PC

8K, ívek és színek – Philips monitorok a 2017-es IFA kiállításon

Az MMD, a Philips monitorok márka-licencpartnere már készül a legújabb kijelző-innovációk széles palettájának bemutatására. A 22-es kiállítói csarnokban a látogatók felfedezhetik a Philips ívelt kijelzőit, a High Dynamic Range (HDR) technológia erejét, amivel az eddigi legkiválóbb kontrasztot és színt lehet elérni, a jövő felbontásait 8K minőségben és a professzionális felhasználók számára alkotott kijelző megoldások bőséges tárházát.

Ívek, színek és szórakoztatás

A Philips monitorok 2017-2018-as választéka világosan jelzi, milyen elkötelezett a Philips azívelt designés a kimagaslószínreprodukcióiránt. A 2017-es IFA kiállításon bemutatott ívelt modellek mérete27-től 49 hüvelykigterjed. A monitorok, azonban nemcsak azzal tűnnek ki, hogy íveltek – egy csomó olyan tulajdonság is jellemző rájuk, amelyek kitűnő szín-élményt is nyújtanak:Ultra Wide-Color technológiájú, Quantum Dot és HDRmodellek egyaránt megtalálhatóak lesznek a standon. 

 

A látogatókra várókülönleges attrakciókközé tartoznak a többképernyős, 3 x 32 hüvelykes ívelt Philips monitorokból álló, Quantum Dot és Ambiglow jellemzőkkel bíró szórakoztató állomások, melyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy első kézből tapasztalják meg a belemerülés új szintjét.

Azizgalmas látnivalókközé tartoznak még a 43-hüvelykes szórakoztató és multitasking állomások, melyek 4K felbontással, HDR-el, Adobe RGB-vel és USB dokkoló állomás funkcióval bírnak – azaz mindennel, amely a kimagasló, mindenre kiterjedő otthoni szórakoztatáshoz szükséges.

 
 

Különlegességek professzionális felhasználók és rajongók számára

Ahogy a 4K egyre inkább alapjellemzővé válik, nagyobb felbontású Philips monitorok jelennek meg a láthatáron: 8K. A jövő 8K UHD felbontásának kétszer akkora a vízszintes és függőleges felbontása, mint a 4K UHD-nek, összességében négyszer annyi pixellel. Első kézből tapasztalhatják meg a látogatók a 8K pontosságát: kiállításra kerül egy8K 32 hüvelykeskijelző, amely elegáns, mind a négy oldalán keret nélküli formatervezésével átfogó felhasználói élményt eredményez.

A tapasztalt tervező, fényképész vagy CAD felhasználó figyelmét felkeltő különlegesség lesz továbbá a 31,5-hüvelykes, 4K professzionális kijelző, HDR-rel és USB-C dokkolással, valamint a 31,5-hüvelykes QHD kijelző, Adobe RGB színtartománnyal és USB-dokkoló funkcionalitással.  

Reméljük, találkozunk a standunkon a 2017-es IFA kiállítás 22. csarnokában, hogy saját szemével láthassa a professzionális és otthoni felhasználók kijelző piacaira szánt színek, ívelt modellek és a lenyűgöző design új világát.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top