A A A

Az NZXT házai és folyadékhűtései már régóta jól ismertek a technológiát kedvelők körében. Minden vállalkozás előbb utóbb eljut azonban arra a pontra, amikor ki kell próbálnia magát új területeken is. Ez az időszak jött most el az NZXT-nél is. Az alaplap piacra dobása logikus lépésnek tűnik, hiszen az NZXT hatalmas tapasztalattal rendelkezik PC építés területén, ezekből a tapasztalatokból kiindulva hozták létre az N7 es alaplapot, amely az intel Z370-es csipszetjére épül.

Add a comment

Az alaplapok piacán már jó néhány éve az MSI az egyik legszínesebb gyártó, hiszen minden évben megpróbálnak újabb szériákat bemutatni, melyek apró piaci réseket hivatottak betölteni, az új processzorok esetében pedgi az elsők között számíthatunk rájuk.

Add a comment

Az alaplapok piacán mostanság hatalmas innovációval nem találkozhattunk, hiszen a két processzorgyártó még tartogatja az újdonságait, így új chipkészletek híán a partnerek inkább a piaci résekre fókuszálnak. Az MSI nemrég két új modellel állt elő, melyek a micro-ATX kategóriában versenyeznek majd.

Add a comment

Az MSI évről-évre egyre több újdonsággal kedveskedik a játékosok számára, hiszen az utóbbi években megnőtt a játékosoknak szánt családok és termékek száma. Nemrég egy felsőkategóriás alaplappal újítottak, mely különleges színvilágával az egyediséget kedvelő felhasználók kedvence lehet.

Add a comment

Az MSI B150M Gaming egy új M-ATX alaplap a gyártó kínálatában. Manapság egyre divatosabb az újonnan kiadott termékeknél a gaming megnevezés használata. Az egyre népszerűbb e-sport ágazatban talán még van energia, ami húzhatja egy kiscsit a szektort. Az újabb játékokhoz muszáj időről-időre a hardvereket is lecserélni. A normál PC ágazat talán az utolsókat rúgja, hatalmas áttörések pedig nem nagyon vannak. A gaming most trendi, egyre több gyártó próbálja megszólítani az esportokat kedvelőket.

Add a comment

Ha a különféle alaplap-családok számát vizsgálnánk meg, akkor az MSI vélhetően megnyerné a versenyt, hiszen az eddig is igen széles kínálatuk idén több új családdal is bővült. Az MSI ECO széria nem tartozott a legsikeresebb családok közé, hiszen csak néhány tagot számlált, melyek nem a csúcstechnikára hajtottak.

Add a comment

Az MSI csak úgy ontja magából az alaplapokat, a rengeteg új alaplapban pedig közös, hogy az Intel új chipkészleteire épülnek, így számos új technológiát támogatnak. A két újdonság eltérő kategóriát képvisel, hiszen egy B150-es és egy Z170-es megoldásról van szó.

Add a comment

A Gigabyte az utóbbi években nagyon sokat színesített a palettáján, melyet a grafikus kártyák mellett az alaplapokra is igaz. Az új Intel processzorok megjelenésével tovább folytatták ezt a jó szokásukat, nemrég pedig bemutatták az új Gigabyte G1.Sniper-B7-et.

Add a comment

Az alaplapok piaca nem tartozik a pezsgő életet élő hardverpiacok közé, de a processzorgyártók 1-1 új megoldásának debütálásakor hirtelen feléled az egész közösség. Ez történt az új Intel processzorok bemutatásakor is, a csendesedő piacra pedig még mindig hetente érkeznek az új modellek.

Add a comment

Az új LGA 1151-es szabványú Intel processzorkkal az alaplapgyártók is új lendületett vettek, ám eddig leginkább csak a felsőkategóriás megoldásokat tolták a felhasználók képébe, a nagy nyüzsgés után azonban az MSI jó néhány megfizethető gamer megoldással állt elő. A vállalat ugyanis nemrég több új Intel H170-es és B150-es chipkészletre épülő alaplapot mutatott be, melyek között mindenki megtalálhatja a neki szimpatikus darabot.

Add a comment

Manapság a hardveres piacon már nem igaz az a mondás, hogy a méret és az erő szorosan együtt jár, hiszen a hardvergyártók több fontos komponens esetében is méretcsökkentésekbe kezdtek az utóbbi években. A grafikus kártyák piacán például csúcsteljesítményű mini-ITX modellekkel találkozhatunk, a számítógépházak terén pedig remek belső szerkezettel megáldott modellek várják a felhasználókat.

Add a comment

Nemrég szinte letarolták a PC-s híroldalakat az új Intel Z170-es chipkészlettel érkező alaplapok, hiszen a vállalat legnagyobb partnerei egymás után mutatták be a legújabb fejlesztéseiket. Az újdonságokban azonban legtöbbször közös vonás volt az, hogy a felsőbb szegmensbe érkeznek majd, így az általánosabb modellekre még várni kell egy kicsit.

Add a comment

Az ASUS a játékosok egyik legkedveltebb márkája, hiszen kínálatukban számos olyan család szerepel, melynek tagjait kifejezetten a játékosok igényeire szabták. Nemrég bemutatkoztak az új Intel Z170-es chipkészletre épülő ASUS gamer megoldások, melyek között számos ismerős névvel találkozhatunk.

Add a comment

Az MSI Gaming család egyre szélesebb körben kínál abszolút felsőkategóriás termékeket, a grafikus kártyákhoz hasonlóan pedig az alaplapok piacán is piacvezető gyártóval van dolgunk. Ez azt is jelenti, hogy a hamarosan bemutatkozó technológiákra már hosszú ideje készül a vállalat, a Computex 2015 alkalmával pedig megleshetünk néhány újdonságot.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause