A A A

Az Imperatort a Konzolok Szervíze rakta össze, céljuk pedig az volt, hogy a lehető legjobb áron a legnagyobb teljesítményt kapd. Ezzel a géppel bármelyik mai játékot nyugodtan elindíthatod, hiszen mindennel megbirkózik a megfelelő beállítósok mellett.

Add a comment

A HP bemutatta minden eddiginél erősebb gaming laptopját, az OMEN X Laptopot. A maximális teljesítményt kereső gamerek és e-sportolók számára fejlesztett Omen X By HP Laptopok thermal-megoldásainak köszönhetően a zárolatlan processzorok túlhúzhatók, a gyárilag túlhúzott GPU-k és memórialehetőségek pedig maximális játékélményt biztosítanak a gyönyörű kialakítású erőgépen.

Add a comment

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon két új mikrofonos fejhallgatót - a Razer Tiamat 7.1 V2 és a Razer Tiamat 2.2 V2 modellt - jelentett be.

Add a comment

A játékosoknak szánt termékek többsége más területeken is kiváló választás lehet, ugyanakkor az élénk színek és vad formák nem mindig állják meg a helyüket a gamer szobán kívül.

Add a comment

Az eSport itthon is egyre nagyobb szerephez jut, egyre több új rendezvény várja a játékosokat, akiknek fontos lehet a megfelelő felszerelés.

Add a comment

A Razer frissítette a BlackWidow Croma-t, amelyről a gyártó azt tartja, hogy a legjobb mechanikus billentyűzet amelyet valaha készített. A BlackWidow Croma V2 kapott pár újdonságot az elődhöz képest. Ilyen például a mágneses csuklótámasz, de más módosításokkal is próbálták javítani a billentyűzetet.

Add a comment

Az Extreme Digital piacvezető online bolt a technológiai cikkek terén, az elmúlt években pedig a játékosoknak szánt kínálatuk is sokat bővült. A Genesis örömmel jelenti be, hogy immáron a piacvezető online boltban is megtalálják a Genesis SX33-as gamer széket a vásárlók.

Add a comment

A Genesis Nitro 550 és Nitro 880 modellek továbbra is rendkívüli kényelmet és stabilitást biztosítanak a játékosok számára, az átlagfelhasználók pedig a minőség mellett a test egészségére gyakorolt pozitív hatásait élvezhetik ki.

Add a comment

A nemrég bemutatott, hamarosan piacra kerülő új generációnak köszönhetően 2016. szeptember 8-tól itthon is új, kedvezőbb árakon érhetőek el a PlayStation 4 játékkonzolok.

Add a comment

Büszkén jelentjük be nektek, hogy sikerült megállapodásra jutnunk az egyik legdinamikusabban fejlődő, gamer perifériákkal foglalkozó vállalattal. A lengyel Genesis termékeiről idén még számos tesztet olvashattok majd, illetve nyereményjátékkal is készülünk.

Add a comment

Az új billentyűzet család a K sorozat alapjaira épít, amelyben a K70, K70 RGB és a K65 szerepeltek. Már a K sorozatban is megjelentek RGB világítások is, amelyet a gyártó most továbbfejlesztett, hiszen az új billentyűk kialakítása jobban igazodik a LED-ekhez.

Add a comment

Aki tapasztalatlan az egérvásárlásban, az előfordulhat, hogy néh-néha mellényúl. Az egér amit vásárol kényelmetlen, nem optimális a fogása, más a felhasználó fogásmódja mint amihez az egeret kifejlesztették. Ettől a bosszúságtól kívánja megkímélni a felhasználókat a Cooler Master, hiszen a Mastermouse Pro L mellé két felső rész is mellékelve van, amely segítségével változtatható az egér felépítése, így kézhez igazítható a cserével.

Add a comment

Az RGB-s MasterKeys megjelenés óta nem sok idő telt el, és máris itt vannak az újabb billentyűzetek a Cooler Mastertől. Ezek a MasterKeys Pro L és M White. Mindkettő mechanikus billentyűzet, fehér LED világítással. A különbésg a méretükben van, az L egy teljes méretű, míg az M egy 90%-os nagyságú, vagyis a nyilak és a fölötte elhelyezkedő sáv hiányzik.

Add a comment

A Razer sem szeretne kimaradni a VR adta lehetőségekből, hiszen a sikertelen 3D után ez lehet a játékipar egyik megmentője. A Razer OSVR HDK2 399 USD-ért rendelhető, amely 50 USD értékű játékot is tartalmaz majd azoknak, akik július 28 előtt leadják a rendelésüket.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause