Mobil-Tablet

16 kamera is kerülhet a jövő LG mobiljaira

Az okostelefonok piacán manapság nem a hardveres erő a legnagyobb marketing kampányok főszereplője, hanem sokkal inkább a kamera és a kijelző. Utóbbinál nagy változások történtek az elmúlt másfél évben, míg előbbi már 2-3 éve a mobilpiac központi szereplője.

A két hátsó kamera már rég nem elég trendi, hiszen 3 és 4 kamerával megáldott mobilok is kaphatóak már a boltokban, néhány gyártó esetében pedig borítékolható, hogy nem állnak meg ennyinél. Az LG az elmúlt években kissé visszaszorult, a Samsung legfőbb androidos riválisa leginkább a Huawei és a többi kínai gyártó lett. Azét a dél-koreai óriást nem írhatjuk le és a nemrég felfedezett szabadalmuk is jól látszik, hogy igyekeznek innoválni és kitalálni, hogy hogyan is lehetne jobb képeket készítő okostelefont alkotni.

Nemrég ugyanis felbukkant néhány LG által beadott szabadalom, melyek között ott lapult a 16 kamerás okostelefon ötlete is. Mondani sem kell, valószínűleg még jó pár évig nem lesz ennyi hátsó kamera egy csúcsmobilon, de mi leginkább annak örülnénk, ha soha nem lenne és maximum 1-3 lencsével megoldanának mindent a gyártók. Ettől függetlenül érdemes egy pillantást vetni az alábbi képre:

Ad

1 comment on “16 kamera is kerülhet a jövő LG mobiljaira

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top