A A A

Az Acer nemrég bemutatta az új Nitro Series gaming asztali PC-ket és monitorokat, amelyek kibővítik a Nitro termékcsaládot, amely kifejezetten az alkalmi játékosoknak kínál tökéletes megoldást megfizethető áron.

Add a comment

A Sharkoon itthon is egy igen kedvelt márka az alsóbb szegmensben, hiszen tényleg baráti árazással érkeznek az újdonságaik, melyek olykor a felsőbb szegmensekben is megállnák a helyüket.

Add a comment

November 18-19-én kerül megrendezésre az idei év legnagyobb gamer show-ja, a PlayIT 2017 Ősz Budapest, melynek ismét a Hungexpo ad otthont.

Add a comment

Ezúttal egy felsőkategóriás egérrel állt elő a Genesis, mely a piac legjavát kínálja a márkától elvárható minőséggel és baráti árazással.

Add a comment

A játékosok sokszor valamilyen átlagos, nem gamer termékkel kezdik meg a játékot, majd pedig hamar rájönnek, hogy a még élvezetesebb játék érdekében tovább kell lépniük.

Add a comment

Az Imperatort a Konzolok Szervíze rakta össze, céljuk pedig az volt, hogy a lehető legjobb áron a legnagyobb teljesítményt kapd. Ezzel a géppel bármelyik mai játékot nyugodtan elindíthatod, hiszen mindennel megbirkózik a megfelelő beállítósok mellett.

Add a comment

A HP bemutatta minden eddiginél erősebb gaming laptopját, az OMEN X Laptopot. A maximális teljesítményt kereső gamerek és e-sportolók számára fejlesztett Omen X By HP Laptopok thermal-megoldásainak köszönhetően a zárolatlan processzorok túlhúzhatók, a gyárilag túlhúzott GPU-k és memórialehetőségek pedig maximális játékélményt biztosítanak a gyönyörű kialakítású erőgépen.

Add a comment

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon két új mikrofonos fejhallgatót - a Razer Tiamat 7.1 V2 és a Razer Tiamat 2.2 V2 modellt - jelentett be.

Add a comment

A játékosoknak szánt termékek többsége más területeken is kiváló választás lehet, ugyanakkor az élénk színek és vad formák nem mindig állják meg a helyüket a gamer szobán kívül.

Add a comment

Az eSport itthon is egyre nagyobb szerephez jut, egyre több új rendezvény várja a játékosokat, akiknek fontos lehet a megfelelő felszerelés.

Add a comment

A Razer frissítette a BlackWidow Croma-t, amelyről a gyártó azt tartja, hogy a legjobb mechanikus billentyűzet amelyet valaha készített. A BlackWidow Croma V2 kapott pár újdonságot az elődhöz képest. Ilyen például a mágneses csuklótámasz, de más módosításokkal is próbálták javítani a billentyűzetet.

Add a comment

Az Extreme Digital piacvezető online bolt a technológiai cikkek terén, az elmúlt években pedig a játékosoknak szánt kínálatuk is sokat bővült. A Genesis örömmel jelenti be, hogy immáron a piacvezető online boltban is megtalálják a Genesis SX33-as gamer széket a vásárlók.

Add a comment

A Genesis Nitro 550 és Nitro 880 modellek továbbra is rendkívüli kényelmet és stabilitást biztosítanak a játékosok számára, az átlagfelhasználók pedig a minőség mellett a test egészségére gyakorolt pozitív hatásait élvezhetik ki.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause