A A A

Az uGo egy friss márka a magyar piacon, melynek elsődleges célje az, hogy mindenkihez eljussanak a legújabb technológiákat használó szórakoztató eszközök. A termékekkel kapcsolatban tehát a baráti ár mindenképpen kiemelendő, ugyanakkor a szórakoztatás minőségére és mennyiségére sem lehet majd panasza a vásárlóknak.

Add a comment

A Telekom a népszerű korlátlan nyár után most korlátlan őszt kínál ügyfeleinek. A szolgáltató szeptember 1-étől promóciós jelleggel bevezeti a Net Korlátlan mobil adatdíjcsomagot és a Mobil Korlátlan hang díjcsomagot.

Add a comment

A Samsung bemutatta a Galaxy Note8-at, a Note széria új generációját, amelyet azoknak terveztek, akik szeretnének kötöttségek nélkül alkotni.

Add a comment

A Lenovo Legion Y920, Y720, Y520 Towerek és a Lenovo Legion Y25f Gaming Monitor bemutatása a 2017-es gamescom eseményen.

Add a comment

Nagyon sokan keresnek egy stílusos és biztonságos táskát a hordozható számítógépük vagy éppen az eSport felszerelésük számára, ezért a perifériák kapcsán szerzett tapasztalatainkat egy táskában kamatoztattuk. A Pallad 500 hátizsák nem csak gamereknek készült, rengeteg praktikus zsebe és párnázott, vízálló kialakítása a mindennapok során is jól jöhet.

Add a comment

A magyar felhasználók számára is elérhetővé teszi Marketplace szolgáltatását a Facebook.

Add a comment

A Razer. a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a Razer Chroma Hardware Development Kit-et (hardverfejlesztői-csomag, HDK), a világ legfejlettebb, PC játékosoknak és rajongóknak szánt, moduláris világítási rendszerét.

Add a comment

Az OTP Bank újabb mérföldkőhöz érkezett a digitális fejlesztések terén, a mai napon elindította érintéses mobilfizetési megoldását. A mobilfizetés területén folyamatos fejlesztéseket hajt végre a hitelintézet, június elején már megújult a Simple alkalmazás, az új, érintéses mobilfizetési szolgáltatás bevezetése pedig ennek a folyamatnak egy újabb lépése.

Add a comment

Az AOC törekszik arra, hogy kiváló minőségű termékekkel bővítse a játékpiacot az AGON-termékcsalád segítségével, és a monitorok egyik vezető gyártójaként a felelős és egészséges videojátékozás lelkes támogatója, lehetővé téve a játékosok számára, hogy teljes mértékben kiélvezzék hobbijukat.

Add a comment

Az Esport1 a legnépszerűbb hazai eSport portál, melyen naponta találkozhattok az eSport világát érintő friss és fontos hírekkel. Természetesen a rendezvényekről is exkluzív beszámolókkal szolgálnak és ők is játékosok, tehát tudják mi kell a gamereknek.

Add a comment

Mától a felhasználók iOS-kompatibilis eszközre is letölthetik a Gear S2 és a Gear S3 okosórához kapcsolódó Samsung Gear S alkalmazást, illetve a Gear Fit2 készülékhez tartozó Samsung Gear Fit alkalmazást az Apple App Store áruházból. Ezután a program végigvezeti a felhasználókat a kompatibilis Samsung viselhető eszközük csatlakozásához szükséges lépéseken.

Add a comment

A Cooler Master a mai napon bejelent egy új PC építési közösségi platformot, ahol a felhasználók felfedezhetnek, megoszthatnak és együttműködhetnek a világ minden tájáról érkező PC építőkkel és modderekkel.

Add a comment

A Samsung Electronics több mint 120 díjat söpört be a 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon. A gyártó az otthoni szórakoztató elektronika, a háztartási berendezések és a mobil kategóriában nyújtott teljesítményéért is elismerésben részesült.

Add a comment

Kifejezetten helytakarékos konfiguráció a Zalman legjobb termékeivel megspékelve! Élvezd a játékot egy hangtalan gép mellett, amiről a Zalman gondoskodik.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause