A A A

A Radon 600 kifejezetten a játékosok igényei szerint let felépítve, így nem csak rendkívül kényelmes és strapabíró, hanem az 50 milliméteres vezetőknek és a beépített hangkártyának hála pontos és élménydús hangzást kínál.

Add a comment

A HyperX, a Kingston Technology, a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bemutatta az e-sportolók által világszerte használt díjnyertes játékosbillentyűzetek termékcsaládjának két új tagját: az Alloy Elite mechanikus és a HyperX Alloy FPS játékosbillentyűzeteket.

Add a comment

A piacvezető komponens és periféria gyártó és tervező Cooler Master, a mai napon két új billentyűzet megjelentetését jelentette be. A MasterKeys S és MasterKeys L. is eredeti Cherry MX kapcsolókkal szerelt, on-the- fly beállítási lehetőségekkel rendelkezik, a már ikonikussá vált minimalisztikus dizájnt, valamint PBT gombokat kaptak.

Add a comment

A világhírű Ninjas in Pyjamas e-sport szervezet, valamint a svéd Xtrfy márka tulajdonosa, mely gamer kiegészítőket kínál, bejelentette, hogy legújabb egerük, az Xtrfy M1 Optical feljesztésének munkálatai befejeződtek.

Add a comment

A piacvezető komponens és periféria tervező és gyártó Cooler Master, összefogott az NVIDIA-val, hogy létrehozzanak egy NVIDIA témájú billentyűzetet a gamereknek és az NVIDIA rajongóknak. A MasterKeys Pro L NVIDIA Edition zöld LED háttérvilágítást kapott, amely a legjobb visszajelzéssel rendelkező kapcsolókkal lett kombinálva, hogy a gamerek igényeit maximális mértékben kielégíthesse. A billentyűzet Cherry MX Red kapcsolókkal szerelt, emellett számtalan LED világítási móddal rendelkezik, on-the- fly makrókezelést kapott, a profiltámogatás mellett letisztult dizájnjáról és az NVIDIA témájú gombokról ismerhető fel.

Add a comment

A felsőkategóriás gamer egerekben gyakran feltűnő PMW 3310-es optikai szenzor garantálja a pontosságot és gyorsaságot. A DPI érzékenységet akár menet közben is állíthatjuk 400, illetve 7200 DPI között a görgő felett elhelyezett dedikált gombnak köszönhetően.

Add a comment

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a Razer Thresher Ultimate vezeték nélküli, mikrofonos fejhallgatóját Xbox One és PlayStation 4 rendszerekhez. 

Add a comment

Manapság egyre többen vágynak már egy letisztult asztalra, melyen nem akadunk bele percenként valamilyen kábelbe és nem kell azon gondolkodnunk, hogy egy újabb periféria használatához mit húzzunk ki a gépből.

Add a comment

Több mint négyévnyi fejlesztés után a Logitech G, a Logitech saját márkája a mai napon mutatta be két új technológiáját.

Add a comment

Az Ipon hosszú évek óta a Zalman termékek egyik legnagyobb árusítója, nemrég pedig egy ár/érték arányban kiváló Zalman füles takcióztak le.

Add a comment

A Genesis M12-es egérpad hamar közkedvelt lett a piacon, hiszen remek ár/érték arányt kínál a játékosok számára. A technológiai fejlődés azonban ezt a területet is elérte, mi pedig szerettünk volna az elsők között élni az új lehetőségekkel, így megszületett a Boron 700-as egérpadunk.

Add a comment

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, valamint az SK Gaming, a világ egyik legelismertebb kompetitív gamer brandje új stratégiai partnerséget jelentett be. Mindkét márkának úttörő szerepe volt az esportokban, a versenyszerű játék általuk biztosított folyamatos támogatása pedig segített a professzionális, kompetitív ökoszisztéma, valamint a mára több millió dolláros iparág alakításában.

Add a comment

Genesis továbbra sem lassít és számos idei újdonság után egy újabb meghatározó terméket dob piacra, mely az elérhető árú minőségre vágyó játékosoknak készült. Ez a Krypton 500 egér.

Add a comment

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a világ legmegbízhatóbb, verseny-minőségű, vezeték nélküli gamer egerét, a Razer Lancehead-et. A Razer legújabb egere a Razer szabadalmaztatott “Adaptive Frequency Technology” (AFT) technológiával, a világ legpontosabb lézeres érzékelőjével, hibrid on-board és felhő memóriával rendelkezik - vadonatúj, kétkezes kialakításban.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause