A A A

A számítógépházak piacán egyre többen keresnek valami különlegeset, mely nem csak kitűnik a tömegből, hanem hosszú távú befektetésként több generációt is képes kiszolgálni. A Zalman X7 tervezésekor a letisztult formavilág és a kimagasló minőség volt a két vezérvonal, a végeredmény pedig magáért beszél.

Add a comment

Fényűző fekete belső. A tetején külön kialakított, hely telefonok és külső merevlemezek számára, hogy közel legyenek az USB csatlakozóhoz.

Add a comment

Mindegy az, ha egy lyukas pléhdobozba is van a gép a lényeg, hogy menjen? Vagy mégsem?

Add a comment

A Cosmos-ok a Cooler Master zászlóshajói közé tartoznak. A Cosmos II a legnagyobb és legjobban felszerelt ház a gyártó kínálatában, amelyből most egy 25-ödik évfordulós kiadást dob piacra a gyártó. A 25-éves gyártói múltra a cég nagyon büszke lehet és a most kiadott Cosmos II 25th Anniversary Edition is ezt tükrözi. Visszaköszön a hagyomány az alumínium elemekben, az újdonságot pedig a hajlított edzett üveg oldallapok képviselik.

Add a comment

A Corsair bemutatta a Commander Pro és a Lightning Node Pro eszközeit, a HD140 RGB ventilátorokkal együtt amelyek segítségével megoldást kínál a házak szellőztetésére és megvilágítására egyaránt. 

Add a comment

A Genesis kezdetek óta arra törekszik, hogy megfizethető és jól használható kiegészítőkkel lássa el a játékosokat, nemrég pedig egy új családot indított útjára a Titan széria személyében, melyben számítógépházak kaptak helyet.

Add a comment

Az Ipon hosszú évek óta a Zalman termékek egyik legnagyobb árusítója, nemrég pedig egy komoly felszereltséggel bíró Zalman házat akcióztak le.

Add a comment

Az vezető asztali számítógép komponens és periféria gyártó Cooler Master a mai napon bemutatja a MasterBox Lite 5-öt, egy nagy teljesítményű ATX midi torony házat, DarkMirror előlapi panellel és személyre szabható külső elemekkel.

Add a comment

Brock Hofer grafikus művész segítségével jött létre az S340 Elite Hyper Beast Limited Edition, amely az AWP CS:GO fegyverének skin-jén látható szörnyet jeleníti meg.

Add a comment

A PCX-es srácok nemrég egy brutális konfigurációt raktak össze Intel Core i7-es processzorral, a legjobb Intel chipkészlettel és NVIDIA GTX 1080-as grafikus kártyával.

Add a comment

Genesis kezdetek óta arra törekszik, hogy megfizethető és jól használható kiegészítőkkel lássa el a játékosokat, nemrég pedig egy új családot indított útjára a Titan széria személyében, melyben számítógépházak kaptak helyet. A perifériák mellett ugyanis minden játékosnak szüksége van egy minőségi számítógépre, melynek hardverei igen drágák lehetnek, így sokan a házon spórolnak. Akik mégis jól szellőző, halk és szép házra vágynak megfizethető áron, jól járnak a Titan 550 és Titan 550 Plus modellekkel.

Add a comment

A piacvezető komponens és periféria tervező és gyártó Cooler Master a mai napon bejelenti a legújabb moduláris rendszerű MasterCase családtagot. A Pro 6 egy diszkrét külsővel rendelkező midi torony, amely rokona a díjnyertes MasterCase Pro 5-nek és ugyanazokon az alapokon nyugvó FreeForm moduláris rendszerrel, amelynek segítségével eltérő külső és belső konfigurációk alakíthatóak ki.

Add a comment

Az idén is megrendezésre kerül a Cooler Master szponzorálta CaseMod World Series, amely hagyományosan az egyik legrangosabb modding megmérettetés. A gyártó az idei évben ünnepli a 25-ödik születésnapját, így egy bónusz kategória is bekerült az eddigiek mellé, amely a régmult termékeit kell, hogy felidézze. 

Add a comment

A mai modern házaknál a tágas belső és az igényes külső sokszor a megfelelő hűtés rovására megy. A Zalman Z9 Neo Plus esetében erről szó sem lehet, a legújabb házunk tágas belsőt, hatékony hűtést és szemkápráztató látványt kínál.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause