A A A

A számítógépházak piacán egyre több gyártó kínálatában találunk hasonló termékeket, a Zalman azonban külön utakon szeretne járni, miközben mindent megad a felhasználóknak, amire szükségük lehet.

Add a comment

A 2018-as Computex kiállítás alkalmával számos újdonságot mutatott be a Zalman, melyek között a házak mellett perifériákat és egyéb kiegészítőket is találunk. Az egyik legnagyobb figyelmet a Zalman K2 számítógépház kapta, mely jó eséllyel pályázik egy újabb Zalman klasszikus címre.

Add a comment

Kisebb szünet után a Zalman is kivitt néhány újdonságot a Computex 2018-ra, melyek között 6 új házat is találtunk.

Add a comment

A Cooler Master leleplezte ez évi ház kínálatát, amely felöleli az összes stílust, funkciót és technológiát.

Add a comment

A H sorozat tetején helyet foglaló MasterCase H500M bővelkedik a funkciókban, stílusos kinézetet kapott, anyaghasználata és kialakítása pedig egyedi.

Add a comment

A számítógépházak piacán egyre fontosabb szereplővé váló NZXT egy újabb különlegességet mutatott be, melyben az egyik legnevesebb streamer is segédkezett nekik.

Add a comment

Tagadhatatlan, hogy a PC-k használhatósága korlátozott. A PC a mérete miatt hátrányt szenved akár a notebookokkal, akár a konzolokkal szemben. Nem kell azonban feltétlenül kompromisszumokat kötni. A Cooler Master előállt néhány új házzal, ahol nincs megalkuvás a méretben, hordozhatóságban és dizájnban. Add a comment

A Cooler Master a HAF sorozat sikerén felbuzdulva nemrég kiadta a H500P-t, amelyet tekinthetünk a HAF utódjának. A HAF (High Airflow) a kiváló szellőzéséről volt ismert, a H500P-nél azonban egy kis porszem került a gépezetbe, hiszen az eredetileg akril előlappal kiadott ház nem muzsikált úgy mint az előd. Szerencsére a Cooler Master időben orvosolta a problémát egy perforált előlapos változat forgalomba hozatalával, amely egyelőre fehér színben érhető el, később azonban érkezik belőle a gunmetal változat is. Azoknak sem kell kétségbeesni, akik akrillal vették, viszont szeretnének jobb szellőzést, hiszen az új előlap hamarosan kiegészítőként is rendelhető lesz. Add a comment

A Cooler Master nagy reményeket fűzött a MasterCase családhoz a megjelenéskor, most pár év után megújítja az ikonikus házakat. Új funkciók kerülnek bele és ami még szebb, olcsóbbá is teszi a gyártó őket.

Add a comment

Egy igazán jó ház stílusa soha sem megy ki a divatból, a felszereltsége pedig időtálló és biztos helyet nyújt a legújabb hardvereknek is. Ebben a szellemben született meg a Zalman, a koreai hűtés és táp specialist egyik legnépszerűbb modellje, a Z11 Neo is.

Add a comment

A számítógépházak piacán egyre többen keresnek valami különlegeset, mely nem csak kitűnik a tömegből, hanem hosszú távú befektetésként több generációt is képes kiszolgálni. A Zalman X7 tervezésekor a letisztult formavilág és a kimagasló minőség volt a két vezérvonal, a végeredmény pedig magáért beszél.

Add a comment

Új megközelítése a modern PC építésnek, beépített digitális RGB ventilátor vezérlővel

Add a comment

Az előre összerakott konfigurációk egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen a korábbi évekkel ellentétben manapság már a gyártók és partnereik is igyekeznek megtartani a jó ár/érték arányt ezen a területen.

Add a comment

Elemében van mostanában a Cooler Master, hiszen sorra hozza ki az új házait. Nemrég jelentették be az új Cosmost, most pedig a HAF utód H500P-t. A MasterCase H500P elejében két darab 200mm-es ventilátor gondoskodik a ház nevéből adódó "High Airflow"-ról, amelyek nem csak a levegőt keverok, de RGB ledeket is kaptak.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause