A A A

Az Acer bejelentette az Innovatív Iskola Programot, mely által tanintézmények támogatást nyernek az Acer technológiák alkalmazása által, oktatói- és hallgatói környezetekbe.

Add a comment

Az LG Electronics  Szöulban mutatta be 2018-as tévékínálatát, amely egy sor új, innovatív OLED és SUPER UHD modellből áll.

Add a comment

Hét csúcskategóriás 4K Ultra HD tévékészülék versenyében az LG E7 OLED TV-je nyerte el a „TV-k 2017-es királya” (“2017 King of TV”) címet a 14. CE Week TV Shootout megmérettetésen, New Yorkban.

Add a comment

Az LG Electronics hazai képviselete megkezdte a K sorozatba tartozó, középkategóriás K4 2017 és K10 2017 okostelefonok magyarországi értékesítését.

Add a comment

A Samsung Electronics a világon elsőként támogatja a YouTube HDR tartalmainak lejátszását televízióin. A YouTube alkalmazás a Samsung minden 2016-os Quantum Dot TV-jén és UHD TV-jén jelenleg is rendelkezésre áll, és decembertől világszerte fokozatosan frissül az új, továbbfejlesztett verzióra.

Add a comment

A Sony RX100 V kategóriájának leggyorsabb autofókuszával 1 és a világ legtöbb AF pontjával rendelkező kompakt fényképezőgépe, amely a világ leggyorsabb sorozatfelvételére képes.

Add a comment

A Sony bemutatta új zászlóshajó modelljét, az APS-C szenzoros α6500 fényképezőgépet. Az új termék többek között a világ leggyorsabb autófókuszát egyesíti az elérhető legtöbb AF ponttal, de magába foglal egy vázon belüli, 5 tengelyes optikai képstabilizátort, egy érintőképernyős AF kezelőpanelt és egy 24,2 MP Exmor® CMOS képérzékelőt is.

Add a comment

A Logitech bemutatja az első asztali hangrendszert, amely ötvözi a magas minőségű hangzást a Bluetooth streaming kényelmével, de természetesen a hagyományos igényeknek is minden fronton megfelel.

Add a comment

A Google kapcsán egyre több hardverről beszélhetünk, hiszen a vállalat egyre több területen próbálja ki magát, illetve próbálják az igényeknek megfelelően bővíteni az egyes családokat. Az egyik legfelkapottabb hardveres téma manapság a virtuális valóság, melyet a Google egyre komolyabb vesz.

Add a comment

A Microsoft mostanság sok dologban egy-két lépéssel a riválisok mögött jár, ám fejlesztéseik egyre jobbak és egyre hűebbek a redmondi óriáshoz. Ilyen például a Microsoft HoloLens is, mely a virtuális valóságot egy kiterjesztett valóságként célozza meg.

Add a comment

A televíziók piacán mostanság több trend is képben van, hiszen az "okosítás" még mindig nem fejeződött be, de közben újabb technológiák és különleges formavilágok is érkeznek. Az OLED technológia nagyon ígéretesnek tűnik, közben a Google TV rendszere és több komolyabb megoldás is bejelentkezett azért, hogy valóban jól használható okostévéket kapjunk, melyeket néhány év múlva akár a fiókba is behajthatunk.

Add a comment

Sokan gondolják úgy, hogy a virtuális valóság lehet a technológia következő nagy dobása, mely hamarosan az átlagfelhasználókhoz is eljut, hiszen több ígéretes megoldást is 2016-ra várunk. A piacon olyan nagy márkák versenyeznek majd, mint az Oculus-Facebook, Samsung, Sony vagy éppen a HTC-Valve páros, nemrég pedig egy újabb ígéretes résztvevő jelentkezett be.

Add a comment

A Samsung mostanság főként az okostelefonok kapcsán hallatott magáról, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a vállalat a táblagépek piacán is szeretne jóval közelebb kerülni az Apple sikereihez. A nemrég bemutatott Samsung Galaxy Tab S2 kapcsán minden adott a sikerhez, hiszen a két méretben érkező táblagép minőségi anyaghasználattal és erős belsővel büszkélkedhet.

Add a comment

A GoPro viszonylag rövid idő alatt vált saját piacának meghatározó és vezető szereplőjévé, az utóbbi időben azonban egyre több riválissal kellett szembenézniük. Ezek a riválisok főként az árazás terén tudnak a vállalat alá licitálni, így nem véletlen, hogy a legújabb vérfrissítés az alsóbb szegmenst érintette.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause