A A A

Az Audictus viszonylag új márka a piacon, ugyanakkor a célkitűzéskor nem szerettek volna kompromisszumokat kötni a tulajdonosok. A minőség, a baráti ár és a kiváló hangzás a márka három legfontsabb pillére, ezt pedig már piacon lévő termékeink igazolhatják.

 news miniaturka 4

A kínálat Az Audictus kínálatában vezetékes és vezeték nélküli megoldásokat egyaránt találhatunk, melyek között általános és specifikusabb felhasználáshoz fejlesztett modellekkel is találkozhatunk. Természetesen fej- és füllhallgatókkal is foglalkozunk, melyek a hagyományos csatlakozási formák mellett a modern technológiákat is elhozzák a barátibb árkategóriákba.

Mindig veled

Edzés, utazás vagy a mindennapi pillanatok. Az Audictus minden helyzetre kínál egy kiváló megoldást, hiszen Aktív szériánkban vezetékes és vezeték nélküli, sportolásra kifejlesztett, strapabíró és kényelmes megoldásokkal találkozhattok, míg A City vonal a városjároknak, utazóknak kínál kényelmes és minőségi darabokat praktikus hordtáskával.

Pozitív fogadtatás

Az Audictus fiatal kora ellenére már számos elismerést gyűjtött be a nemzetközi sajtóban, Magyarországon már jó néhány online és offline áruházban is megvásárolhatóak a termékek, hivatalos garanciával. A közeljövőben több újdonság is érkezek a hazai piacra és az Audictus márkával egyre több helyen találkozhattok majd.

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause