A A A

Május 9-én hivatalosan is felavatták a budapesti Corvin-negyedben megépült Nokia Skyparkot, amely Magyarország egyik legnagyobb informatikai és telekommunikációs kutatás-fejlesztési központja lesz.

Add a comment

Október első felében, egészen pontosan október 8-9-én ismét megrendezésre kerül a MondoGames PC Guru Show, ahol számtalan program várja a kilátogatókat. A játékok és beöltözők mellett a hardverek is nagy szerephez jutnak, így a hardveres szektor iránt érdeklődőknek is érdemes kilátogatni a kétnapos rendezvényre.

Add a comment

Amikor hirdetésekről és média ajánlatról van szó, a rugalmasság a legfontosabb szempont. Ahhoz, hogy korrekt, pontos és egyedi ajánlatot tudjunk adni, amely a legjobban megfelel a hirdető igényeihez, meg kell ismernünk a hirdetőt és az elkpzeléseit. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egy emailben és visszahívjuk. Az igények megismerése után személyre szabott ajánlatot küldünk.

Email címünk: pr [@] hunit [.] hu

Partner

Add a comment

A Hunit.hu egy független informatikai online folyóirat. A tartalom elkészítésekor igyekszünk független, objektív képet alkotni olyan témakörökben, amelyek minket is érdekelnek. Ezek a témakörök felölelik az informatika tágabb világát, ide értve a hardvereket, szoftvereket, számítógépes játékokat, szimulátorokat és minden olyan modern technikai eszközt, amelyet mi magunk is szívesen használunk. A legtöbb felhasználónak nincs meg a lehetősége, hogy az általa vágyott eszközt vásárlás előtt kipróbálja, megnézze, véleményt alkosson róla. Szeretnénk ezen segíteni, és igyekszünk teljes körű tájékoztatást nyújtani, mindezt közérthetően. Szeretnénk mi magunk is szerves részei lenni a Hunit.hu közösségének, így nyitottak vagyunk a kérdésekre, kérésekre és az építő jellegű hozzászólásokra is.
További kellemes böngészést kíván, a Hunit.hu csapata!

Add a comment
loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause