A A A

A felsőkategóriás gamer egerekben gyakran feltűnő PMW 3310-es optikai szenzor garantálja a pontosságot és gyorsaságot. A DPI érzékenységet akár menet közben is állíthatjuk 400, illetve 7200 DPI között a görgő felett elhelyezett dedikált gombnak köszönhetően.

Add a comment

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a Razer Thresher Ultimate vezeték nélküli, mikrofonos fejhallgatóját Xbox One és PlayStation 4 rendszerekhez. 

Add a comment

Több mint négyévnyi fejlesztés után a Logitech G, a Logitech saját márkája a mai napon mutatta be két új technológiáját.

Add a comment

A Genesis M12-es egérpad hamar közkedvelt lett a piacon, hiszen remek ár/érték arányt kínál a játékosok számára. A technológiai fejlődés azonban ezt a területet is elérte, mi pedig szerettünk volna az elsők között élni az új lehetőségekkel, így megszületett a Boron 700-as egérpadunk.

Add a comment

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, valamint az SK Gaming, a világ egyik legelismertebb kompetitív gamer brandje új stratégiai partnerséget jelentett be. Mindkét márkának úttörő szerepe volt az esportokban, a versenyszerű játék általuk biztosított folyamatos támogatása pedig segített a professzionális, kompetitív ökoszisztéma, valamint a mára több millió dolláros iparág alakításában.

Add a comment

Genesis továbbra sem lassít és számos idei újdonság után egy újabb meghatározó terméket dob piacra, mely az elérhető árú minőségre vágyó játékosoknak készült. Ez a Krypton 500 egér.

Add a comment

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a világ legmegbízhatóbb, verseny-minőségű, vezeték nélküli gamer egerét, a Razer Lancehead-et. A Razer legújabb egere a Razer szabadalmaztatott “Adaptive Frequency Technology” (AFT) technológiával, a világ legpontosabb lézeres érzékelőjével, hibrid on-board és felhő memóriával rendelkezik - vadonatúj, kétkezes kialakításban.

Add a comment

A Logitech G, a Logitech gamer eszközöket fejlesztő márkája ma mutatta be mechanikus gamer billentyűzeteinek legújabb tagját a Logitech G413 mechanikus gamer billentyűzetet.

Add a comment

A Genesis kínálatában már számos játékosoknak szánt egér található meg különféle játékstílusokhoz és eltérő formavilággal, ugyanakkor az RGB világítás még hiányzott a palettáról.

Add a comment

Sokan keresnek egy megfizethető, megbízható és kényelmes megoldást az asztalukra, legyen szó munkáról vagy általános felhasználásról. A Zalman ZM-K350M pont ezeket az igényeket szeretné kielégíteni, hiszen halk működést, ergonomikus dizájnt és megbízhatóságot kínál a felhasználóknak.

Add a comment

A játékélményt nem csak a grafika és a történet határozza meg, hiszen ott van még például a hangtechnika, melyre egyre több játékfejlesztő fordít komoly figyelmet és ezt a játékosoknak ki is kell élvezniük.

Add a comment

A játékosoknak szánt egerek piacán általában a viszonylag drága megoldások kapják a hangsúlyt, melyek még akcióban sem fizethetőek meg sokak számára. A Zalman a ZM-M401R személyében egy rendkívül jó ár/érték arányú, játékosoknak szánt perifériát dobott korábban piacra, mely most egészen jó akcióban, még jobb vételnek tűnik.

Add a comment

Genesis néhány év alatt számos piacon meghatározó márkává nőtte ki magát, melyet főként annak köszönhet, hogy a széles kínálatát megfizethető árcédulákkal látja el, így a játékosok baráti áron szerelhetik fel magukat minőségi perifériákkal

Add a comment

A piacvezető számítógép komponens, periféria gyártó és tervező Cooler Master, bemutat két új billentyűzetet, amelyekkel a hardcore játékosokat veszi célba, és amelyekkel teljessé teszi a portfólióját. A MasterKeys Pro S élesebb és tisztább fehér fényt képes előállítani, mint az RGB megvilágításúak, míg a MasterKeys Pro M RGB képes több mint 16.7 millió szín megjelenítésére és a felhasználó által megadott egyedi beállításokat használni.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause