A A A

A Samsung Z4 okostelefonjával tovább bővíti Tizen ökoszisztémáját. A 4G-képes készülék egyszerre biztosít nagy teljesítményt, számos hasznos szolgáltatást és kényelmes felhasználói élményt.

Add a comment

Ismét egy Genesis termék járt nálunk, ám ezúttal nem egy kimondott gamer periféria, hanem egy praktikus és nagyon pofás kiegészítő, melynek bizony ott lenne a helyen minden gamer asztalán.

Add a comment

A Cooler Master 2015-ben indította útnak a MasterCase szériát, mely egy teljesen új irányvonalat hozott magával és már az első termékek bemutatásakor tudni lehetett, hogy itt bizony néhány generációra szükség lehet, míg teljesen kiforrja magát a dolog.

Add a comment

Most egy rövidebb teszt következik, hiszen egy viszonylag egyszerű terméket kaptunk kölcsön a Zalman magyar képviseletétől. Egy processzorhűtőről van szó, mely nagyjából 10 000 Ft-ba kerül, jó ideje piacon van már és azóta stabil, népszerű szereplő, tehát bárki számára remek választás lehet. Továbbá azt is megnézzük, hogy milyen fontos dolgokat kell megnézni egy hűtő vásárlása előtt.

Add a comment

Ismét egy Genesis termék járt nálunk, ám ezúttal egy nagyon friss lengyel periféria, hiszen nemrég érkeztek meg Magyarországra az első Xenon 200-as RGB világításos egerek.

Add a comment

A billentyűzetek piaca egy igencsak színes terület, hiszen a pár ezer forintos olcsóságok mellett 50 ezres csúcsmodellek közül is válogathatunk, a Zalman pedig mindkét végletben jelen van.Mai tesztalanyunk különleges, de ezt mégsem kell megfizetni, hiszen a Zalman K650WP már 9000 Ft környékén megvásárolható a hazai boltokban. Persze a baráti árért cserébe kompromisszumokat kell kötnünk, viszont olyan extrákat is kínál a billentyűzet, amit még a 4-5x ennyibe kerülő ellenfelei sem tudnak felmutatni. Ennyire azért ne szaladjunk előre, pontról-pontra nézzük meg, hogy mely területeken mit kínál a termék.

Add a comment

Oldalunkon már számos perifériáról olvashattatok hosszabban, közülük sokkal igencsak meg voltunk elégedetve, de a Cooler Master újdonsága azon kevesek közé tartozik, mely próbál valami frissességet hozni a piacra. Szerkesztőségünkben vendégeskedett a vállalat legújabb felsőkategóriás egere, a Cooler Master MasterMouse Pro L, mely moduláris borítást, RGB LED világítást és kétkezes formavilágot kínál elérhető áron. De hogyan teljesít? Az alábbiakban kiderül.

Add a comment

A konzolok egy teljesen új játékbéli felfogást és szokást vezettek be a PC-s iparág mellé, a jelenlegi konzolgeneráció pedig már ott tart, hogy konkrétan el tudja szipkázni a vásárlókat a PC-s ipar elől. Nemrég egy olyan eszköz járt nálunk, mely a számítógépes játékosoknak nyújthat segítséget abban, hogy konzolos kényelemmel szórakozzanak.

Add a comment

A Cooler Master nem is olyan régen gondolt egyet és egy teljesen új paletta kezdeteit rakta le az asztalra a "Master" szériával, mely az elején még kissé érthetetlen volt, mára azonban kiteljesedett, hiszen minden találunk benne, amiről a gyártó eddig híres volt. Ma az egyik, viszonylag friss modelljüket mutatjuk be nektek, mely az első "Master" termékek leszármazottja, azonban egy specifikusabb piac számára készült, egyfajta hiánypótlóként.

Add a comment

Jó pár olyan hardverrel találkoztunk már, melyre csak rásütik, hogy "gamer", de közben semmi extrát nem kínál a játékosoknak és csak az árát szeretnék ezzel megemelni.Nemrég megérkezett hozzánk a Genesis SX33-as gamer szék, mely a lengyel vállalat első ilyen próbálkozása, azóta pedig már két további modellről tudni.

Add a comment

Ismét egy Zalman termék került a kezeim közé, méghozzá a Zalman K700M mechanikus billentyűzet, ami sokáig a gyártó csúcsmodellje volt ezen a területen.

Add a comment

Bizonyára sokaknak ismerős lesz az alábbi szituáció: Este 10-óra, a család, barátnő, lakótárs már menne aludni, mi azonban még megnéznénk a kedvenc sorozatunkat, játszanánk vagy éppen zenét, hangoskönyvet hallgatnánk. Mindezt jó lenne kényelmes távolságból, akár a barátnőnk mellől, az ágyból megtenni.

Add a comment

A Philips itthon is egy nagyon híres márka, de elsőként nem arra gondolnánk, hogy a monitorok piacán micsoda sikereket értek el, sokkal inkább a televíziózás és a háztartási kiegészítők terén ismert a hazai vásárlók számára. Azt bizony kevesen gondolnák, hogy előbbi kategóriához, vagyis a Philips televíziós üzletágához mai tesztalanyunknak bizony van köze, ám mégsem egy tévé tesztet olvashattok az alábbi sorokban.

Add a comment

A Cooler Master-t itthon sem kell bemutatnunk, hiszen hazánkban is rendkívül népszerű márkáról van szó, mely kezdetben főként PC-s hűtésekkel foglalkozott, majd pedig a számítógépházak és a tápegységek piacán szerzett magának komoly hírnevet. Az utóbbi években a játékosoknak szánt perifériákra is nagy hangsúlyt fektettek és igazándiból felállítottak egy piaci standardot a mechanikus billentyűzetek piacán.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause