A A A

A Samsung bemutatta első, NVMe alapú szilárdtest-meghajtóját, a hordozható X5 SSD-t, amely a teljesítményben és megbízhatóságban új mércét állít a külső merevlemezek piacán.

Add a comment

Az Intel bejelentette az első piacra szánt Optane terméket, amelyek szállítását január végén kezdtek meg. A kis kapacitású cache SSD-k 32GB-tól lesznek elérhetőek. A most bejelentett nagy kapacitású Optane SSD, a DC P4800X névre hallgat, és 375GB hellyel rendelkezik. Az ára a piaci források szerint 1600 dollár köröl lesz, és ezt a verziót követi majd egy 750GB-os verzió a második negyedévben és egy 1.5TB verzió a második félévben.

Add a comment

Manapság sokan már a villámgyors SSD meghajtókkal szerelt hordozható gépeket választják, melyek általában még viszonylag kicsi tárhellyel rendelkeznek. Ilyenkor és az adatok egyszerű, valamint biztonságos tárolásakor jöhet jól a Zalman VE500 külső merevlemez ház.

Add a comment

Mutasd a merevlemezed és megmondom ki vagy – ez akár egy igen általános monads is lehetne manapság. Azok számára, akik kényes adatokkal dolgoznak, vagy szeretnék mindenképpen biztonságban tudni a személyes fájljaikat, a Zalman megalkotta az SHE350 titkosított HDD házat.

Add a comment

Az ADATA Technology a nagyteljesítményű DRAM modulok, NAND flash termékek és mobilkiegészítők vezető gyártója a mai napon bemutatja a tartós SD700 külső meghajtóját. Az SD700-ban elsőként jelennek meg a 3D NAND technológiával gyártott SSD chipek, valamint IP68 víz és porálló és masszív kialakításából adódóan katonai minősítésű ütésállósággal is rendelkezik.

Add a comment

Az SSD-k korszakában sokan kompromisszumot kötöttek az ár és a méret vonalán, így mindig jól jöhet egy kis extra tárhely. Arról nem is beszélve, hogy a fájlok egyre nagyobbak és egyre komolyabb veszélyt jelent a privát szféra megőrzése. Erre remek megoldás lehet a Zalman VE350.

Add a comment

A QNAP a mai napon bejelentette, a TS-531X – erőteljes, 5 rekeszes NAS adattárolóját, mely két 10GbE SFP+ porttal költséghatékony megoldást kínál a 10GbE hálózatot használó vállalkozásoknak.

Add a comment

A Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta legújabb IronKey D300 és D300 Managed titkosított pendrive-jait. Mindkét USB a 2016-ban felvásárolt IronKey fejlett adatvédelmi technológiájának segítségével biztosítja a legnagyobb szintű titkosítást.

Add a comment

Az ADATA Technology a nagyteljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója a mai napon bemutatta az M.2 formátumú, 3D MLC NAND memóriákkal és SMI 2260 kontrollerrel szerelt XPG SX8000 SSD termékcsaládot.

Add a comment

Az ADATA® Technology a nagyteljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója a mai napon bemutatta az i-Memory AI920 adattárolóját. A rendkívül kompakt és könnyű AI920 egyesíti az Apple MFi minősítésű Lightning és az USB 3.1 csatlakozókat a széleskörű használatért.

Add a comment

Az intel egy vadonatúk SSD családot jelentett be a napokban. Mindegyik tagja a legújabb 3D TLC NAND technológiát használja, amelyet a Micron biztosít. Az Intel nem szeretne senkit kihagyni a fejlesztésből, így az egész piacot próbálja lefedni.

Add a comment

A Kingston itthon is rendkívül népszerű márka, melyet a hosszú évek óta rendre magas minőséget képviselő termékeiknek köszönhetnek, ráadásul az árazás kapcsán is igyekeznek minden szegmenst lefedni. Legújabb bejelentésüknek a magyar PC-sek is nagyon örülhetnek, hiszen pénztárcabarát megoldásról van szó.

Add a comment

Az adattárolás terén mostanság az SSD-k piaca viszi a prímet, hiszen egyre megfizethetőbb technológiáról van szó, mely ráadásul mindenki számára észlelhető javulást eredményez. A megfizethetőség azonban csak a 120 és 240GB-os modellekre igaz, fölötte már viszonylag drágán jutunk extra tárhelyhez, így az optimális konfigurációkban még HDD is található.

Add a comment

A Kingston kapcsán rengeteg minden juthat az eszünkbe, a nagyobb hardverek mellett azonban sokan nem is figyelnek fel arra, hogy az apróbb termékek között is számos Kingston felirattal találkoztak már otthon. A vállalat ugyanis élenjáró a memóriakártyák piacán, melyet az okostelefonnal, táblagéppel vagy akár fényképezőgéppel rendelkezők már jól ismernek.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause