A A A

Az eSport itthon is egyre nagyobb szerephez jut, egyre több új rendezvény várja a játékosokat, akiknek fontos lehet a megfelelő felszerelés.

Add a comment

Az Acer bejelentette az új Acer Windows MR (mixed reality) headsetjét, az Acer OJO 500-at.

Add a comment

A négy új termék újraértelmezi a játékok megjelenítését, az új szintekre emelt gaming üléssel pedig teljessé tehető a játékélmény.

Add a comment

Köln már hosszú ideje a játékosok egyik kedvenc állomása nyaranként, hiszen a Gamescom alkalmával rengeteg új játék mutatkozik be és válik kipróbálhatóvá. A játékszoftverek mellett azonban az esemény teret nyújt a legújabb gamer perifériáknak is, a Zalman ezúttal legújabb fejlesztéseit viszi ki a show-ra.

Add a comment

Hamarosan becsöngetnek az iskolákban, sokak pedig már előre siratják a játékkal töltött gondtalan nyári órákat. A fókusz ezúttal az új táskán, új ruhákon és az iskolai anyagon van, ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a suliszezon közbeni szórakozásról. A Genesis periférákkal ugyanis nagyon jó áron juthatunk hozzá egy profi csomaghoz, mely egy hosszú és fárasztó nap után profi játékosként vár minket haza.

Add a comment

Manapság a játékosok óriási kínálatból választhatnak maguknak perifériákat, ugyanakkor továbbra is igen nehéz egyedinek lenni.

Add a comment

Az elmúlt hónapokban egyre nagyobb energiát fektettünk a felsőkategóriás termékekbe és büszkén mutatjuk be a Krypton 770-es egerünket, amely kiváló teljesítményt és felszereltséget kínál rendkívül baráti áron, egy praktikus ajándékkal a csomagban.

Add a comment

A Cooler Master igen nagy névnek számít a számítógépes játékosoknak szánt perifériák piacán, nemrég pedig néhány egyszerű kiegészítővel bővítettek.

Add a comment

A Cooler Master itthon is rendkívül népszerű márkának számít több meghatározó PC-s piacon, a házak és tápegységek királya ugyanis a perifériák piacán is igen jól teljesít.

Add a comment

Az innovatív periféria és számítógép komponens tervező és gyártó Cooler Master, bemutatja az új periféria termékeit, amely két billentyűzet családot, gaming headsetet és egyéb termékeket tartalmaz.

Add a comment

A játékosoknak szánt termékek többsége még a mai napig a piros-fekete kombinációval próbálja meg elrabolni a gamerek szívét. A Genesis már induláskor is többféle kombinációt kínált székeinél a felhasználóknak, nemrég pedig egy újabb kiadás érkezett a hazai piac egyik legkedveltebb gamer székéből.

Add a comment

A vezeték nélküli gamer perifériák piacvezető márkája nemrég bemutatta legújabb fejlesztését, mely barátibb árával még közelebb hozhatja a játékosokhoz a zsinórmentességet.

Add a comment

A Genesis Xenon széria hamar az egyik legsikeresebb családdá nőtte ki magát, nemrég pedig egy felsőkategóriás újdonsággal bővítettük, mely a hétköznapi játékosok mellett a profik igényeit is képes kielégíteni.

Add a comment

A Fury márkanév itthon még bizonyára sokak számára ismeretlen, de ez nem sokáig marad így. A vállalat ugyanis teljes termékpalettájával belép a magyar piacra és itthon is folytatja küldetését, vagyis elérhető áron kínál modern gamer perifériákat.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause