CMBLOG Esport Gaming Kiemelt Hírek PC Top

A Cooler Master bejelentette a 2022-es Chronos Summitot

A Cooler Master bejelentette a 2022-es rendezvényét, a Chronos Summitot. A járványhelyzetre és az utazási nehézségekre való tekintettel egyre több gyártó helyezi át a bemutatóit, termékbejelentéseit a digitális térbe. Az idén 30-adik évfordulóját ünneplő Cooler Master is így döntött.

A Chronos Summit azonban kicsit eltér egy sima termékbejelentéstől. Úgy tűnik a gyártó felfedezte a gamificationben rejlő lehetőségeket, így a rendezvényt a Metaverse-ben rendezik meg, azon belül is Gather Town-ban. A Cooler Master interaktív és szórakooztató módon mutatja be a megjelenő termékeit és érdekes koncepciókat is lelepleznek majd, a 8 bites alapú digitális metropoliszban.

A gyártó minden vendéget vár, legyen az PC rajongó, tartalom gyártó, gamer, vagy akár csak egyszerű érdeklődő. A Cooltropolisba való belépéskor minden résztvevő létrehozhatja a saját avatarját amellyel a város különböző részeibe látogathat, találkozhat a Cooler Master munkatársaival és különböző nyereményekre is szert tehet.

A keynote előadás február 16-án lesz, helyi idő szerint reggel 8 órakor, a gyártó twitch csatornáján.
https://www.twitch.tv/coolermaster

Az esemény kezdőoldala:

Gather Town belépés:
https://linkto.cm/chronos-gather

A Cooler Master története 30 éve kezdődött, ennek alkalmából az idén limitált kiadású termékekkel is jelentekeznek.

Az egyik ilyen termék a Cooler Master V Platinum 1300W-os tápegysége, amely 80+-os hatásfokkal és japán alkatrészekkel kerül összeszerelésre.

Cooler Master V Platinum 1300

Székekben is erősít a gyártó, természetesen itt is van ünnepi kiadás, amelynek az eredménye a Hybrid 1. A komoly játékosok napjuk jelentős részét ülve töltik, így fontos számukra a kényelem. Azonban fontos szempontok még az egészség, a környezetvédelem, a kinézet és nem utolsó sorban a megfelelő szellőzés is. A Hybrid 1 a hardcore gamerek szempontjait tartja szem előtt.

Cooler Master Hybrid 1

Házak terén is jönnek újdonságok. A zászlóshajó Cosmos C700M-ből érkezik limitált kiadású, de ami talán egy fokkal ennél is izgalmasabb, jön a HAF 700 EVO, amelyet a felépítés megújításán kívül az előlapon található edzettüveg terelő elemek tesznek brutális kinézetűvé.

Hűtésből is jönnek újdonságok, mint például az ML360 Sub Zero.

Cooler Master ML360 Sub Zero

Perifériákból, és monitorokból sem lesz hiány. Jön az MK721-es 60%-os méretű mechanikus billentyűzet. Érkezik az MM712-es egér, amely a már megszokott, hihetetlenül könnyű súllyal érkezik, és egy 30-adik évfordulós egérpad is helyet kap a termékek között.

Hedseatek közül az SH711 jön majd, ebből is lesz 30-adik évfordulós. Az SH711 vezeték nélküli ANC képes headset, amely a gyártó ígérete szerint kimagasló hangminőséget biztosít majd.

SH711

Még mindig nincs vége a sornak. Lesznek új monitorok a kínálatban, például a GP27-FQS, amely egy QHD monitor lesz és kiemelkedő teljesítménnyel kecsegtet.

GP27-FQS

Ha a játékba nehezen éled bele magad, akor a világ első haptic motoros gamer széke biztosan segíteni fog. Erről is lesz bővebb információ a Chronos Summit keretein belül.

Motion 1

A CMODX Mini ITX egy kísérleti termék lesz, amely egy moduláris rendszerű, színes mini ITX ház. Cserélhető panelek és személyreszabhatóság jellemzi.

CMODX Mini ITX

És a CMODX termékek köre még nem ért véget. Ki ne vágyna egy cipő alakú PC-re? A várakozásnak hamarosan vége. Harmadik negyedév tájékán érkezik a Sneaker X.

Sneaker X

Ha valaki a legintenzívebb játékélményre vágyna, és legszívesebben folyamatosan az online világban tartózkodna, azoknak jó hír, hogy az ORB X a fejlesztés utolsó fázisaiban van. Már csak a megfelelő szobára lesz hozzá szükség.

ORB X

A rengeteg új termék, a nagyszabású rendezvény azt vetítik elő, hogy minden szempontból izgalmas évnek nézünk elébe és ebből a Cooler Master is szeretné kivenni a részét. Irány tehát Gather Town!

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Scroll to top