CMBLOG Kiemelt Hírek Top

Újdonságok a CES-ről a Cooler Mastertől

A legtöbb IT gyártó a CES idejére időzíti az újdonságok bemutatását. Ez alól a Cooler Master sem kivétel, gyorsan meg is örvendeztették a rajongókat pár aprósággal.

Az Oracle Air egy külső SSD ház, amely M.2-es SSD-t képes fogadni. A Cooler Master nevéhez hűen a hűtésre helyezi a hangsúlyt, így az Oracle Air nem csak az adatátvitelben és az SSD védelmében jeleskedik. A szellőzőrácsok kialakítása egyedi, modern dizájnt követ, a gunmetal szín pedig illeszkedik minden környezetbe. Az M.2-es tároló pillanatok alatt, és elképesztő egyszerűen beílleszthető. Az adatátviteli sebességre sem lehet panasz, hiszen ez akár 10 Gbps is lehet az USB 3.2-es csatlakozón keresztül.

Kiegészítőkben is erősít a Cooler Master. A GEM egy igazán praktikus eszköz, amely nem csak headset vagy kontroller tárolására szolgál, de fel is dobja a számítőgép kinézetét. Láttunk már hasonló megoldást más gyártótól, de azok kizárólag mágnesezhető felületekhez tapadtak. A GEM más utat választott, hiszen akár nem mágnesezhető felületekre is felszerelhető, köszönhetően a hátlapnak. Így akkor sem kell kétségbe esni, ha üveg, vagy akril oldallapos gépünk van. A GEM akár 2kg-os tömeggel is megbírkózik. Ha valaki pedig még egyedibbre akarja szabni, a printables.com-on megtalálja a 3D nyomtatáshoz szükséges fájlokat.

Cooler Master GEM
Cooler Master GEM

Házak területén inkább ráncfelvarrásról tudunk beszámolni. Érkezik a TD500 Mesh V2. Aze elképesztően fantáziadús elnevezéssel megáldott ház, bármilyen hihetetlen is, a TD500 Mesh utódja. Az érdekes formavilággal megáldott ház leginkább a hűtésében alkot maradandót. Három darab CF120 ARGB ventilátor kap helyet a ház orrában. A ráncfelvarrásnak köszönhetően már USB 3.2-es portot is kap, így elég gyors adatátviteli sebesség érhető el külső eszközökkel is. A top panel leszerelhető, így egyszerűbbé válik az összeszerelés is. A folyadékhűtés kedvelői is elégedetten csettinthetnek a nyelvükkel, hiszen akár 360mm-es radiátor is beszerelhető a kuckóba. A TD500 Mesh V2 számos egyéb extrát is kínál még, ezekről a gyártó weboldalán találhatunk bővebb információkat.

Ha már a házaknál tartottunk, nem maradhatunk beleillő hűtés nélkül. Érkezik a Hyper 212 Halo, fekete és fehér színekben. Ahogy a Hyper 212-eseknél már megszokhattuk, 4 hőcsővel vezeti majd el a processzorunk által termelt hőt. A különlegessége a hűtőnek, hogy az új Halo2 ventilátort kapja, amely továbbfejlesztett ARGB megvilágítással és lapát kialakítással készül. A Hyper 212 Halo 154mm magas, így a legtöbb házzal kompatibilis és elég helyet hagy a memória moduloknak is.

A Cooler Master nem csak ezeket a termékeket villantotta a CES-en, hamarosan jelentkezünk a többivel.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Scroll to top