PC

A Thermaltake bemutatja a TOUGHAIR 710 CPU-hűtőt új, fekete színben

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a TOUGHAIR 710 Black CPU-hűtőt, egy szolid, fekete esztétikával tervezett CPU-léghűtést. A TOUGHAIR 710 Black a TOUGHAIR sorozat egy új kiadása, amely két tornyos és két ventilátoros dizájnt használ, hogy kiváló hűtési teljesítményt nyújtson a legújabb Intel és AMD CPU-knak. Ez az új színű TOUGHAIR 710 Black mostantól világszerte megvásárolható!

Ha nem szereted az RGB-t, és egy visszafogottabb, de szemet gyönyörködtető PC-t szeretnél építeni, akkor nézd meg közelebbről is a TOUGHAIR 710 Blacket! A TOUGHAIR 710 Blacket az árnyékok ihlették, és teljes egészében fekete elemekből áll, növelve a titokzatosság és a nemesség érzését. A nagy teljesítményű CPU-khoz tervezett TOUGHAIR 710 Black két tornyos és két ventilátoros dizájnnal érkezik, mindent megduplázva a kivételes hűtési teljesítmény elérése érdekében. Hogy minden népszerű processzorhoz illeszkedjen, a TOUGHAIR 710 Black kompatibilis a különböző Intel- és AMD-foglalatokkal, beleértve a legújabb Intel 1700-at és AM5-öt. 

A TOUGHAIR 710 Black megőrzi a TOUGHAIR sorozat klasszikus aszimmetrikus bordaszerkezetét, valamint kiterjeszti a bordát a nagyobb hőelvezetési terület érdekében, hatékony hűtési megoldást kínálva. Emellett a TOUGHAIR 710 két 140 mm-es ventilátora kihasználja a TOUGHFAN 14 tervezési koncepcióját, ideális egyensúlyt teremtve a teljesítmény maximalizálása és a zaj minimalizálása között. Ezek a ventilátorok 81,96 CFM-es légáramlással és 1,81 mm-H2O statikus nyomással rendelkeznek, miközben a zajszintet 23,9 dB-A értéken tartják. Ezenkívül könnyedén beállíthatod a ventilátor helyzetét, hogy az akár 48 mm-es memóriamagassághoz is illeszkedjen, nagyobb rugalmasságot biztosítva az összeállítás során. A TOUGHAIR 710 Black hűtési teljesítményének biztosításáért egy rozsdagátló nikkel bevonatú réz alapra épít, amelyhez hét fekete, 6 mm-es átmérőjű, U-alakú, hűtőbordákon átívelő réz hővezető csővel kapcsolódik, így maximalizálva a hőelvezetést a hőforrásból kiindulva.

A TOUGHAIR 710 Black CPU-hűtő egy két tornyos és két ventilátoros dizájnt használ, lehetővé téve a csúcskategóriás CPU-k teljes támogatását fejlett hűtési teljesítményével. Fekete stílusa visszafogott esztétikát közvetít, így tökéletes választás egy teljesen fekete PC-setuphoz!

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Scroll to top