A A A

A számítógépes hűtések piaca mostanság tele van modernek kikiálltott újdonságokkal, de mi – a modern megoldások mellett – továbbra is hiszünk az egyszerű és megfizethető megoldásokban, erre pedig remek példa a CNPS5X Performa.

CNPS5X Performa IMG01

 

A rendkívül baráti áron kapható hűtő három hővezetővel és alumínium lamellákkal rendelkezik, amelyek biztosítják a hatékony hűtést. A 92 mm-es ventilátor folyadékcsapágyas technológiát használ és kiváló helykihasználással biztosítja a levegő áramlását.

Ebben az árkategóriában nem csak a kimagaslő hűtési képességei teszik különlegessé a CNPS5X Performa-t, hanem a fejlett technológiai megoldásai is. Az eszköz ugyanis képes arra, hogy a igényeknek megfelelően automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét, ezzel garantálva a hatékonyságot és a lehető leghalkabb működést.

CNPS5X Performa dobozában természetesen megtalálható a Zalman ZM-STG2M hűtőpaszta, mely megkönnyíti a forró levegő kiáramlását a processzorból, hogy annak hűtését elvégezhesse a CNPS5X Performa. A tervezők azt is fontosnak tartották, hogy a lehető legegyzerűbb szerelési folyamaton kelljen végigmenni a telepítéshez.

A CNPS5X Performa processzorhűtő jelenleg mindössze 5000 Ft körüli kapható a hazai piacon.

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause