A A A

Megérkezett a szaküzletekbe a Studio F. A. Porsche neves tervezővállalat által tervezett és a képernyő-specialista AOC által megalkotott két új monitor.

Add a comment

Az AOC válogatott gaming monitor modelljeivel ismét jelen lesz az idei gamescom eseményen. A gamerek számára kifejlesztett, FreeSync vagy G-SYNC funkcióval rendelkező 25 hüvelykes 240 Hz-es modellektől a 21:9 képarányú 1080p vagy 1440p felbontású, 35 hüvelykes ívelt modellekig, az AOC AGON terméksorozata minden játékos számára tartalmaz megfelelő monitort.

Add a comment

Monitorméretek, felbontások, képarányok, panel technológiák és színtámogatások, a boltok polcain hemzsegő túlkínálattal találkozva a professzionális felhasználók számára is nehéz feladat a fényképészeti és grafikai munkákhoz leginkább alkalmas monitor kiválasztása.

Add a comment

Megérkezett Magyarországra az LG év elején bemutatott óriásmonitorja, a 43 colos, azaz több mint 110 cm képátlójú 43UD79-es modell.

Add a comment

Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitors márka licenc partnere bemutatja új, 24 hüvelykes, USB-dokkolóval ellátott kijelzőjét. A monitor különösen alkalmas a korlátozott kapcsolattal rendelkező ultrabook típusú eszközök, rugalmas munkahelyek és a dinamikus felhasználók esetében. A kijelző videót és audiót továbbít, és csatlakozik az internetre vagy az intranetre – mindezt egyetlen SuperSpeed USB-kábel segítségével. Ezenkívül hozzáférést biztosít a monitorhoz csatlakozó összes perifériás eszköznek egy három USB 3.0-ás porttal rendelkező USB-hub révén.

Add a comment

Az új 90-es sorozattal a monitor szakértő AOC bejelenti a Pro-line terméksorozat öt új monitorját. A 24 és 27 hüvelyk közötti méretű monitorok széles színtartományú, fejlett IPS-panelekkel rendelkeznek a vállalkozások és az igényes termelő-fogyasztók elvárásainak kielégítésére. A felhasználók értékelni fogják a monitorok háromoldalon keret nélküli kialakítását, amely zökkenőmentes többmonitoros felállást is lehetővé tesz. Az AOC szemvédelmi funkciói csökkentik a hosszú órákon át dolgozó felhasználók szemfáradtságát, a monitorok magasszintű energiahatékonysága pedig csökkenti a költségeket és a felhasználók szénlábnyomát. Három új modell ergonomikus és könnyen felszerelhető állvánnyal is rendelkezik.

Add a comment

A monitorok szakértőjeként ismert AOC két új ívelt, három oldalon keret nélküli AGON gaming monitort mutat be. A 31,5 hüvelykes QHD AG322QCX és a 27 hüvelykes Full HD AG272FCX egyaránt ívelt, rendkívül alacsony, 1800 mm-es görbületi sugárral rendelkező képernyő. Az AGON prémium gaming monitorai sorában elhelyezkedő, 144 Hz-es képfrissítési aránnyal és az AMD FreeSync technológiával büszkélkedő képernyők rendkívül gördülékeny játékélményt biztosítanak, kiküszöbölve a mozgási elmosódásokat, a képtörést és a szakadozást. A sokféleképpen beállítható állvány, valamint a különböző kényelmi és egészségmegőrzési funkciók a hosszú ideig tartó játék során is biztosítják a játékosok egészségének védelmét.

Add a comment

A kijelzőgyártásban vezető szerepet betöltő AOC bejelenti, hogy az AOC PDS271, az új PDS-monitorsorozat tagja, elnyerte a 2017-es COMPUTEX d&i díjat.

Add a comment

Az AOC bemutatja az eddigi leggyorsabb NVIDIA G-SYNC gaming monitorját. Az AOC AGON AG251FG monitora 240 Hz-es képfrissítési aránnyal, 1 ms-os válaszidővel és az elmosódást csökkentő NVIDIA ULMB technológiával büszkélkedhet.

Add a comment

A piacvezető technológiai vállalatként és a Philips monitors licenctulajdonos márkapartnereként ismert MMD bejelenti, hogy 2017-ben két Philips monitor is elnyerte a Red Dot dizájn és formatervezési díjat. Mindkét díjnyertes képernyő ívelt kivitelű és megtestesíti az MMD elköteleződését a továbbfejlesztett képélmény és a kiemelkedő formaterv kombinálása iránt.

Add a comment

Az MMD, mint vezető technológiai vállalat és a Philips monitors márka licencpartnere, bejelentette új, 27 hüvelykes (68.6 cm), síkképernyős, E sorozatú kijelzőjét, mely még nagyobb teljesítménnyel, még kiemelkedőbb képminőséggel teszi örömtelibbé az otthoni felhasználók változatos tevékenységeit. A Quad HD felbontású, legmodernebb Ultra Wide Color technológiával felszerelt, új 276E8FJAB kijelző nemcsak az otthoni környezetet szépíti lenyűgöző külsejével: a pontos képalkotás, a részletgazdag, eleven színvilág alkotásra ösztönzi, a valósághű vizuális élmény magával ragadja a nézőt.

Add a comment

Az AOC bemutatja AGON prémium gaming monitor sorozatának első 4K modelljét. Az AOC AGON AG271UG 27 hüvelyk (68,6 cm) képátlójú 4K IPS panellel rendelkezik, amely kiváló részletgazdagságú UHD grafikával és pontos színekkel kelti életre a legújabb játékokat.

Add a comment

Az AOC AGON AG251FZ 240 Hz-es képfrissítési rátájával, 1 ms-os válaszidejével és Adaptive-Sync technológiójával mozgási elmosódások, képernyő szakadás, vagy akadozás nélküli teljesen zökkenőmentes játékot biztosít. Olyan prémium funkcióival, mint az AOC Ergo Dial Base és az AOC QuickSwitch vezérlő, magasabb szintre emeli a versengő játékosok számára nyújtott kényelmet.

Add a comment

A piacvezető technológiai vállalatként és a Philips Monitors licenctulajdonos márkapartnereként ismert MMD bemutatja az új, 278E8QJAB modellszámú, 27 hüvelykes képátlójú ívelt monitort. Az élethű képek megjelenítése és a pontos színreprodukció érdekében ez az új ívelt monitor az Ultra Wide-Color technológia szélesebb színtartományát használja.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause