A A A

A kijelzőgyártásban vezető szerepet betöltő AOC bejelenti, hogy az AOC PDS271, az új PDS-monitorsorozat tagja, elnyerte a 2017-es COMPUTEX d&i díjat.

Add a comment

Az AOC bemutatja az eddigi leggyorsabb NVIDIA G-SYNC gaming monitorját. Az AOC AGON AG251FG monitora 240 Hz-es képfrissítési aránnyal, 1 ms-os válaszidővel és az elmosódást csökkentő NVIDIA ULMB technológiával büszkélkedhet.

Add a comment

A piacvezető technológiai vállalatként és a Philips monitors licenctulajdonos márkapartnereként ismert MMD bejelenti, hogy 2017-ben két Philips monitor is elnyerte a Red Dot dizájn és formatervezési díjat. Mindkét díjnyertes képernyő ívelt kivitelű és megtestesíti az MMD elköteleződését a továbbfejlesztett képélmény és a kiemelkedő formaterv kombinálása iránt.

Add a comment

Az MMD, mint vezető technológiai vállalat és a Philips monitors márka licencpartnere, bejelentette új, 27 hüvelykes (68.6 cm), síkképernyős, E sorozatú kijelzőjét, mely még nagyobb teljesítménnyel, még kiemelkedőbb képminőséggel teszi örömtelibbé az otthoni felhasználók változatos tevékenységeit. A Quad HD felbontású, legmodernebb Ultra Wide Color technológiával felszerelt, új 276E8FJAB kijelző nemcsak az otthoni környezetet szépíti lenyűgöző külsejével: a pontos képalkotás, a részletgazdag, eleven színvilág alkotásra ösztönzi, a valósághű vizuális élmény magával ragadja a nézőt.

Add a comment

Az AOC bemutatja AGON prémium gaming monitor sorozatának első 4K modelljét. Az AOC AGON AG271UG 27 hüvelyk (68,6 cm) képátlójú 4K IPS panellel rendelkezik, amely kiváló részletgazdagságú UHD grafikával és pontos színekkel kelti életre a legújabb játékokat.

Add a comment

Az AOC AGON AG251FZ 240 Hz-es képfrissítési rátájával, 1 ms-os válaszidejével és Adaptive-Sync technológiójával mozgási elmosódások, képernyő szakadás, vagy akadozás nélküli teljesen zökkenőmentes játékot biztosít. Olyan prémium funkcióival, mint az AOC Ergo Dial Base és az AOC QuickSwitch vezérlő, magasabb szintre emeli a versengő játékosok számára nyújtott kényelmet.

Add a comment

A piacvezető technológiai vállalatként és a Philips Monitors licenctulajdonos márkapartnereként ismert MMD bemutatja az új, 278E8QJAB modellszámú, 27 hüvelykes képátlójú ívelt monitort. Az élethű képek megjelenítése és a pontos színreprodukció érdekében ez az új ívelt monitor az Ultra Wide-Color technológia szélesebb színtartományát használja.

Add a comment

Az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licenc partnere bemutatja a “Moda” dizájn képernyősorozat legújabb darabját. A 24 hüvelykes 245C7QJSB kijelző nem csak a valaha létezett legvékonyabb képernyő a Philips Monitors-tól, a keret nélküli megjelenéshez ultra-keskeny kávával is rendelkezik, mely minimalizálja a figyelemelterelést és maximalizálja a koncentrációt. Full HD felbontásának és az MMD ultra széles színtartományt biztosító Ultra Wide Color technológiájának köszönhetően a képernyő rendkívül részletgazdag képeket és szélesebb színtartományban ragyogó képmegjelenítést biztosít.

Add a comment

Az AOC AGON AG352UCG az eddigi legátütőbb képélményt nyújtó kijelző az AOC AGON prémium kategóriás gaming monitor sorozatában. A 2000 mm-es extra kicsi görbületi sugárral rendelkező monitor pontosan az akció középpontjába helyezi a játékosokat. A NVIDIA G-SYNC technológia a képernyő szakadozása, akadozása és a bemeneti késleltetés (input lag) minimalizálásával szuper gördülékeny és reakcióképes játékélményt kínál.

Add a comment

 Az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips monitorok márkalicenc partnere bemutatja a BDM4037UW modellt, a 40 hüvelykes Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD kijelzőt MultiView funkcióval. Az új modell jelenleg a piacon kapható legnagyobb 4K ívelt számítógép monitor, amely ultra-széles színtartományú technológiával (Ultra Wide Color Technology) rendelkezik, biztosítva ezzel a képernyőn megjelenő színek élethűségét és a képek részletgazdagságát. 

Add a comment

Az Acer bejelentette, hogy a Predator Z301CT, a világ első 21:9 képaránnyal rendelkező hajított, szemkövető funkcióval ellátott monitora elnyerte a Legjobb innováció díjat, az első helyezést a Perifériák kategóriában.

Add a comment

A kijelzőpiac világszerte egyik legismertebb márkája, az AOC bemutatja az AGON termékcsalád legújabb gamereket célzó monitorját, a 35 hüvelykes, ultra széles formátumú, ívelt képernyővel ellátott AG352QCX modellt. A rendkívül kicsi, 2000 mm-es ívsugárnak köszönhetően a monitor átöleli a látóteret és jelentősen megnöveli a mélységérzetet, így valóságos édenkert a gamerek számára az új modell.

Add a comment

A 21:9-es képarányú monitorok szegmensében piacvezető LG Electronics (LG) bemutatta új, 34 hüvelykes UltraWideNagy betekintési szöget, élénk, dinamikus színeket kínáló IPS panel, könnyű kezelhetőség, elmosódáscsökkentés és fantasztikus játékélmény: az új készülékben minden megvan ahhoz, hogy a gamerek új kedvence legyen. monitorát, amely az első 144 Hz-es 21:9 képarányú készülék a világon.

Add a comment

Vezető technológiai vállalataként és a Philips Monitors licenctulajdonos márkapartnereként ismert MMD bemutatja új kijelzőjét, amely az UltraClear 4K felbontást az UltraColor technológiának köszönhető extra-széles színtartománnyal és a kiemelkedően magas kontrasztarányt biztosító VA technológiával kombinálja.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause