PC

Megérkezett a Cooler Master “Maker” széria

A Cooler Master kapcsán mostanság a személyre szabhatóság és a modularitás kulcsszavakat használhatjuk, a MasterCase széria után nem sokkal pedig megérkezett a “Maker” sorozat. Elsőre egy ismert vonásokkal rendelkező házat, egy komoly hűtőt és egy bivalyerős, hatékony tápegységet kapunk.

 

MasterCase Maker 5 FreeForm™ moduláris rendszerrel

A ház technológia újhulláma hozta létre a MasterCase sorozatot, amely tartalmazza az egyedi FreeForm moduláris rendszert, amely elősegíti a ház kinézetének és funkcióinak megváltoztatását. A négy USB csatlakozó, amelyből egy 3.0 C típusú, segítségével állandó kapcsolatban maradhatsz. A ház ventilátor fordulatszám és LED kezelő gombokat is kapott a továbbfejlesztett I/O panelen. A felső és az első panelek kiválóan illeszkednek a beépített mágnesek segítségével, a felső panel pedig megadja a választás lehetőségét a kiváló légáramlás elérésére a felső perforáción keresztül. Az első panelek szigeteltek, így kialakítva az egyensújt a hang és a megfelelő légáramlás között. A MasterCase Maker 5 akár hat 140mm-es ventilátor befogadására is képes, amelyből három már előtelepített, valamint egy vörös LED szalag is, így a látvány és a légáramlás is kimagasló. A 280mm-es folyadékhűtés előlapi telepítése könnyen megoldható az alulra szerelt, állítható HDD kerettel. A széles választékben elérhető kiegészítőkkel finomhangolhatóak a zaj beállítások, a megvilágítás és a hőteljesítmény is, így biztosítva, a MasterCase Maker 5 kiemelkedő teljesítményét a hagyományos házakkal szemben.

MasterCase Maker 5

MasterAir Maker 8 3DVC Technológiával

A Cooler Master legújabb áttörése a hűtéstechnikában a világ első levegő hűtése amely 3D Vapor Chamber (3DVC) techológiát használ. A 3D Vapor Chamber egyesíti a horizontális alapot a hőcsövekkel, amely 19%-os teljesítménynövekedést eredményez a hagyományos réz alapú hűtőkkel szemben. A nagyobb technológia nagyobb biztonságot eredményez a processzor túlmelegedés ellen, így kiváló megoldás overclocking és játékok esetén. Fejezd ki magad szabadon a saját felső takaró elem megtervezésével és legyártásával, vagy válassz a két mellékelt dizájn elem közül, amely áttetsző, illetve alumínium lehet, a tiszta, letisztult külalakért. A fényes vörös LED fények a megfelelő kinézetet biztosítják akár a gamerek számára is, a megbízható Silencio FP venlátorok pedig csendesen teszik a dolgukat, magas légnyomást biztosítva, hosszú élettartamukon át.

13 4203edba55bf263f37aa84e92f41b362 1452570415

MasterWatt Maker 1200 Digitális Tápegység Cooler Master Mobil Szoftverrel

A Cooler Master Titanium 94% hatásfokú digitális tápegysége extrém teljesítményt garantál, példátlan felügyelettel és kontrollal, köszönhetően az exkluzív Cooler Master Connect szoftverrel és applikációval. A második generációs 3D-s áramköri kialakítás közel veszteségmentes hatékonyságot nyújt, rövidebb és zavartalan energiaáramláson keresztül. A Silencio FP 135mm-es ventillátor minimumon tartja a vibrációt és a teljesítményfelvételt, miközben a méhsejt kialakítású perforált takaróelemen keresztül magas légnyomást biztosít a komponensek felé. Ezen felül a szálcsiszolt alumínium megmunkálás olyan jó kinézetet biztosít a rendszernek, mint ahogyan működik is. Ellenőrizd a pontos digitális kiolvasásokat és kontrolláld a fő energia paramétereket a számítógép alvó módja alatt is, a széleskörűen használható Bluetooth V4.0 LE okostelefon applikációval. Minden ingadozás valós időben azonnal nyomon követhető Windows, Android, vagy iOS készüléken. Az egyedi adatrögzítő rendszer minden hiba és kiemelkedő esemény adatait a merevlemezre menti. A tápegység teljesen moduláris és továbbfejlesztett kábelezéssel kerül forgalomba, amely magasabb terheléseket is eltűr, valamint hét év garanciával, amely szintén biztonságot nyújt a felhasználónak.

Cooler Master MasterWatt Maker 1200 3 740x430

 

Elérhetőségek:

A MasterCase Maker 5, MasterAir Maker 8 és MasterWatt Maker 1200 2016 május/júniusban lesznek elérhetőek.

Várható végelhasználói árak:

MasterCase Maker 5 : 65 900 Huf

MasterAir Maker 8 : 41 900 Huf

MasterWatt Maker 1200 : 131 900 Huf

 

 

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to top