítási módokat és a maximális teljesítményt nyújthasd. Az Állapot Visszajelző Rendszer (Status Indicator System) az FN gomb lenyomásával hívható elő, így egyszerű eligazodást biztosít úgy, hogy elég csak rápillantani a billentyűzetre.

Az NVIDIA Edition MasterKeys Pro L 41 900 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron less elérhető,kizárólag Európában.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top