A A A

A számítógépes hűtések piaca mostanság tele van modernek kikiálltott újdonságokkal, de mi – a modern megoldások mellett – továbbra is hiszünk az egyszerű és megfizethető megoldásokban, erre pedig remek példa a CNPS5X Performa.

Add a comment

Lassan vége a nyárnak, a számítógépek és a konzolok is bizonyára a szokásosnál többet zakatoltak a rengeteg játékóra alatt, így lassan itt az ideje a frissítésnek.

Add a comment

Már csak néhány nap és hivatalosan is beköszönt a nyár, amikor is nem csak mi magunk izzadunk munka közben, hanem a gép

Add a comment

Már csak néhány nap és hivatalosan is beköszönt a nyár, amikor is nem csak mi magunk izzadunk egy-egy kemény játékmenet közben, hanem a gépünk is.

Add a comment

Az AMD az elmúlt hetekben dobta piacra a felsőkategóriás Ryzen 7-es és a középkategóriás Ryzen 5-ös processzorcsaládjait, melyek új platformot hoztak magukkal, így a hűtések piacán is sok kérdés merült fel.

Add a comment

Az előre összerakott konfigurációk egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen a korábbi évekkel ellentétben manapság már a gyártók és partnereik is igyekeznek megtartani a jó ár/érték arányt ezen a területen.

Add a comment

A piacvezető számítógép komponens és periféria gyártó és tervező Cooler Master, bemutatja, a MasterLiquid 120-at és 240-et. A MasterLiquid 120 és 240 következő generációs alacsony profile Dual Chamber (kétkamrás) pumpát kapott, amely elválasztja a külső és belső körben keringő hűtőfolyadékot, és hihetetlenül alacsonyan tartja a zajszintet kimagasló teljesítmény mellett. Mindkét modell teljesen kompatibilis a legújabb AM4 és Kaby Lake szabványokkal.

Add a comment

A Cooler Master ma egy új headsettel, a MasterPulse Over-ear Bass FX-el, valamint a MasterLiquid Maker 92-vel jelentkezett. Már a headset is érdekes funkciókat kínál, hiszen egy ötletes megoldással lehet a mély hangokat szabályozni, de a kompakt folyadékhűtés talán még érdekesebb.

Add a comment

A Cooler Master ismét bejelentett néhány terméket. Ebben a sajtóközleményben mindjárt szám szerint hatot. Érkeznek a MasterLiquid Pro 120, 240-esek, a MasterFan Pro 120mm-es és 140mm-es, valamint a MasterGel Pro és a MasterGel. És ha minden igaz, hamarosan újabb Master termékekkel bővítik a palettát.

Add a comment

Igen régóta kaphatóak már a Cooler Master Hyper sorozatú hűtők, a Hyper 212 és a TX3. Kiváló ár és teljesítmény arányuknak köszönhetően rendkívül népszerűek a mai napig a felhasználók körében, sokan pedig a mai napig referenciaként tartják őket számon.

Add a comment

A Cooler Master az elmúlt időszak csendje után sorra dobja a piacra az új termékeket. A név kötelez, így nem maradhatnak el a hűtési megoldások sem. A fejlesztéseknél egyre kevesebb az a pont, ahol meg lehetne fogni pár fokot, hiszen a modern hűtők, legyen az folyadék vagy léghűtés, igen jó hatásfokkal képesek a felesleges hőmennyiséget elvezetni a processzorról. Itt jön a képbe a ma bejelentett termék, a hővezető paszta. Mind a hűtő, mind a processzor felszíne érdes.

Add a comment

A Silverstone bemutatta a TD02-E és TD03-E fantázianévre hallgató All-In-One folyadékhűtéseket. A két folyadékhűtést a Silvertsone a Tundra családba sorolja. Nomen est omen mondja a művelt latin, és kíváncsian várja az első teszteredményeket. A két éve megjelent hasonló nevű hűtők ráncfelvarrott változatairól lehet szó, hiszen az eredeti név mellé egy "E" betűcske került.

Add a comment

A legtöbb hűtéssel foglalkozó gyártó az év elejére tette a legújabb fejlesztésű ventilátorok bejelentését. Úgy tűnik az idei évben a zajszinten lesz a hangsúly, hiszen nemrég a Cooler Master jelentette be a csendes Silencio FP ventilátorokat, most pedig a Fractal Design állt elő hasonló megoldással. A technológia fejlődésének köszönhetően immár a felhasználóknak nem szükséges választani a teljesítmény és a zajmentes működés között, hiszen a legújabb termékek már mindkét téren jól teljesítenek. A Fractal Design Silent Series R3 a már jól ismert Silent Series család "ráncfelvarrott" változata, míg a Dynamic Series egy teljesen új sorozat.

Add a comment

A Cooler Master bejelentette a Silencio FP ventilátorokat. Ezek a ventilátorok már egy ideje forgalomban vannak, mivel a gyártó eddig a Nepton 240M szériájával a Silencio FP-ket csomagolta. A folyadékhűtés használatakor a ventilátorok minősége rengeteget számít, hiszen a hűtési teljesítményt nagyban befolyásolja. A Cooler Master Silencio SP-k nyomás optimalizált ventilátorok, ennek köszönhetően hatékonyabban hűtik például a radiátorokat.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause