A A A

Az IFA 2018 kiállításon tartott sajtótájékoztatóján a Samsung Electronics bemutatta a Q900R QLED 8K szériáját, valamint a 8K mesterséges intelligánciával (AI) támogatott felskálázási technológiáját.

Add a comment

Az Audictus viszonylag új márka a piacon, ugyanakkor a célkitűzéskor nem szerettek volna kompromisszumokat kötni a tulajdonosok. A minőség, a baráti ár és a kiváló hangzás a márka három legfontosabb pillére, ezt pedig az Achiever modellünk kiválóan példázza.

Add a comment

A Samsung Electronics bemutatta legújabb 2 az 1-ben Android tabletjét, a Samsung Galaxy Tab S4-et, amelyet azon felhasználók igényeit szem előtt tartva terveztek, akik útközben – otthonukban, irodájukban és ezek között ingázva – is hatékonyan szeretnék végezni munkájukat.

Add a comment

Az Acer bejelentette az Innovatív Iskola Programot, mely által tanintézmények támogatást nyernek az Acer technológiák alkalmazása által, oktatói- és hallgatói környezetekbe.

Add a comment

Az LG Electronics  Szöulban mutatta be 2018-as tévékínálatát, amely egy sor új, innovatív OLED és SUPER UHD modellből áll.

Add a comment

Hét csúcskategóriás 4K Ultra HD tévékészülék versenyében az LG E7 OLED TV-je nyerte el a „TV-k 2017-es királya” (“2017 King of TV”) címet a 14. CE Week TV Shootout megmérettetésen, New Yorkban.

Add a comment

Az LG Electronics hazai képviselete megkezdte a K sorozatba tartozó, középkategóriás K4 2017 és K10 2017 okostelefonok magyarországi értékesítését.

Add a comment

A Samsung Electronics a világon elsőként támogatja a YouTube HDR tartalmainak lejátszását televízióin. A YouTube alkalmazás a Samsung minden 2016-os Quantum Dot TV-jén és UHD TV-jén jelenleg is rendelkezésre áll, és decembertől világszerte fokozatosan frissül az új, továbbfejlesztett verzióra.

Add a comment

A Sony RX100 V kategóriájának leggyorsabb autofókuszával 1 és a világ legtöbb AF pontjával rendelkező kompakt fényképezőgépe, amely a világ leggyorsabb sorozatfelvételére képes.

Add a comment

A Sony bemutatta új zászlóshajó modelljét, az APS-C szenzoros α6500 fényképezőgépet. Az új termék többek között a világ leggyorsabb autófókuszát egyesíti az elérhető legtöbb AF ponttal, de magába foglal egy vázon belüli, 5 tengelyes optikai képstabilizátort, egy érintőképernyős AF kezelőpanelt és egy 24,2 MP Exmor® CMOS képérzékelőt is.

Add a comment

A Logitech bemutatja az első asztali hangrendszert, amely ötvözi a magas minőségű hangzást a Bluetooth streaming kényelmével, de természetesen a hagyományos igényeknek is minden fronton megfelel.

Add a comment

A Google kapcsán egyre több hardverről beszélhetünk, hiszen a vállalat egyre több területen próbálja ki magát, illetve próbálják az igényeknek megfelelően bővíteni az egyes családokat. Az egyik legfelkapottabb hardveres téma manapság a virtuális valóság, melyet a Google egyre komolyabb vesz.

Add a comment

A Microsoft mostanság sok dologban egy-két lépéssel a riválisok mögött jár, ám fejlesztéseik egyre jobbak és egyre hűebbek a redmondi óriáshoz. Ilyen például a Microsoft HoloLens is, mely a virtuális valóságot egy kiterjesztett valóságként célozza meg.

Add a comment

A televíziók piacán mostanság több trend is képben van, hiszen az "okosítás" még mindig nem fejeződött be, de közben újabb technológiák és különleges formavilágok is érkeznek. Az OLED technológia nagyon ígéretesnek tűnik, közben a Google TV rendszere és több komolyabb megoldás is bejelentkezett azért, hogy valóban jól használható okostévéket kapjunk, melyeket néhány év múlva akár a fiókba is behajthatunk.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause