A A A

Manapság nem csak a fiatalok szeretnek távirányítós járművekkel szórakozni, hiszen egyre komolyabb teljesítményt és egyre több tudást tudnak felvonultatni ezek az eszközök.

Add a comment

A Samsung Electronics bemutatta az új Samsung Galaxy Watch okosórát. Az okoseszköz ötvözi a Samsung Galaxy ökoszisztéma legfontosabb jellemzőit: a hosszú akkumulátor élettartamot, az LTE adatátvitelt, a wellness funkciókat, valamint az időtálló, személyre szabott dizájnt. Az új okosóra stressz-szintet és alvást monitorozó funkciókat, valamint három különböző, ezüst, éjfekete és rózsaarany számlapot és variálható színű óraszíjakat vonultat fel.

Add a comment

A Samsung bemutatta a Galaxy Note9-et, a prémium kategóriás Note termékcsalád legújabb tagját. A Note széria jellegzetessége, hogy mindig a vállalat legújabb fejlesztéseit vonultatja fel, nincs ez másképp a Note9 esetében sem. A prémium okostelefon a nagyfokú teljesítmény érdekében most először összekapcsolható S Pennel és a vállalat eddigi legintelligensebb kamerájával érkezik.

Add a comment

Három új termékkel bővíti kínálatát a Fitbit, fizetős Fitbit Coach applikációjában pedig még több személyre szabott szolgáltatást, edzésprogramot kínál felhasználóinak.

Add a comment

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon két új mikrofonos fülhallgatót mutatott be: a Razer Hammerhead BT, valamint a Razer Hammerhead for iOS Lightning modelleket.

Add a comment

A mai igényekhez igazított felszereltséggel tér vissza a hazai okostelefon-piac egyik legendás készüléke, a ZTE Blade, amely sokak első okostelefonja volt itthon.

Add a comment

Az Acer már több éve felfigyelt a játékosok igényeire, némi szünet után pedig felfrissülve és megújítva hozták el újra a Predator családot. A korábbi megoldások új verziói mellett számos teljesen új taggal bővül a széria, az újdonságok közül pedig az Acer Predator Z650 az egyik legérdekesebb.

Add a comment

Az ASUS STRIX családja eddig főként a grafikus kártyák kapcsán lehet ismerős olvasóink számára, nemrég azonban három komoly hangkártyával bővült a kínálat. Az ASUS Strix Raid DLX, Strix Raid Pro és Strix Soar hármas a belső hangkártyák piacára érkezik és a 7.1-es mezőnyben versenyez.

Add a comment

Az okosórák piacán már egy ideje az ASUS is jelen van, az első ZenWatch pedig vegyes fogadtatásban részesült, ám az első generáció alapján érezhető volt, hogy vállalatnak van érézke a piachoz. A Computex 2015 alatt kiállításra került a következő generáció, mely stílusosan a ZenWatch 2 nevet viseli majd. Az újdonság 49 vagy 45mm-es házakban érkezik és rengeteg választási lehetőséget kínál a szíjak és színek terén, a vízállóságot pedig az IP67-es szabvány biztosítja.

Add a comment

A Cooler Master bejelentette az Ergostand család következő tagját, az Ergostand III-at. Az Ergostand család jellemzői közé már az előző sorozatoknál is jellemző volt a kényelem, a sokrétű felhasználhatóság és az ötletes kialakítás. Úgy tűnik ez jelen esetben sincs másként.

Add a comment

A Cooler Master a mai napon bejelentette a CM Storm Resonar-t—az első in-ear fülhallgatót amely a szabadalmaztatott Bass FX technológiával készült, hogy kiszolgálja a játékosokat és a zene kedvelőit, akár több eszközön is.

Kristálytiszta Hangzás és Erőteljes Basszus

A Resonar exkluzív, 8mm-es driverei a szabadalmaztatott Bass FX technológiát is tartalmazza, amely kristálytiszta hangzást és erőteljes mély hangzást biztosít, így tökéletesen kielégíti a játékosok különleges igényeit, valamint megállja a helyét a legszélesebb zenei környezetben is. A ház kiváló alumíniumból készül, és kifejezetten játékosoknak tervezték, hiszen különösen odafigyeltek a minőségre és a tartósságra, valamint a hosszú élettartamra is. A passzív zajszűrést a három különböző méretű gumi fülpárnával éri el.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause