Bemutató Kiemelt Hírek PC Top

Mester keret, nem a fotóidnak – Cooler Master MasterFrame 700

Járvány ide, járvány oda az újítások nem állnak le a technológia világában. Sokan szeretik megmutatni milyen komponensek vannak a számítógépükben és ehhez tökéletes társ lehet a Cooler Master MasterFrame 700.

Cooler Master MasterFrame 700

A MasterFrame 700 felhasználásának gyakorlatilag tényleg csak a képzelet szabhat határt. A nyitott gépház koncepciója nem újdonság, a Cooler Master azonban ennél is tovább ment egy lépéssel. Ne is hívjuk háznak a MasterFrame 700-at, hívjuk keretnek, ahogy a gyártó is teszi.

A keret valójában három részből áll, két szárnnyal és egy fődarabbal rendelkezik. A fődarabon kaphat helyet az alaplap, a többi alkatrész pedig a felhasználó kedve szerint pakolgatható. A Cooler Master gondolt az egyedi folyadékhűtésben gondolkodókra is, ehhez minden szükséges előkészítést megtalálunk a kereten.

De nem csak ez az érdekessége a MasterFrame 700-nak. A keret átalakítható tesztpaddá is, amelyben bármikor minden extra energiabefektetés nélkül cserélgethetők a hardverek. Ez a megoldás elősegíti a hardverekkel foglalkozó influencerek és PC fanatikusok dolgát is. A tesztpad egyik előnye a mobilitás is. Ebben a formában az egyes hardver elemek egyszerűen fotózhatók vagy videózhatók.

Cooler Master MasterFrame 700 – Tesztpadként

A MasterFrame 700 várhatóan április végén érhető majd el, 179 eurós ajánlott végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top