CMBLOG Gaming

Bemutatta új perifériáit a Cooler Master

A Cooler Master perifériái itthon is népszerűek, hiszen a nagy gamer gyártókhoz képest barátibb áron kínálnak igazán jó minőségű termékeket, melyek hamarosan újabb társakat kapnak maguk mellé, hiszen a Computex 2019-en számos új CM periféria mutatkozott be.

Cooler Master SK851

A vállalat egy ideje már kínál úgynevezett “low profile” mechanikus billentyűzeteket, melyek gépelési élménye hasonlít a laptopokéhoz, de kiegészül a mechanikus megoldások minőségével és pontosságával. Az SK851 egy Omron Low Profile mechanikus kapcsolókkal felszerelt, vezeték nélküli megoldás, mely Bluetooth 4.0 segítségével kapcsolódhat az eszközökhöz.

A teljes RGB világítás használatával nagyjából 15 órás üzemidőre képes a billentyűzet, a világítás lekapcsolásával pedig akár 5 hónapig is használható egy töltéssel, ami igen nagy különbség. A minőségi kapcsolókhoz minőségi, szálcsiszolt alumínium ház tartozik, a prémium kiegészítő ára pedig 170 dollár lesz és valamikor 2020 elején kerülhet piacra.

Cooler Master MM831

Bemutatkozott a vállalat első vezeték nélküli egere is, az MM831, mely a PixArt 3360-as szenzor személyében a piac egyik legjobbját tudja magáénak. Természetesen az RGB világítás sem maradhatott el, a 32 000 DPI-re is képes szenzor mellett pedig még az Omron kapcsolókat emelhetjük ki. A gépekhez Bluetooth vagy 2,4GHz-es technológiával csatlakozhat, a töltését pedig a Qi vezeték nélküli szabvánnyal is megoldhatjuk, melyhez a Cooler Master kompatibilis egérpadot is kínál.

Cooler Master MH670, MH650 és MH630

A vállalat nem hagy minket új headsetek nélkül az év második felére, egészen pontosan három újdonságot lepleztek le, melyek közül egyértelműen az MH670 a legérdekesebb. Személyében ugyanis az első vezeték nélküli Cooler Master headset. A csatlakozást 2,4GHz-es technológiával intézhetjük és természetesen nem maradt el a virtuális 7.1-es technológia sem.

Az MH650 és MH630 a vállalat két új vezetékes megoldása, előbbi 7.1-es virtuális hangzást is kínál és USB kábellel rendelkezik, utóbbi pedig egy egyszerű, 3,5mm-es csatlakozóval és 50mm-es vezetőkkel felszerelt sztereó megoldás. Mindhárom modell október környékén érkezik, az MH670 100 dollár körül debütál, míg az MH650 ára 80, az MH630 pedig 50 dollár körül lehet.

Cooler Master MM710

Végére hagytuk a számunkra legérdekesebb újdonságot, hiszen a Cooler Master MM710 a vállalat új “legkedveltebb terméke” terméke lehet. Egy vélhetően igen letisztult, mindössze 52 grammos gamer egérről beszélünk, mely a piac legfejlettebb szenzorával, a 32 000 DPI-re is képes PixArt 3389-cel felszerelve egy nagyon komoly megoldás lesz. Az 52 grammos, elképesztően könnyű súlyt a “méhrácsos” kialakításának is köszönheti, mely a Finalmouse Ninja egerei és a most igen felkapott Glorius Model O kapcsán vált egyre népszerűbbé.

Az újdonság ára pedig mindössze 60 dollár lesz Novemberben és mi pont ezért imádjuk a Cooler Mastert. Csúcsegér, rendkívül jó áron, tuti az első tesztünk lesz az újdonságok közül!

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Scroll to top