A A A

Rendkívül kényelmes szeptember van a hátunk mögött, hiszen a Natec Genesis felsőkategóriás gamer székén ülve játszottuk végig az ősz első hónapját.

Add a comment

A Zalman Magyarországon egy igen népszerű márka, melyet főként annak köszönhetnek, hogy baráti áron kínálnak modern és minőségi számítógépházakat, hűtéseik és tápegységeik mellett pedig a perifériák piacán is egyre aktívabbak. Nemrég két új headsetet hoztak be hazánkba, melyekkel az árérzékeny vásárolókat kívánják elsősorban megfogni, mi pedig megnéztük, hogy mire képes a HPS500.

Add a comment

A billentyűzetek piaca egy igencsak színes terület, hiszen a pár ezer forintos olcsóságok mellett 50 ezres csúcsmodellek közül is válogathatunk, a Zalman pedig minden szegmensben jelen van. Mai tesztalanyunk különleges, de ezt mégsem kell megfizetni, hiszen a Zalman K650WP már4000 Ft környékén megvásárolható a hazai boltokban. Persze a baráti árért cserébe kompromisszumokat kell kötnünk, viszont olyan extrákat is kínál a billentyűzet, amit még a 4-5x ennyibe kerülő ellenfelei sem tudnak felmutatni. Ennyire azért ne szaladjunk előre, pontról-pontra nézzük meg, hogy mely területeken mit kínál a termék.

Add a comment

Az Audictus viszonylag új márka a piacon, ugyanakkor a célkitűzéskor nem szerettek volna kompromisszumokat kötni a tulajdonosok. A minőség, a baráti ár és a kiváló hangzás a márka három legfontsabb pillére, ezt pedig már piacon lévő termékeink igazolhatják.

Add a comment

Az eSport itthon is egyre nagyobb szerephez jut, egyre több új rendezvény várja a játékosokat, akiknek fontos lehet a megfelelő felszerelés. Az utazás során és játék közben is a tökéletes komfort és a pontosság a cél, melyben a legújabb Genesis billentyűzet is jeleskedik.

Add a comment

A Genesis hazai képviselete már korábban megosztotta velünk, hogy a lengyel vállalat bizony számos újdonsággal készül a tavaszi szezonra, melyek között kisebb és nagyobb termékek, perifériák és kiegészítők is helyet kapnak. Nemrég talán a vállalat legkisebb újdonsága, egy praktikus kiegészítő, a Genesis Vanad 750 járt nálunk.

Add a comment

A játékosoknak szánt megjelenítők piaca sokáig egy viszonylag unalmas terület volt, hiszen a legtöbbek számára még nagyon magasak voltak az árak, hatalmas újításokat pedig nem eszközöltek a gyártók.

Add a comment

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bemutatta a Nokia 105 és Nokia 130 készülékeket, melyek a két készülékcsaládra jellemző ergonomikus dizájnt, kiemelkedő minőséget és magas fokú felhasználói élményt egyszerre nyújtják, mindemellé pedig hosszú üzemidőt biztosítanak.

Add a comment

A megjelenítők piacán nem csak a játékosoknak szánt vonal hozott fontos újításokat az elmúlt pár évben, hanem az általános és üzleti felhasználásra szánt modellek is rengeteget fejlődtek.

Add a comment

A Samsung Z4 okostelefonjával tovább bővíti Tizen ökoszisztémáját. A 4G-képes készülék egyszerre biztosít nagy teljesítményt, számos hasznos szolgáltatást és kényelmes felhasználói élményt.

Add a comment

Ismét egy Genesis termék járt nálunk, ám ezúttal nem egy kimondott gamer periféria, hanem egy praktikus és nagyon pofás kiegészítő, melynek bizony ott lenne a helyen minden gamer asztalán.

Add a comment

A Cooler Master 2015-ben indította útnak a MasterCase szériát, mely egy teljesen új irányvonalat hozott magával és már az első termékek bemutatásakor tudni lehetett, hogy itt bizony néhány generációra szükség lehet, míg teljesen kiforrja magát a dolog.

Add a comment

Most egy rövidebb teszt következik, hiszen egy viszonylag egyszerű terméket kaptunk kölcsön a Zalman magyar képviseletétől. Egy processzorhűtőről van szó, mely nagyjából 10 000 Ft-ba kerül, jó ideje piacon van már és azóta stabil, népszerű szereplő, tehát bárki számára remek választás lehet. Továbbá azt is megnézzük, hogy milyen fontos dolgokat kell megnézni egy hűtő vásárlása előtt.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause