A A A

Az LG a 2018-as, berlini IFA-n új UltraGear monitorainak bemutatásával jelzi, hogy elkötelezett a gamer technológiák iránt.

Add a comment

Az új V2 sorozat bemutatja az AOC innovatív megközelítését, amely egyesíti a monitor dizájnt a kiemelkedő képminőséggel.

Add a comment

A játékosoknak nem kell többé kompromisszumot kötniük az elegáns dizájn, a gyors panelek, a pontos színek és a nagyobb képélményt nyújtó képernyőgörbület között. Az AOC új G1 sorozata mindezeket a dizájn és funkcionális elemeket ötvözi.

Add a comment

A bevezetésekor igazi forradalomi megoldásként üdvözölt USB-C gyorsan halad az üzleti és nagy teljesítményű felhasználók számára a szabvány elvárássá válás útján, hiszen lehetővé teszi a töltést, számos eltérő protokollal rendelkező audio és videójel átvitelét, és internetcsatlakozást csupán egyetlen kábellel.

Add a comment

A monitorok szakértőjeként ismert AOC bemutatja új monitorát, a G2590FX modellt, amely valóra váltja a legtöbb költségtudatos játékos álmát.

Add a comment

Az AOC bemutatja az új, hordozható USB-C monitorját. A 15,6 hüvelykes IPS monitor Full HD felbontással (1920x1080 pixel) és képernyőtartóként is funkcionáló intelligens burkolattal rendelkezik, amely mind a vízszintes, mind pedig a függőleges elrendezést lehetővé teszi.

Add a comment

Az MMD bemutatja vadonatúj, konzoljátékokra fókuszáló terméksorozatát, a Momentum termékcsaládot. A sorozat legelső tagja, a 436M6VBPAB a világon elsőként rendelkezik VESA DisplayHDR 1000 tanúsítvánnyal, emellett ez a modell 43 hüvelykes képátlót, AMD Radeon FreeSync 2 támogatást, Low Input Lag és SmartResponse funkciókat is magáénak tudhat.

Add a comment

Az AOC bemutatta a legújabb AMD FreeSync technológiával és HDR képtámogatással rendelkező Agon-szériás csúcsmodelljét, melyre a legtöbb játékos nem tudna nemet mondani.

Add a comment

Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitorok márka licencpartnere bemutatja a teljesítménytudatos üzleti felhasználók számára tervezett új, 27 hüvelykes QHD Philips monitorját. Az új 272B8QJEB modell azon legújabb képernyők közé tartozik, amelyek egyesítik a kiváló felhasználói kényelmet, az intelligens ergonómiai funkciókat és a környezetbarát megoldásokat.

Add a comment

Ezek a fenntarthatóságra tervezett monitorok számos olyan innovatív funkcióval rendelkeznek, amelyek csökkentik a káros környezeti hatást és ezzel párhuzamosan élethű képminőséget és termelékenység-centrikus innovációkat kínálnak.

Add a comment

Személy szerint, kedvelem a Philips lijelzőket. A dizájnerek jó munkát végeznek és az esztétikus megjelenés fontos, ha az ember egy kijelzőt néz egész nap. De a formaterv nem minden, pláne ha monitorról van szó. A Philips hosszú idők tapasztalatával rendelkezik a kijelzők területén, így valószínűleg az új E9-ek kapcsán sem merülhet fel a minőség hiánya.

Add a comment

Az idei Intel Extreme Masters eseményen Katowicében a képernyő specialista AOC bemutatja az eddigi legversenyképesebb gaming monitor felhozatalt, amely valaha részt vett e-sport eseményen. Az AOC több mint 100 000 lelkes látogatónak, Európa legszenvedélyesebb e-sport közönségének mutatja be speciális kiadású ívelt, teljesen fekete AG352UCG6 modelljét.

Add a comment

Az AOC G90-es terméksorozata végre kapható a szaküzletekben. A 3 új gaming monitor 1 ms-os válaszidővel, AMD FreeSync techonológiával, „3 oldalon keret nélküli” formatervezéssel és kedvező árral rendelkezik.

Add a comment

A képernyő specialista AOC bejelentette globális e-sport szponzorációs programját, melyben partnerséget köt a G2 Esports csoporttal, amely a világon az egyik legerősebb és legsikeresebb e-sport szervezet.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause