PC

A 100 milliomodik NVIDIA grafikus kártya eladását ünnepli az MSI

 

 

Limitált kiadású NVIDIA zöld GTX 960 és GTX 970 kártyák 

 

Hogy megünnepeljék a nagy mérföldkövet a 100 milliomodik értékesített NVIDIA GPU alapú grafikus kártya kapcsán, a pillanattól, amióta a cég elkezdett ilyeneket gyártani, egészen a mai napig, most egy speciális limitált kiadású grafikus kártya párossal rukkol elő az MSI: egy GTX 960 GAMING és GTX 970 GAMING model feltűnő NVIDIA zöld színben pompázva került a piacra!

 

Mindkét kártya a jól ismert MSI Twin Forzr V hűtővel és Zero Frozr technológiával rendelkezik valamint Torx Fan kivitelű – díjnyertes, csendes és hűvös kártyát biztosít a játékosoknak játék közben is. Javított szerkezetű hátlappal érkeznek megerősítve a merevséget és legfőképpen kiegészítve az exkluzív prémium külsőt. Elismerésük jeléül, különös ajánándékot rejtettek el az MSI rajongóknak a dobozban, nem árulták el, hogy mit. Az MSI GTX 960 GAMING 100ME és MSI GTX 970 GAMING 100 ME immár globálisan, világszinten elérhetők. 

 

 

100 Million Edition 

 

Az MSI és NVIDIA együttműködése hosszú évekre nyúlik vissza, a kilencvenes években kezdődött, mielőtt az első GeForce kárátyák megérkeztek volna és a Riva TNT volt a viszonyítási alap. Az évek során az MSI jelent meg néhány leginnovatívabb, élvonalbeli és egzotikus hűtési technolóógiával, mint például a Seaweed-Blade Fan és Cyclone Thermal Design. Végső soron bemutatták a forradalmian új Twin Frozr tervezést is 2008-ban és kialakult a ma is ünnepelt Twin Frozr V hűtő legelső változata. Az MSI jelenleg a legnépszerűbb márka teljesítmény szempontjából a felhasználók és rajongók között, számos régióban. A 100 millió darab értékesített NVIDIA alapú MSI grafikus kártyánál mi sem mutatja jobban az első számú pozíciójukat a GAMING világban, garantálva a termékeink kiváló teljesítményét és minőségét. 

djmedia:45

 

Twin Frozr V hűtési megoldás

 

Az MSI Twin Frozr V hűtési medolás a grafikus kártyák léghűtésének csúcsa. szűkebb mint 2 slot kialakítású, de a Twin Frozr V képes túlszárnyalni a korábbi generációk nagy mozgásterét. A fejlett 10cm-es Torx ventilátorok hatalmas mennyiségű néma légáramlást biztosítanak és vizuálisan is kiegészítik az így is merész megjelenést a legújabb Twin Frozr tervezéssel. A hűtőborda át lett tervezve a SuperSU kialakítással, amely növeli a hőelvezetőcső hatékonyságát, különösen az levegőáramlást vezérlő Airflow Control tecnológiával megnövelve. A Zero Frozr egy visszatekintés 2008-ba, amikor az MSI volt az első a piacon high-end, de mégis zajmentes grafikus kártyával, ami alacsony hőmérsékletű helyzetek esetén leállítja a ventilátorok pörgését, majd ha kell, újraindítja azt. 

 

 

MSI GAMING APP

 

A GTX 960 GAMING 2G-nél mint egy következő generációs MSI GAMING grafikus kártyánál az MSI tovább tetőzi a PC-s játékélményt. Az MSI GAMING App lehetővé teszi a játékosoknak, hogy az igényeknek megfelelően egyetlen kattintással gyorsan váltsanak OC, Gaming vagy Silent mód között. Most az EyeRest fülnek köszönhetően gyorsan beléphetnek a monitor színprofilok cseréje oldalra, ahol játékok, filmek vagy épp egy speciális EyeRest módot választhatnak, ami csökkenti a kék fényt, ezáltal  kevésbé terhelia szemet az éjszakai játékok során. Szintén jellemző a LEN kontroll fül, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy 5 egyedi világítási módot állítsanak be és ezek beállítása közül válasszanak a megfelelő légkört biztosítva játék közben, mindezt egyetlen kattintással.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top