A A A

Elemében van mostanában a Cooler Master, hiszen sorra hozza ki az új házait. Nemrég jelentették be az új Cosmost, most pedig a HAF utód H500P-t. A MasterCase H500P elejében két darab 200mm-es ventilátor gondoskodik a ház nevéből adódó "High Airflow"-ról, amelyek nem csak a levegőt keverok, de RGB ledeket is kaptak.

Add a comment

A mezőnyből kitűnő, baráti áron kapható házat kerestek? Nézzetek rá a Zalman Z3 Plus-ra. Nem csak hatékony hűtést kínál a ventilátor-szabályzójának és a belső kialakításának köszönhetően, hanem utóbbi hozzájárul a rendkívül és egyszerű szereléshez és komponens cseréhez is.

Add a comment

Az előre összerakott konfigurációk egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen a korábbi évekkel ellentétben manapság már a gyártók és partnereik is igyekeznek megtartani a jó ár/érték arányt ezen a területen.

Add a comment

Egyre többen szeretnék otthonukat "felokosítani", melyhez az IoT eszközök mellett komolyabb megoldásokra is szükség lehet. A számítógépek megadhatják ezt a tudást, de egy óriási és hangos gépet senki sem szeretne a nappali díszeként kiállítani.

Add a comment

A számítógépházak piacán egyre többen keresnek valami különlegeset, mely nem csak kitűnik a tömegből, hanem hosszú távú befektetésként több generációt is képes kiszolgálni. A Zalman X7 tervezésekor a letisztult formavilág és a kimagasló minőség volt a két vezérvonal, a végeredmény pedig magáért beszél.

Add a comment

Fényűző fekete belső. A tetején külön kialakított, hely telefonok és külső merevlemezek számára, hogy közel legyenek az USB csatlakozóhoz.

Add a comment

Mindegy az, ha egy lyukas pléhdobozba is van a gép a lényeg, hogy menjen? Vagy mégsem?

Add a comment

A Cosmos-ok a Cooler Master zászlóshajói közé tartoznak. A Cosmos II a legnagyobb és legjobban felszerelt ház a gyártó kínálatában, amelyből most egy 25-ödik évfordulós kiadást dob piacra a gyártó. A 25-éves gyártói múltra a cég nagyon büszke lehet és a most kiadott Cosmos II 25th Anniversary Edition is ezt tükrözi. Visszaköszön a hagyomány az alumínium elemekben, az újdonságot pedig a hajlított edzett üveg oldallapok képviselik.

Add a comment

A Corsair bemutatta a Commander Pro és a Lightning Node Pro eszközeit, a HD140 RGB ventilátorokkal együtt amelyek segítségével megoldást kínál a házak szellőztetésére és megvilágítására egyaránt. 

Add a comment

A Genesis kezdetek óta arra törekszik, hogy megfizethető és jól használható kiegészítőkkel lássa el a játékosokat, nemrég pedig egy új családot indított útjára a Titan széria személyében, melyben számítógépházak kaptak helyet.

Add a comment

Az Ipon hosszú évek óta a Zalman termékek egyik legnagyobb árusítója, nemrég pedig egy komoly felszereltséggel bíró Zalman házat akcióztak le.

Add a comment

Az vezető asztali számítógép komponens és periféria gyártó Cooler Master a mai napon bemutatja a MasterBox Lite 5-öt, egy nagy teljesítményű ATX midi torony házat, DarkMirror előlapi panellel és személyre szabható külső elemekkel.

Add a comment

Brock Hofer grafikus művész segítségével jött létre az S340 Elite Hyper Beast Limited Edition, amely az AWP CS:GO fegyverének skin-jén látható szörnyet jeleníti meg.

Add a comment

A PCX-es srácok nemrég egy brutális konfigurációt raktak össze Intel Core i7-es processzorral, a legjobb Intel chipkészlettel és NVIDIA GTX 1080-as grafikus kártyával.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause