A A A

Az Acer bejelentette a Swift 5 notebookot, a világ legkisebb súlyú 15 col kijelzős notebookját.

Add a comment

Az Acer bejelentette az új Swift 5 noteszgépet, amely olyan felhasználók számára készült, akik a kiváló hordozhatóságot, szilárd teljesítménnyel és stílussal ötvöznék.

Add a comment

Az Acer bemutatta két új Predator Helios gamer notebookját, melyek között megtalálható a Predator Helios 500, mely akár 8. generációs Intel Core i9+ processzorral is kapható, valamint a Predator Helios 300 Special Edition, amely korszerűsített komponenseket és jellegzetes fehér házat kapott.

Add a comment

A Dell megerősítette jelenlétét a PC játékok piacán a különböző szinteken játszó és eltérő árkategóriák iránt érdeklődő gamerek számára kifejlesztett Alienware és Inspiron játékrendszerek megjelenésével. Az új Inspiron modellek kedvező áron biztosítják azt a teljesítményt, amit a legnépszerűbb számítógépes játékok manapság megkövetelnek, és mintegy kiegészítik az Alienware által 20 éve képviselt szakértelmet.

Add a comment

Prémium audiórendszerrel felvértezve, kristálytiszta IPS panellel szerelve, valamint a legújabb NVIDIA GeForce GTX 10 sorozatú grafikuskártyákkal és magas teljesítményt nyújtó hetedik generációs Intel Core processzorokkal szerelve érkezik az Aspire V Nitro Black Edition, valamint az Aspire VX notebook.

Add a comment

Magyarországon is kapható az Alcatel PLUS 10 kettő az egyben multifunkciós tabletje, mely rendkívül kedvező ár/érték arányának köszönhetően kiváló munkaeszköz és szórakoztató központ a mobil és dinamikus életvitelű egyetemisták, pályakezdők számára.

Add a comment

Az Acer ma lerántotta a leplet az új Predator 21 X gaming laptoptól, amely a világon elsőként alkalmaz hajlított kijelzőt notebook esetében. Ráadásul a legfrissebb szemkövető technológia is beépítésre került, e bejelentéssel az Acer kibővíti az eddig elérhető magas teljesítményű Predator eszközök skáláját, hozzáférhetővé téve mindenki számára világszerte.

Add a comment

A hordozható számítógépek piacán általánosságban nézve nem túl aktív az MSI, viszont a játékosoknak szánt kompakt és mobil rendszerek területén ott vannak a legjobbak között.

Add a comment

Az MSI már hosszú évek óta az egyik legismertebb gyártó a játékosoknak szánt termékek kapcsán, melyet a magas minőség mellett annak is köszönhet, hogy rengeteg területen találkozhatunk a vörös sárkánnyal.

Add a comment

Az Acer bejelentette legújabb TravelMate X3 üzleti notebook sorozatát. A termékcsalád a KKV szegmens számára lett kifejlesztve, valamint azoknak a profi felhasználóknak, akik stílusosan szeretnének dolgozni.

Add a comment

Az MSI mostanság a szokottnál is nagyobb figyelmet fordít a játékosokra, hiszen idén rendkívül sok új gamer-orientált terméket mutattak be. Az alaplapok és grafikus kártyák mellett számos új All in One és hordozható megoldás is érkezett idén, de még nins vége az évnek.

Add a comment

Tegnap bejelentésre került az NVIDIA legújabb grafikus kártyája, melyet a legfelsőbb szegmensbe érkező laptopokba szánnak, a vállalat egyik nagy partnere pedig már be is mutatta a rá épülő brutális megoldását. Az MSI-ről van szó, az új szörnyeteget pedig Msi GT72 Dominator Pro G-nek hívják és egyébként egy különleges kiadásnak szánja a vállalat.

Add a comment

A játékosoknak szánt laptopok mezőnye általában a csak az új hardverek megjelenésével szokott fellendülni, ám az elmúlt időszakban több különleges irány is felbukkant. Az egyik ilyen irány a képernyők felbontása, hiszen manapság már számos 2K-s és 4K-s gamer laptoppal találkozhatunk a piac, a másik pedig a külső hardveres kiegészítők területe.

Add a comment

A Dell alá tartozó Alienware neve bizonyára minden játékos számára ismerős, itthon azonban nem túl népszerű a márka, hiszen termékeik nem a hazai fizetésekhez vannak igazítva. Ettől függetlenül kétségtelen, hogy a játékosoknak szánt hordozható számítógépek szakértőjéről van szó, nemrég pedig egy újabb szörnyeteget mutattak be.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause