A A A

A Q900R QLED 8K széria három ultranagy (65, 75 és 85 colos) képernyőméretben hazánkban is előrendelhető.

Add a comment

Sokan keresnek egy megfizethető, megbízható és kényelmes headsetet, mely munkában, multimédiában és játék közben is helyt tud állni.

Add a comment

Az IFA 2018 kiállításon tartott sajtótájékoztatóján a Samsung Electronics bemutatta a Q900R QLED 8K szériáját, valamint a 8K mesterséges intelligánciával (AI) támogatott felskálázási technológiáját.

Add a comment

Az Audictus viszonylag új márka a piacon, ugyanakkor a célkitűzéskor nem szerettek volna kompromisszumokat kötni a tulajdonosok. A minőség, a baráti ár és a kiváló hangzás a márka három legfontosabb pillére, ezt pedig az Achiever modellünk kiválóan példázza.

Add a comment

A Samsung Electronics bemutatta legújabb 2 az 1-ben Android tabletjét, a Samsung Galaxy Tab S4-et, amelyet azon felhasználók igényeit szem előtt tartva terveztek, akik útközben – otthonukban, irodájukban és ezek között ingázva – is hatékonyan szeretnék végezni munkájukat.

Add a comment

Az Acer bejelentette az Innovatív Iskola Programot, mely által tanintézmények támogatást nyernek az Acer technológiák alkalmazása által, oktatói- és hallgatói környezetekbe.

Add a comment

Az LG Electronics  Szöulban mutatta be 2018-as tévékínálatát, amely egy sor új, innovatív OLED és SUPER UHD modellből áll.

Add a comment

Hét csúcskategóriás 4K Ultra HD tévékészülék versenyében az LG E7 OLED TV-je nyerte el a „TV-k 2017-es királya” (“2017 King of TV”) címet a 14. CE Week TV Shootout megmérettetésen, New Yorkban.

Add a comment

Az LG Electronics hazai képviselete megkezdte a K sorozatba tartozó, középkategóriás K4 2017 és K10 2017 okostelefonok magyarországi értékesítését.

Add a comment

A Samsung Electronics a világon elsőként támogatja a YouTube HDR tartalmainak lejátszását televízióin. A YouTube alkalmazás a Samsung minden 2016-os Quantum Dot TV-jén és UHD TV-jén jelenleg is rendelkezésre áll, és decembertől világszerte fokozatosan frissül az új, továbbfejlesztett verzióra.

Add a comment

A Sony RX100 V kategóriájának leggyorsabb autofókuszával 1 és a világ legtöbb AF pontjával rendelkező kompakt fényképezőgépe, amely a világ leggyorsabb sorozatfelvételére képes.

Add a comment

A Sony bemutatta új zászlóshajó modelljét, az APS-C szenzoros α6500 fényképezőgépet. Az új termék többek között a világ leggyorsabb autófókuszát egyesíti az elérhető legtöbb AF ponttal, de magába foglal egy vázon belüli, 5 tengelyes optikai képstabilizátort, egy érintőképernyős AF kezelőpanelt és egy 24,2 MP Exmor® CMOS képérzékelőt is.

Add a comment

A Logitech bemutatja az első asztali hangrendszert, amely ötvözi a magas minőségű hangzást a Bluetooth streaming kényelmével, de természetesen a hagyományos igényeknek is minden fronton megfelel.

Add a comment

A Google kapcsán egyre több hardverről beszélhetünk, hiszen a vállalat egyre több területen próbálja ki magát, illetve próbálják az igényeknek megfelelően bővíteni az egyes családokat. Az egyik legfelkapottabb hardveres téma manapság a virtuális valóság, melyet a Google egyre komolyabb vesz.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause