A A A

Múlt hét végén jelentette be az Európai Bizottság, hogy eljárást kezdeményeznek bizonyos gyártók ellen, amelyek valószínűleg meghatározták az online piaci árakat. Vagyis a pontos megfogalmazás szerint korlátozták az online piaci szereplőknek, hogy saját érképzést alkalmazzanak. A gyártók közt néhány igen neves gyártó is megtalálható, például az Asus, Philips, Pioneer és Denon & Marantz. Ezek a gyártók díjkorlátozásokat alkalmaztak, illetve kötelező árrést kértek, amely intézkedésekkel nem csak a saját áraikat emelték indokolatlanul, hanem magukkal rántották a konkurens gyártók árait is. 

Add a comment

A Call of Duty széria legújabb tagja számos módon szakít az elődök hagyományaival, mely még megosztottabbá teheti az ikonikus szériát.

Add a comment

A szimulátoros társadalom ki van éhezve egy jó kis rally szimulátorra az bizonyos. Gyakorlatilag a Richard Burns rally óta nem nagyon került terítékre egy sem. A Codemasters azonban talán meghallgatta a közösség hangját, és belevágott egy olyan fejlesztésbe amely sok potenciált hordoz magában.

Lássuk mi az ami hiányzik a Dirt Rally-ból. Hiányzik a Gymkhana. Mit mondjak? Szeretjük Ken Block-ot, valóban nagy mágus, de valljuk be az igazi rally nem az összevágott videókról, az olajon füstölő gumikról és a "csigabigázásról" szól.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause